Siz kalır mıydınız?

kalmam, kalmıyorum da,
eşim de 6 kardeşler, bir şekilde denk gelinirse kızlar halalarında kalıyorlar, eltimin ailesi de aynı şehirde olduğu için onlar her türlü orda kalıyor zaten, asla ikiden fazla aile kalmıyor bir evde (ev 4+1)

Demek ki alışmakla alakalı sorunsuz o kadar kalabalık bir arada kalabiliyor
Günübirlik gidip gelme şansınız yok mu?

Kayinvalidemlerin olduğu şehir de hiç cocugu yok. Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Kaynım ve biz aynı şehir de ama kayinvalidemlerin olmadığı bir sehirdeyiz .
Az kaldı küme problemine dönecek :))

ahaha kv denler taşınsın o zaman hangi şehirde çok çocuk varsa oraya:))
bir arkadaş yazmış çocuklar için güzel anı diye. bu yönden bakıp içinizi rahatlatın bari.

Hahaha vallahi şaka değil

Ben eşimden ayrı yapmadığım için bir oda bizim
Ayni yengemi gordum sizde
40yilda bir bir araya geliriz
Kardeslee bir yatip muhabbet etmek ister
Ve yengem ay ben kocamdan ayri yatamam diyerek kendine ayri oda ister
Biz siradan insanlar da salonda hatta mutfakta yatariz
Yeterki o kocasinin koynundan ayri kalmasin
Hayir milleti komsuya kadar gonderecek kadar kalabaliksa bi odada kadinlar bi odada erkekler yatsin iste
Neyse valla biz yillardir cozemedik durumu, sinir oldugumuzla kadil
Artik fazla da gorusmuyoruz, kalan saglar bizimdir

ahaha kv denler taşınsın o zaman hangi şehirde çok çocuk varsa oraya:))
bir arkadaş yazmış çocuklar için güzel anı diye. bu yönden bakıp içinizi rahatlatın bari.

Zaten bu yönünu düşünüyorum. bir de gerçekten herkes iyi niyetli anlayışlı o yüzden de sorun yapmiyorum. Ama kendime özel bir alan tuvalet oluyor sadece o da çok uzatmadan

:))
Cevap veriyorum rahat rahat uyuyup sıkıntı etmeden gaz bırakabilmek zira bu kadar kalabalık ciddi söylüyorum ben de gaz yapıyor
Bir de eşimden ayrı uyumak bı garip geliyor. Rahat edemiyorum.

Koridora kadar yatak seriyorsunuz heralde
Kalabalıgı severim ama banyo wc sırası beklemek,
Bide düzgün bi yatak bulmak zor oluyor

ya da biz rahata çok alışmışız.ev kalabalıkken gitmezseniz eşinizle sorun yaşar mısınız?iyi düşünmeli.

Sorun yaşamak değil ama onu sevdiği bir ortam da benimle birlikte olma mutlulugundan ali koymuş olurum.
Ben gelmeyelim diye demiyorum. Giden oluyor mu yoksa bir gariplik bizdeki mi diye merak ettim. :))

:))
Cevap veriyorum rahat rahat uyuyup sıkıntı etmeden gaz bırakabilmek zira bu kadar kalabalık ciddi söylüyorum ben de gaz yapıyor
Bir de eşimden ayrı uyumak bı garip geliyor. Rahat edemiyorum.
Otelde kalin o zaman?
Ben olsam 13 kisi sıkış tepiş yaşarken kendim ayri odada rahat edemez, otele giderdim

Sorun yaşamak değil ama onu sevdiği bir ortam da benimle birlikte olma mutlulugundan ali koymuş olurum.
Ben gelmeyelim diye demiyorum. Giden oluyor mu yoksa bir gariplik bizdeki mi diye merak ettim. :))
Bu kadar kalabalığını ben duymadım küçük evde ama vardır mutlaka

teklifinden bile nefret ettiğim bir durumdur bu ve bu yüzden çok garip durumlar yaşamışlığım da var...
eşim ve kardeşlerimden başka kimseyle aynı odada yatamam, en yakın arkadaşımla bile,
uyku acayip bir teslimiyet, gaz çıkarırsınız, sayıklarsınız, salyanız akar, mahrem yerlerinizi kaşırsınız vs vs neden eltimin, görümcemin, kaynanamın yanında bunları yaşayayım ki? düşüncesi bile korkunç...

Ama görüşmekten vazgeçmeyin ya. Gıcık da olmayın .sonuçta o aileye yabancı biri ve tek ortak noktası eşi. Bence hoş görmek lazım.. ben hiç demem ayrı oda diye artık bilirler sağolsun kimse de dert etmez. Eşim muhabbetin sonuna kadar kalıp uyumaya gelir bazen. Bazen de erken yatar. Ama böylesi olsun bari.

Tamm iste bu toplara hiç girmemek lazim
En temizi otel ayarlamak
Hem .isafirlige gidip hem de yer begenmemek şık bir davranis degil

Biz de anneannemlerde kalıyorduk öyle ama 3+1 di genişti salon odalar herkese yetiyordu yer yatağında bir de çoğu çocuktu. Şimdi o kadar kişi düşünemedim sizi öyle. Bence kalabalık oluyor böyle deyip günübirlik kalmak iyi olur.

En temizi otel ayarlamak

Siz otele gitseler razı olur muydunuz?
Bizde herkes çok uzulur. Otele gitsek sanki milletten rahatsız oluyor gibi algilaniriz. Herkes evine gider ama bizi otele göndermezler. Çok kıymet verirler esime.

Eşimin fazlaca büyük bir ailesi var 30 kişiyi aşıyoruz bir aradayken, fakat çekirdek ailenin ayrı odası var eşimin memleketinde olan evde. O durumda bile her odadan insan fırladığı için bana tuhaf geliyor. Siz iyi sığiyorsunuz o eve.

En temizi otel ayarlamak
Bazen aileler otelde kalma teklifini kufur gibi algiliyorlar ama, cocugunu evine sigdiramadi dermis elalem... Gelin, kayinpederinin evi dururken otelde kalmis, evi begenmemis vs vs.
Kendi adima kimseyi zor durumda birakmayacak kosullarda gidiyorum insanlarin evine, ya da kosullari kendi aleyhime ceviriyorum, mesela bu kizlarla ayni odada yatma muhabbeti yuzunden -20 derecede titreye titreye sabahlamisligim var, kimseye sobali odada ben yatayim demiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…