Siz kalır mıydınız?

Yılda 10 gün ve size ayrı oda veriyorlarsa idare edilebilir.Ay yok yine de olmaz gibi.Dönüşümlü gidilmeli bence.

Bir de anne baba evinizle eşinizin ailesinin evini kıyaslamanızı pek hoş bulmadım.Herkesin şartları bir olmayabilir.

Kayınvalidem çok iyi bir insan gerçekten o yüzden bir kaç günlük gürültüye kimse birşey demiyor aksine bizde de kalan olabilir diyor tek yaşayan bir bayan komşusu filan .

Şartları bu kadar zorlamanın ne anlamı varki koridorda bile yatak açacak kadar:) Kalabalığı severim bende kakara kikiri eğlenceli yanlarıda var ama herkes üst üste yatmıyorsa tabi:)

Ev gece full yatağa dönüşüyor desene
Ya ne eğlenceli olur ama. Herkes iyiyse olabilir, anı olur.
Dişlerini de evin içinde gezerek fırçalarsın, lavabo önünde beklemene gerek yok.
Ben hep öyle fırçalarım, sıkıntı geliyor öbür türlü

Bir şekilde sigmissiniz. Bence anlasabiliyorsaniz çok eğlenceli olabilir. Ben mesela şu an 3+1 2 banyolu bir evde bebegimle tek basimayim. Eşim nöbette. Öyle sıcak bir yerde olmayı çok isterdim.

Eşim ve ailesi için harika benim içinse normal. Yani sıkılmıyorum ama aramıyorum da bu ortamı diyeyim.

Merak ettiğim bir evin gelini olarak bu ortamda kalır misiniz??

Bir de ailemle karşılaştırma sebebim hiç böyle bir ortamim olmadı daha öncesinden. Hep daha geniş kendi kişisel odam, banyom olarak yaşadım. Bu bir garip geliyor bazen.

Gece herkes sığıyor ne güzel ama gündüz o kadar kişinin yenekleri yemekleri bulaşıkları cok olur. Bence kötülük kalp kirma, baska sebeplerden rahat etmeme yoksa kalınabilir bence cok güzel olur. Çocuklara guzel bir ani.

Bayramdan bayrama geldiğiniz bir ev sanırım. Çünkü bu kadar insan aynı anda bayram için bir araya geliyordur. Evet çok zor bir durum.

Annem ve kv komşu hep annemde kalırız 5+2 3banyolu dediğiniz gibi. Herkes memnun kv nin kafa rahat hem de hergün buluşulacak mesafedeyiz.

Ancak ayda yılda bir olan bir durum sizinki diye tahmin ediyorum. Ben olsam katlanırdım. Başka çare var mı sizce? İmkanları bunlar sonuçta. Otel e gidilse sadece yatmadan yatmaya bir derece olabilir. Onların hazzı birlikte kahvaltı etmek birlikte sohbet etmek vs.

Tüm yorumlari okumadim da
2+1 bir evde afedersiniz dw üst üste mi yatiyorsunuz? Ben olsam rahat edemem. Mecbur kalinacaksa 1 gece kalip ertesi gün evime giderim..

ben kalmam.
bu bayram gidecektik mesela ama görümcemlerde geliyormuş bayramda diye gitmedik.
ha evde pinekliyoruz o ayrı:)

Kv ve kp evi gayet büyük, rahat o bakımdan kıyaslama yapamam galiba. Kv demin kendi köyündeki ev bize daha yakın ve çok çok güzel. Orası bayramda çok kalabalık oluyor. Büyük dayılar, yengeler, gelen giden zaten eksik olmaz. Kızımda çok seviyor orayı bende. Kalabalıkken kalmak çok zevkli oluyor. Orayı düşündüğümde kalırım diyorum rahatlıkla. O kadar kalabalıkta herşey iş bölümüyle yapıldığında çok sıkıntı olmuyor. İletişiminizin iyi olduğu kişiler olduğu zamanda kolaylaşıyor kalabalıkta zaman geçirmek. Sürekli bir durum değil sonuçta kısa süreli olduğu için kalınır bana göre.

İyi insanlarsa kal.
Önemli olan iyilik.

ee siz kayın ailesi niye yatılı kalıyorsunuz?
gündüz takılın akşam evlerinize dağılın.
milletede yatacak yer kalsın:)
Kayinvalidemlerin olduğu şehir de hiç cocugu yok. Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Kaynım ve biz aynı şehir de ama kayinvalidemlerin olmadığı bir sehirdeyiz .
Az kaldı küme problemine dönecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…