- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Şaka mı bu konu ?
2+1 evde o kadar kişi kalınır mı ya ?
Altta üstte komşu yok mu ,
Ne gürültüsü biter , ne bulaşığı çamaşırı ...
Ayyyyy düşünemedim...
Nerelisiniz ya ?
Adet böyleyse , oralı olan biriyle evlenmeyeyim :)
Hahaha vallahi şaka değil
Ben eşimden ayrı yapmadığım için bir oda bizim. Salona kadınlar ve çocuklar, bir odaya da erkekler. Antre mutfak ve balkonda da yatak oluyor. Koltuk acilip yatak olmuyor. Her yere yer yatağı yapılıyor. Çok zor durumlarda gece komşu da kalındığı da olmuştur
Bi şekilde sığıyorsanız kalırsınız. Herkes iyi bir sıkıntı yok diyorsunuz. Sizi bilmem ama bu zamanlar çocuklar için çok güzel anılar oluyor ilerde. Annemin lanetle andığı o kalabalık günleri biz kardeşlerimle çok güzel hatırlıyoruz. Çocukların hatırına kalın birşey olmaz.
Sadece bayram ve hastalık da bile bu kadar kalabalik olunmuyor.
Eşim ve ailesi için harika benim içinse normal. Yani sıkılmıyorum ama aramıyorum da bu ortamı diyeyim.
Merak ettiğim bir evin gelini olarak bu ortamda kalır misiniz??
Bir de ailemle karşılaştırma sebebim hiç böyle bir ortamim olmadı daha öncesinden. Hep daha geniş kendi kişisel odam, banyom olarak yaşadım. Bu bir garip geliyor bazen.
Eşim ve ailesi için harika benim içinse normal. Yani sıkılmıyorum ama aramıyorum da bu ortamı diyeyim.
Merak ettiğim bir evin gelini olarak bu ortamda kalır misiniz??
Bir de ailemle karşılaştırma sebebim hiç böyle bir ortamim olmadı daha öncesinden. Hep daha geniş kendi kişisel odam, banyom olarak yaşadım. Bu bir garip geliyor bazen.
Evet herkes başka şehir, biz ve kaynim aynı şehir sadeceherkes mi başka şehirde yaşıyor?
İyi insanlarsa kal.Esim 5 kardeş. 3 abla ve 1 erkek kardeş. Totalde 15 çocuk var. Kayinvalidemlerin evi 2+1 küçük bir ev.
Herkes çok iyi. Kayinavlide kayınpeder görümce elti kayın eniste vs vs herkes iyi genel manada çocuklar birbirleriyle oynuyor vs. Ama coook kalabalığız. Dış fircalamak için 20 dk sıra bekliyorim.
Benim annemlerin eviyse 5+2, 3 banyo, 2 mutfak kocaman bir ev .benim evimde 4+1 ,2 banyolu. Kişisel alanimin olmasını önemseyen biriyim.
Kimler bu ortamda yılda aralıklı şekilde 10 gün kalir?
Merak ettiğim için soruyorum. Şu an ortam bu kadar kalabalık değil ama o evde 3 aile, 12 kişiyiz
Çok memnun değilim ama sesim çıkmaz asla. Çünkü herkes iyi işte, kime ne diyeyim.
Evet herkes başka şehir, biz ve kaynim aynı şehir sadece
Kayinvalidemlerin olduğu şehir de hiç cocugu yok. Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Kaynım ve biz aynı şehir de ama kayinvalidemlerin olmadığı bir sehirdeyiz .ee siz kayın ailesi niye yatılı kalıyorsunuz?
gündüz takılın akşam evlerinize dağılın.
milletede yatacak yer kalsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?