Siz kendinizi benim yerime koyun...

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
İnşallah. Ben bu ilişki için hayırlısını istemiştim yine hayırlısını diliyorum

aileni geçelim.
arkadaşlarına dahi söz etmekten korktuğun bu meselenin altından tek başına kalkabilir misin?
İnanın sevgilimin yaptığı hata biraz affedilir olsa toplum baskısı için ailem için devam ederdim. Ama aldatıldım... Bunu bile bile gülmeyen yüzümle nasıl evleneyim

İşte nasıl güveneceğim ki nerden anlayacağım bu kadar güvendiğim sevdiğim adam bunları yaptı bana.
Neyine güvendin bacım bu devirde insan babasına güvenemiyo sen elin oglunun nesine güvendin hadi güvendin sevdin kendini niye teslim ettin madem bu kadar önemliydi senin için ailen için degermiydi saniyelik zevk için bunları yaşamaya neyse ola olmuş o adamdan sana bi cacık olmaz sende tövbeni etmişsin zatin Allahla senin aranda kimseye hesap vermek zorunda da degilsin yoluna bak daha çok karşına çıkan olur kimseyede birşey söyleme evleneceğin kişiye bile ne kadarda iyi olursa olsun gün gelir yüzüne vurur gerek yok açık net

İşte nasıl güveneceğim ki nerden anlayacağım bu kadar güvendiğim sevdiğim adam bunları yaptı bana.
Neyine güvendin bacım bu devirde insan babasına güvenemiyo sen elin oglunun nesine güvendin hadi güvendin sevdin kendini niye teslim ettin madem bu kadar önemliydi senin için ailen için degermiydi saniyelik zevk için bunları yaşamaya neyse ola olmuş o adamdan sana bi cacık olmaz sende tövbeni etmişsin zatin Allahla senin aranda kimseye hesap vermek zorunda da degilsin yoluna bak daha çok karşına çıkan olur kimseyede birşey söyleme evleneceğin kişiye bile ne kadarda iyi olursa olsun gün gelir yüzüne vurur gerek yok açık net

Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum.

Ne küçüğü yahu! Adamın niyet edip karşılık bulamamış olması neyi hafifletir.. Bugün bulamaz yarın bulur. O niyet var belli. É baktı sizde de affedecek potansiyel var, kim tutar onu !

Evlendin, çocuğun oldu, aldatıldın, boşandınız. Çocukla ortada kaldın, iş yok, ev yok, bi de küçük bebek.. Yahut bugün ayrıldın, acı çektin, yas tuttun. Seni olduğun gibi kabul edebilecek bir insanı bekliyorsun... Hangi gelecek gözünü daha çok korkutuyor ??

Hayatta ne yaşarsan yaşa ama başın hep dik olsun.Böyle saçma bir şey için boynunu bükmek ne demek.Namus denen şeye ne kadar sığ bakıyorsunuz.Kabul edilmek gibi bir durumun da yok.İş başvurusu değil bu,aşk.Gerçekten seven insanda bunlara takılmaz bile.Tabi sen her önüne gelene beni ez çünkü kötü bir şey yaptım modunda yaklaşırsan başka.Sen bekaretin gitti diye namussuz olacaksın,her haltı yiyip sadece bekaretini koruyan namuslu..Oldu.
Evet o malum güruhun neferlerinden biriyim.

Söylemezsem ortaya çıkar ve daha kötü olur ayrılık sebebi olarak bunu öne sürer ailem yine duyar. Ben zaten kazayla kanama oldu diyorum ikimiz de istemezdik şimdi bununla yaşamak zorundayım bir çıkış arıyorum beni hatamla kabul edecek biri zaten aileme söylemez. Önemli olan bunu doğru zamanda anlatmam

İnanın sevgilimin yaptığı hata biraz affedilir olsa toplum baskısı için ailem için devam ederdim. Ama aldatıldım... Bunu bile bile gülmeyen yüzümle nasıl evleneyim
ömür boyu evlilik değil ki önerdiğim.
belki 3-5 ay en fazla.
anlaşamadık ayrıldık olacak.
o dönemde karı koca hayatın olmak zorunda değil.

Aldatma potansiyeli kesinlikle varmış. Çocukla ortada kalmaktansa şimdi ayrılırım daha iyi dedim zaten ben de. Ama korkuyorum işte. Karşıma düzgün biri çıkar mı seversem beni böyle kabul eder mi yoksa yine hayallerimle ortada mı bırakır. Ya iş ciddiye bindiğinde söylersem ve söylediğime bin pişman olursam? Bunu nasıl öngörebilirim bilmiyorum.

Çıkmaz ortaya sen merak etme herkez den kan gelecek diye bi kural yok gelmeye biliyo karşıdaki tarafta zarın olup olmadıgını fark edeceğini sanmıyorum yani takma bu kadar kafana

Aldatmanın küçüğü büyüğü olur mu hic? Siz onu affettikçe belli ki daha da ileri gidecek.
Bir de "Ayrılma sebebi olarak bunu öne sürer." demişsiniz.Pişman olun olmayın ikiniz arasında geçen özel bir anı koz olarak kullanma potansiyeli var olan biriyle evlenmeyi gerçekten düşünebiliyor musunuz?

Şimdi bir yorum yapacağım farklı yerlere çekilmesin diye düzgünce aktarıyorum;genellikle bir insanın yaptığı ibadet başka yaşayış başka günümüzde maalesef. Gerçekleştirdiği ibadet sizin aldanmanıza sebebiyet olup, güçsüz iradenize kulp olmasın.
Adam sizi afedersiniz çatır çatır aldatmış, yeltenmiş yakalanmış fırsat olsa aldatır bu durumun farkındasınız sanırım? Siz bilirsiniz, seviyorum kopamam diyorsanız aldatılarak,ittire kaktıra sürdürün ama lütfen kendinizi kandırdığınızı farkedin öne sürdüğünüz savlar çok saçma

Hadi onu geçtim beni "bu halde " kabul eden biri olur mu demeniz ne anlama geliyor. Degeriniz düştü sanırım o zar yirtilinca veya sevgilinzle beraber olduğunuzda. Peki ayni şeyi erkek arkadaşınız açısından neden soylemiyosunuz? Çünkü dusuncenize daha doğrusu toplumun algilarina gore erkeğin elinin kiri onlar yapsa da bir şey olmaz ama biz kotu hallere duseriz defolu oluruz. Dolaylı olarak bunu gördüm ben sizde. Neden biri sizi kabul etsin ki. Siz değersiz bir esya misiniz? Bekaret gitmeden önce seçen, gittikten sonra seçilen, alıcısına razi olan biri mi oluyorsunuz?

Ayrıl . sebebide tekrar güvenemiyorum de. Aldatmaya aşırı meyilli. O adım karşıdan gelse seni düşünmeyecek. Hatta eski sevgilisi buna dönmek istese bi anda bitirir seni bilmiş ol. Sana değer vermeyene sende değer verme. Düşünme. Zayıf noktanı bulmuş ailelerde aileler deyip duruyor. Kandırılma.

Maddi durumun el veriyorsa tecrübeli, deneyimli bir psikolok bul. Kendine gel.
Sonra kitiplar oku gözün açılsın. En esası da firaset ve basiret gözünün açıklığıdır ki, bu da okumakla , aydın insanları dinlemekle , faydalı programları takip etmekle mümkün..
Çalış ve başar atlatırsın enlelleri...

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bakın sıkışıp kaldım eğer yakınlaşmamız sırasında kazara kanamam olmasaydı ben şuan sevgimi aşkımı yok sayarak çekmiş gitmiştim. Ki dün akşam devam edemeyeceğimi söyledim kendisine. Güç bela bitti diyebildim çünkü aldatılmak kolay değil severken yıkıldım yani. Şuan bakire olmayışımı da göz önüne alarak ayrılıyorum ben. Ben bunu kabullensem de ailem kaldıramaz. Karşıma da kabullenecek bir erkek çıkmadıkça evlenemem. Dün akşam sevgilim yeminler ederek konuştu bin pişmandı hali. Benim bu ilişkiden umudum yok ama ailemi de kaybetmek istemiyorum. Korkuyorum onların bilmesinden. Bazıları yazıyor eşine bakire olmadığını söylemiş o da onu hatasıyla kabul etmiş evlenmişler. Evleneceğim kişiye nasıl güvenip de söylerim ki

İnşallah ben de bunu istiyorum. Bilgin insanlara danışıp akıl alırken onlara imreniyorum. Ne kadar mantıklı cümleler kuruyorlar insanları rahatlıkla analiz edebiliyorlar. Dik durabiliyorlar. Ben kendimi onların karşısında aciz, güçsüz, cahil hissediyorum. Bu yüzden ayrılıp kendimi geliştirmek, bilgili insanlarla çevre edinmek istiyorum

Evlenip ayrılsa bile çocuğun sonradan takıntı yapıp tüm sülalede zaten önceden bir şey yaşadık deme riski var ayrıca boşanmak istedi diye kaç kadın ölüyor biliyor musunuz siz?

Bu tıpkı şuna benziyor: Elinizde bi çürük elma var.. Önünüzde ise hem taze hem çürük elmalarla dolu bi elma bahçesi.. Siz diyorsunuz ki 'Ya elma bahçesinde taze elma bulamazsam. En iyisi ben elimdeki çürük elmaya razı olayım'.. Yaşadıklarınız doğru yada yanlış bu sadece sizi ilgilendirir.. Sorduklarında ezile büzüle anlatır, kabul görmeyi beklerseniz ezilirsiniz.. "Bu benim özel hayatım, geçmiş geçmişte kalır" diyin geçin.. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.. Siz soruyor musunuz erkek arkadaşlarınıza bakir misin diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…