15 kişi 2+1 eve nasıl sığar ki? Bir kısmınız otelde falan kalsa? Ya da farklı zamanlarda gitseniz oraya, aynı anda değil! Ya da sizin eviniz daha büyükmüş ya, orada buluşsanız.
Bayram şu bu derken Total 10 gün oluyor. Maksimum.Niye kalıyorsunuz onu anlayamadım ben böyle cümbür cemaat? Hani bayram olur, herkes şehir dışından gelir kalınır, ne bileyim birisi Allah korusun hasta olur, kalınır. Neden aralıklarla 10 gün kalındığını anlayamadım.
Şaka mı bu konu ?
2+1 evde o kadar kişi kalınır mı ya ?
Altta üstte komşu yok mu ,
Ne gürültüsü biter , ne bulaşığı çamaşırı ...
Ayyyyy düşünemedim...
Nerelisiniz ya ?
Adet böyleyse , oralı olan biriyle evlenmeyeyim :)
Sadece bayram tatillerindeyse bu kalma işi kalınabilir...
Zırt pırt kalınmıyor değil mi?
Bayram şu bu derken Total 10 gün oluyor. Maksimum.
Bütün çocuklar bir araya gelerek alındı zaten bu ev .genelde iki kişi oldukları için gerek gorulmedi.O zaman kv ve kp ye daha büyük bir ev alın onlarda rahat yaşasınkendi evinizle ve annenizin eviyle kıyaslamak yerine
Gece komşuda kalınacak kadar ne gerek var herkesin aynı zamanda gelip kalmasınaHahaha vallahi şaka değil
Ben eşimden ayrı yapmadığım için bir oda bizim. Salona kadınlar ve çocuklar, bir odaya da erkekler. Antre mutfak ve balkonda da yatak oluyor. Koltuk acilip yatak olmuyor. Her yere yer yatağı yapılıyor. Çok zor durumlarda gece komşu da kalındığı da olmuştur
Senede 1 gece kalirim kocamin hatirina.Bayram şu bu derken Total 10 gün oluyor. Maksimum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?