Siz kendinizi benim yerime koyun...

Bu ne kadar doğru olur bilemiyorum kimseyi kandıramam ben

Sen sorun yaşadıkça bana özelden yaz sakın kız arkadaşına bile anlatma bu konuyu oldu bitti bak şuraya yazıyorum o sevgilin işin gerçekten bittiğini öğrenince seni tehdit edecek mesajla tehdit ettiğinde yapma etme şu bu diye duygusal olma sen şizofren misin ya böyle bir şey yaşanmadı bu yalanlara kim inanır yaz geç asla açık verme kanıt bırakma sonuna kadar yok böyle bir şey de sen tıkandıgin yerde yaz bana

Yok artik
Evlenecekler evcilik oyunu oynamiycaklar.
biliyorum.
evlenmeyip babasını kaybetmektense evlenip hem ailesini hem kendisini toplumun namus baskısından kurtarmış olacak.
formalite yani

peki teşekkür ederim

Bekaret kazara (!) elden gidecek kadar yakinlasma olmus zaten.
Siz zaten hayatinizin merkezine bekareti koymussunuz. Bir ömūr inzivaya cekilip eline erkek eli degmeden gūnahin bedelini ödemeyi dusunuyorsunuz.
Bunu göze alacaginizi sanmiyorum.
Simdi olayin sicakligiyla ihanet karsisinda dik durmaya calisiyorsunuz gururunuz sizi buna zorluyor.
Ama bekaret konusu bu kadar merkezdeyken bu gururlu duruşu daha fazla surduremezsiniz.
Sevgiliniz sizden ayrilmadigi surece bu iliski bitmeyecek görūnen o.
Zaten seviyorum diyerek kendinizi yumusatiyorsunuz.
Sevgiliniz de size onlar hataydi gelip gecici duygular hayatimin aşki esas kadini sensin minvalinde bir seyler soyleyecek ve sular simdilik durulacak.

Bakis açiniz bunu gerektiyor. Herkesin hayata bakisi ayni degil. Bana göre bu dunyanin hayatin sonu degil.

Bir de internetin olmadigi bir yerde nasil kasla göz arasi millete aşk mesajlari gonderiyor
7/24 telefon internet olsa neler olur hayal bile edemiyor insan

biliyorum.
evlenmeyip babasını kaybetmektense evlenip hem ailesini hem kendisini toplumun namus baskısından kurtarmış olacak.
formalite yani
Ben herkesin mutluluğu için bir yol arıyorum. Bu ilişkiyi bitirmek en doğrusuydu çünkü mutlu değilim. Karşıma beni bakire olmadığım halimle kabul edip bunu gizli tutacak bir insan çıktığında evlenirsem ailem mutlu olacak evlatlarının düğününü görecekler. Ben de o zaman mutlu olacağım işte. Sizin öneriniz çok zor çünkü boşanma sırasında bizimle beraber birçok insan üzülecek. Daha da kötü olacak. Kendim için bencillik yaparak başkalarını üzemem

biliyorum.
formalite yani
Neden ilk heycanlarini ilk mutluluklarini formalite icabi yapsin ki
Karsisina boyle seyleri takmayan biri cikar umarim da herseyi keyfiyle yasar.

Bu ne kadar doğru olur bilemiyorum kimseyi kandıramam ben
kimi kandırıyorsun?
sevgilin evlenmek istiyor. ailen ve çevren de öyle. istemeyen haklı olarak sensin.
ehven-i şer benim önerdiğim.
toplum baskısına hiçbir kadın kolay kolay dayanamaz.
sevgilimdi seviştik pişman değilim diyebileceğin bir aile ortamın, çevren yok.
ve bir sürü risk var senin için.
ailenin üzülmesi, adının çıkması, evlilik niyetiyle başladığın her ilişkinin bekaret nedeniyle bitmesi vs.

burada bir sürü kız var, zar diktiren. çünkü direnemediler. kolay değil.

sen kendinde o gücü buluyorsan, ailemi de toplumu da karşıma alırım bakire olmadığım duyulsa da dimdik dururum diyorsan evlenme.
altından kalkmak bu toplumda çok zor. o yüzden en kolay yolun evlenip ayrılmak olduğunu düşünüyorum.

Eğer 7/24 interneti olsaydı ben şüpheden kafayı yerdim kavga eder yine ayrılırdık çünkü güvenimi yıktı altüst etti. Ortada bitmesi gereke bir ilişki vardı aldatıldım ve bitirdim. Ben bu kadar severken o beni nasıl kandırabildi. Birazcık inancım olsa düzeleceğine, devam ederdim. Bekaretimi de düşünerek affederdim. Ama eski sevgilisinin numarasını isteyip ona hala aşık olduğunu itiraf eden biriyle bekaretimi düşünerek beraber olamam işte Bu kadar küçültemem kendimi. Allaha sığınıp hayırlısını istemekten başka çarem yok benim. Tek istediğim aileme duyurmadan hayırlı bir evlilik yapmaktı ya

beni ortada bırakmadı cümlenize istinaden yazmıştım
siz bir bireysiniz birilerinin sahip çıkıp birilerinin ortada bırakacağı bir eşya değilsiniz..

Anlıyorum bunu da düşüneceğim sağ olun

Neden ilk heycanlarini ilk mutluluklarini formalite icabi yapsin ki
Karsisina boyle seyleri takmayan biri cikar umarim da herseyi keyfiyle yasar.
açıkçası çok zor olduğunu düşünüyorum.
bu kadar genç kız neden zar diktirip ömür boyu herkesten gizliyor?

Ya bi de valla nefret ediyorum bu dunyanin duzeninden
Erkek yapar elinin kiri olur kadin yapar adi o... olur
Hic bir erkek evlenmeden once ama ben bakir degilim beni boyle kabul eder misin diye egilip bukulmez bi kadina
Gunahsa erkege de gunah ama yook bu cok normal
Kadinlari bu duruma dusuren sistem hatasi hala da devam ediyor

Sizin gibi düşünen birçok insan olsa da anne baba bunu kabul etmeyebiliyor. Örnek olarak kendimi gösteriyorum sevdim birlikte oldum kanama olmasını istemezdik ama yanlışlıkla o da oldu. Yaptığımın da arkasında durdum sevgilime tam bir eş oldum neredeyse. Hı karşıma çıkan biri olursa ona da dürüstçe anlatmak zorundayım ki gizlim saklım olmasın. Ama ailem kaldıramaz işte bu yüzden bu kadar sıkıştım. Onlar için ilişkime devam edip etmeyeceğimi düşündüm. Kendim için bitirdim ama ailem için devam etmeli miyim diye arada kaldım

evladım ailen nerden duyacak?
senin özelin bu.

herhangi bir zamanda bakire olmadığının duyulması mı daha kötü boşanacağın haberi mi?

sevgiline çok güvenme. o bile bugün yarın ifşa edebilir. inkar etsen bile akıllarda bir acaba olacak seninle ilgili.
iki ucu b.klu değnek afedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…