- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Guller12345
-
Fikrinizi değiştiren nedir?
Fikrinizi değiştiren nedir?
Öyleyse size bir tavsiyem var bu durumda eşinizle kız kardeşiniz arasında seçim yapmadınız!Ruh sağlığınız için bence uzmana başvurun, destek alın,ihtiyacınız olacağını düşünüyorum......Allah yardımcınız olsun....Insanin basina aniden bisey gelince hic ummadigi afaliyor saskina dönüyo napicani bilmiior.. simdi tabi zamanla anladim yanlis oldugunu..
Bilmiorum inanmak istemedim ilacin etkisinden öyle yaptigini inanmak istedimÖyleyse size bir tavsiyem var bu durumda eşinizle kız kardeşiniz arasında seçim yapmadınız!Ruh sağlığınız için bence uzmana başvurun, destek alın,ihtiyacınız olacağını düşünüyorum......Allah yardımcınız olsun....
içinde ne varsa ortaya o çıkar unutmayınBilmiorum inanmak istemedim ilacin etkisinden öyle yaptigini inanmak istedim
İlaç ereksiyonu, cinsel isteği artırır; sapıklığı ve sapkınlığı değil!Bilmiorum inanmak istemedim ilacin etkisinden öyle yaptigini inanmak istedim
Kovan resmen plan yapmış kardeşinle ilgili iğrenç fantazilerini gerçekleştirmek için. Ama sen kaldırılmaya dünden razısın. Miden alacaksa boşanma.merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
aynen dunyanin civisi cikti.hemcinslerim igrenir oldum.Sağolun aydinlattiginiz için, yanliz bu işin görünen tarafı ünlü oldukları için. Normalde de kadınlar evli falan dinlemez oldu. Etrafimda karısını aldatmayan çok az ,kadınlar da biliyor evli olduklarını. Iki tarafta adi. ..
ucuzlaşmayın veya bizi yemeyinArkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor..
eşin sapık ilacı boşverallah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bu tür ilaçlar insanları normalde yapmak istedikleri ve yapmaya cesaretlerinin olmadığı şeyleri yapmaya iter. Extasy içtin diye normalde iğrendiğin bir adamla birlikte olmaya çalışmazsın, hoşuna giden ama bazı sebeplerden mantıklı olmadığı için uzak durduğun biriyle birlikte olmaya çalışabilirsin. Ayrıca birbirinin içkisine uyuşturucu/uyarıcı atabilecek seviyede arkadaşları olan bir insanla evlisiniz. Ben olsam kesinlikle boşanırdım. Kız kardeşinizin telefonundaki mesajları da aynen burada yaptığı gibi tehdit amaçlı kullanacak bir şeyler bulurum düşüncesiyle almış. Düşündüğü gibi işlerin ilerlememesine ve kız kardeşinizin tehdide rağmen anne babasına durumu bildirecek güçte olmasına sevindim.merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
Bu tür ilaçlar insanları normalde yapmak istedikleri ve yapmaya cesaretlerinin olmadığı şeyleri yapmaya iter. Extasy içtin diye normalde iğrendiğin bir adamla birlikte olmaya çalışmazsın, hoşuna giden ama bazı sebeplerden mantıklı olmadığı için uzak durduğun biriyle birlikte olmaya çalışabilirsin. Ayrıca birbirinin içkisine uyuşturucu/uyarıcı atabilecek seviyede arkadaşları olan bir insanla evlisiniz. Ben olsam kesinlikle boşanırdım. Kız kardeşinizin telefonundaki mesajları da aynen burada yaptığı gibi tehdit amaçlı kullanacak bir şeyler bulurum düşüncesiyle almış. Düşündüğü gibi işlerin ilerlememesine ve kız kardeşinizin tehdide rağmen anne babasına durumu bildirecek güçte olmasına sevindim.
Şahsen ben ilaca da inanmadım. Kan testi yaptırın. Daha kandan atılmışmamıştır bence. Sağlıkçı varsa daha iyi bilir tabi. Ama kendisine bir kan testi yaptıralım deyin bakalım nerelere kaçacak...Anladim cok haklisiniz sonucta o ilaci aldiktan sonra benim yanimada gelebilirdi..
Aslinda o kisi onun arkadasi degil hicbir baglantisi yok esimle abisinin arkadasi tek bisey sormak icin cagirmis.. ilk defa bulustu onunla..
Bana diyirki esim ben 7 seneden beri evliyim hic kotu bi hareketimi gordunuzmu diyir simdi ilacin etkisiyle boyle bisey oldu niye affetmiorsunuz diyir
Şahsen ben ilaca da inanmadım. Kan testi yaptırın. Daha kandan atılmışmamıştır bence. Sağlıkçı varsa daha iyi bilir tabi. Ama kendisine bir kan testi yaptıralım deyin bakalım nerelere kaçacak...
Ki mesajları çalarken de ilacın etkisiyle yapmadı. Çok korkunç yaa. Böyle bir adamla aynı yatağa yatıp size dokunmasına nasıl izin verebilirsiniz?
Hayır dediğim gibi o ilaç böyle bir şey yaptıramaz kendisi istemiyorduysa. Benim bildiğim o ilaç insanı enerjik yapıyor, saçma, insanı aptalca gösteren bir mutluluk veriyor, çılgınca dans etme isteği falan uyandırıyor, cinsel duyguları da artırıyor olabilir emin değilim, fazla dozlarda halüsünasyonlara falan sebep oluyor. Kimseyi kardeşi gibi gördüğü birine saldırmaya ve onu tehdit etmeye, şantaj yapmaya itmiyor. Ayrıca arabayı da iyi kullanmış. Ne yaptığının farkında değil ama dikkati yerinde, ilginç yani.Kendisi dedi saten kan testi yapalim diye.. saten arkadasi dogruladi.. yapmis boyle bisey.. mahkemeye verildi cocuk..
Ilacin etkisiyle olduysa haksizlikmi yapmis oluyorum bosanmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?