siz napardiniz

Insanin basina aniden bisey gelince hic ummadigi afaliyor saskina dönüyo napicani bilmiior.. simdi tabi zamanla anladim yanlis oldugunu..
Öyleyse size bir tavsiyem var bu durumda eşinizle kız kardeşiniz arasında seçim yapmadınız!Ruh sağlığınız için bence uzmana başvurun, destek alın,ihtiyacınız olacağını düşünüyorum......Allah yardımcınız olsun....

Bilmiorum inanmak istemedim ilacin etkisinden öyle yaptigini inanmak istedim

Kovan resmen plan yapmış kardeşinle ilgili iğrenç fantazilerini gerçekleştirmek için. Ama sen kaldırılmaya dünden razısın. Miden alacaksa boşanma.

alkolden sonra yapilan davranislar soylenen sozler bilincaltinda gecenlerdir . Hatta bir soz vardir alkolluyken soylenen sozler ayikken dusunulmustur diye. Uyusturucudada boyle oldugunu dusunuyorum bilincaltinda dusunulen ve istenilen seyler ... baska da birsey soylemiyorum

Kesinlikle okurken midem bulandı çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor terbiyesiz adam ...siz nasıl sindireceksiniz böyle bişeyi..Karar vermeden önce çok düşünün birlikte devam etmek büyük risk doğrusu

aynen dunyanin civisi cikti.hemcinslerim igrenir oldum.

Arkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor..

ucuzlaşmayın veya bizi yemeyin

Bu tür ilaçlar insanları normalde yapmak istedikleri ve yapmaya cesaretlerinin olmadığı şeyleri yapmaya iter. Extasy içtin diye normalde iğrendiğin bir adamla birlikte olmaya çalışmazsın, hoşuna giden ama bazı sebeplerden mantıklı olmadığı için uzak durduğun biriyle birlikte olmaya çalışabilirsin. Ayrıca birbirinin içkisine uyuşturucu/uyarıcı atabilecek seviyede arkadaşları olan bir insanla evlisiniz. Ben olsam kesinlikle boşanırdım. Kız kardeşinizin telefonundaki mesajları da aynen burada yaptığı gibi tehdit amaçlı kullanacak bir şeyler bulurum düşüncesiyle almış. Düşündüğü gibi işlerin ilerlememesine ve kız kardeşinizin tehdide rağmen anne babasına durumu bildirecek güçte olmasına sevindim.

Anladim cok haklisiniz sonucta o ilaci aldiktan sonra benim yanimada gelebilirdi..
Aslinda o kisi onun arkadasi degil hicbir baglantisi yok esimle abisinin arkadasi tek bisey sormak icin cagirmis.. ilk defa bulustu onunla..
Bana diyirki esim ben 7 seneden beri evliyim hic kotu bi hareketimi gordunuzmu diyir simdi ilacin etkisiyle boyle bisey oldu niye affetmiorsunuz diyir

Cok sacma! Adama o ilac o kadar etki yapsa araba kullanamaz.. bacinda gozu var.. ayrica telde msjlari mi aktarmis kendi teline? Bunda asla iyi niyet goremem. O kimki senin kiz kardesini kontrol edecekmis! Yavsak!

Şahsen ben ilaca da inanmadım. Kan testi yaptırın. Daha kandan atılmışmamıştır bence. Sağlıkçı varsa daha iyi bilir tabi. Ama kendisine bir kan testi yaptıralım deyin bakalım nerelere kaçacak...
Ki mesajları çalarken de ilacın etkisiyle yapmadı. Çok korkunç yaa. Böyle bir adamla aynı yatağa yatıp size dokunmasına nasıl izin verebilirsiniz?

Kendisi dedi saten kan testi yapalim diye.. saten arkadasi dogruladi.. yapmis boyle bisey.. mahkemeye verildi cocuk..
Ilacin etkisiyle olduysa haksizlikmi yapmis oluyorum bosanmakla

Kendisi dedi saten kan testi yapalim diye.. saten arkadasi dogruladi.. yapmis boyle bisey.. mahkemeye verildi cocuk..
Ilacin etkisiyle olduysa haksizlikmi yapmis oluyorum bosanmakla
Hayır dediğim gibi o ilaç böyle bir şey yaptıramaz kendisi istemiyorduysa. Benim bildiğim o ilaç insanı enerjik yapıyor, saçma, insanı aptalca gösteren bir mutluluk veriyor, çılgınca dans etme isteği falan uyandırıyor, cinsel duyguları da artırıyor olabilir emin değilim, fazla dozlarda halüsünasyonlara falan sebep oluyor. Kimseyi kardeşi gibi gördüğü birine saldırmaya ve onu tehdit etmeye, şantaj yapmaya itmiyor. Ayrıca arabayı da iyi kullanmış. Ne yaptığının farkında değil ama dikkati yerinde, ilginç yani.
Doğrudan cinselliğe yönelik olan roofies gibi ilaçlar bile insanları daha çok başkasının yönlendirmesine açık bırakır. Bunun etkisindeki insan başkasını zorlayacak, tehdit edecek durumda değildir.
Ama ben bu konuların uzmanı da değilim. Bence bu konularda tecrübeli bir doktor veya uzmanla konuşun ilacın etkisi neir, ne yaptırır diye.

Nuri Alço nun filmlerinı izlemekle kalmamış ,hayata geçirmiş adamlar ..yalnız bu sefer kim kime dum Duma :) gazozuna ilaç atılan , kadın olsa bi nebze anlarım

Esin feci senarist. . Asla icecegine madde konulduğuna inanmıyorum . Öyle olsaydı mesajları o kafayla aktarirdi ,daha önceden değil .. önceden hesaplanmış, kılıf uydurulmuş bir durum ..babanın yerinde olsam kararı sana bırakmaz ,eşini güzel bir döver ,polise teslim eder ,kızlarımı toplar giderdim ..pis sapık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…