- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Boşanmayı düşünmüyorsanız yorum yapmaya gerek yokMerhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Hemen boşan, bekleme bile...Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Tamam fiziksel olmadıysa devamke taa ki fiziksel temas olana kadar
Resmi nikahta olsa sonradan alınan konu sahibi gibi.
Ahahah evet baksana diğer kadına, gelmiş karaktersiz diyor adamın nikahlı karısına ya, araya giren konu sahibi olmuş.
Ne diyecek? “Hoop sen benim nikahlı karıma hakaret edemezsin” mi diyecek?Sen niye karektersizmissin .
Kadın hırsından saldırmış.
O nasıl bir adam nlkahli karısına hakaret ettiriyor.
Arsıza bak ya
Diyecek tabu adamsa .Ne diyecek? “Hoop sen benim nikahlı karıma hakaret edemezsin” mi diyecek?
Adam adam olsa zaten karısını aldatmayacak.Diyecek tabu adamsa .
Bu durumlara sokmucak
Evet öyle ama kadının gurursuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor zavallı tercih edilmediği için yapıyor .Adam adam olsa zaten karısını aldatmayacak.
Nıye akıl verelim yıne dinleme dıye miMerhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Merhaba bayanlar. Babamla kendimi. Bildiğimden beri sıkıntılarım var. Sürekli söver bagırır çağırır annemede öyle. Her neyse ben evlenmeden 5 ay önce kavga ettim tabi kavga sebebi anneme bağırması agza alınmayacak küfürler etti. Nişanlımla cok iyi olmalarına ragmen konuşmadı evlenirse evden içeriyr almam dedi. Nişanlım hep sustu. Evlendik düğünde sanki cenazede gibi durdu. Oda erkek kardeşimin korkusuna geldi. Eşim hep sustu ona Baska erkek olsa asla susmaz. Eşimin kocaman aile olcax derdi hiçbirini yapamadım. İşin özü babam bu kadar kötüyken evliliği istememesi günah mı .
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
Babasinin hayrina mi görüsmüs?Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi.
İnandın mı?Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Üreme!Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?