Siz kalır mıydınız?

Saka misiniz komsuda kalmak mi?ayrica ben olsam gidin evinizde yalniz kalin derim.bu kadar kalabaligin icinde romantizmden de odun vermiyosunuz.tuhaf bi aile yapiniz varmis

Aynen. Mutfakta yattigimiz olmuştur kaç kez. Diğerleriyle birlikte olmayayım da nere olursa dedim hep.

Gicik olmamak elde degil inanin, istem dahilinde bir durum degil. Kimsenin cani patlican degil sonucta.
Hele ki sirf bu yuzden mutfak lavabosunun onunde yer yataginda yatiyorsaniz ve onun kisisel olarak kullanmak istedigi lavabo yuzunden tek lavaboda saatlerce sira bekliyorsaniz...
Neyse siz bizim yenge kadar degilsiniz demekki her sene agirlamak icin cagirdiklarina gore

E ama bu sekilde de millete laf vermis oluyorsunuz prenses muamelesi bekledi diyerek. Ayri oda isteyip milletten bananae diyebiliyorsam otelde kalirim ne derse desinler de derim ben şahsen. Siz anlayisli davranip sartlari zorlamiyorsaniz durum daha kabul edilir tabii.
Ben yine de sivrilmemekten yanayim :)

İste ayri oda istemek durumunda kalmamak icin ayni anda gitmiyoruz biz, bu sene gitmedik mesela, en son 1.5 yil once gittik ve az 1 yil daha gidemeyecegiz. Cunku bayramda evli iki gorumcem ve bekar gorumcelerim de ordaydi, bekarlar halalarina gidiyor da evlileri yollamiyor kayinvalidem, gitsem benim icin onlarin rahatı bozulacakti, gitmedim.
Konu sahibine de diyorum, bayramda seyranda gitmeyin, mesafeniz 4 saatmis, haftasonlarini bir gun izinle bile birlestirip gidersiniz

Amaçları hep birlikte olmak. Bizde durumlar değişmez :)) ben dediğim gibi acaba bunu yaşayan var mı diye merak ettim.

Sevdiğim ve beni seven insanları kırmamak için kısa süreli katlanabilirdim sanırım. Başka türlü herkesle görüşmek mümkün olmuyorsa özellikle.

Bazen durumu eğlenceli açıdan görmeli bence madem herkes çok iyi on gün curcuna gırgır şamata yapın geçin bence nihayetinden her yerde evdeki konforu bekleyemeyiz bekliyorsak gitmemeliyiz

Tuvalet takıntım var. Kalabalık yerlerde kalamıyorum. Bir kere öyle bir durum yaşadım onda da otele gittik zaten. Kalabalığı sevmiyorum

ahah ben severim o karmaşayı yahu
kalabalık gürültü curcuna dasndad zaten sadece bayramlarda ise sorun yapmaya ne gerek
ay ay şu bayram evde tekim bir de şu halime bakın

Konu sahibi, özel alanım yok diyorsun 25 kişinin kaldığı evde siz ve kocanıza özel oda veriliyor. Iyi insanlar diyorsunuz. Tuvalet sırası da bekleyiverin nolucak. Neyi dert ediniyorsunuz anlamdım.

Ha ben napardım o kadar insanın kaldığı eve gitmezdim ama gitmeyi kabul ettiysem de asla asla ben eşimden ayrı yatamam gibi bir bahaneyle kendime özel oda isteyip kalan 20 küsür kişiyi koridorda mutfakta yatmasına göz yumamazdım.

:))
Cevap veriyorum rahat rahat uyuyup sıkıntı etmeden gaz bırakabilmek zira bu kadar kalabalık ciddi söylüyorum ben de gaz yapıyor
Bir de eşimden ayrı uyumak bı garip geliyor. Rahat edemiyorum.
Benzer şartlarda kalıyoruz bizde..inanın dk sayıyorum yarın evime dönebilmek için..ev üç oda bi salon ama bir odada kp diğerinde kv yatıyor çift kişilik yataklarında.kv odasında lütfedip iki kişinin yerde yatmasına izin veriyor Allahtan..evde 15 kişi falan var..herkes dediğiniz gibi alt alta üstüste..ben baştan tepkimi koydum Allahtan..üçüncü odada eşim kızım ben yatıyoruz..kadın erkek ayrı da değil görümcelerin eşleriyle eşimin 25 yaşında erkek yiğeniyle aynı odada yan yana koltuklarda yatmam bekleniyordu..çocukluktan beri bu şekilde kaldıkları için çok normal geliyor onlara bu durum ama ben alışkın olmadığım için çok zor geliyor..özel muamele beklemeyin diyenler olmuş ama kimse kusura bakmasın onlar sevdiği insanlarl beraber ama biz zoraki geliyoruz buraya..ayrıca 40 kiloluk kızımla küçücük çekyata sıkışıp yatmak sırf odada 10 kişi kalmıyo diye bencillik falan değil..bu şartlar altında kalıyorsak kabul edip bi zahmet fedakarlıkta bulunacaklr..Allahtan sizinkiler iyi insanlarmış..benim kv tahammül edilesi değil..ötekiler fırsat buldukça arkamdan konuşan insanlar haketmiyorlarda.neyse bu seneyi de atlattım sayılır seneye gelmeyi düşünmüyorum sabrım kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…