siz napardiniz

Kocaniz sapik bunun farkindamisiniz? Ici nasil pislik doluysa resmen sizinle evliyken kardesinizi gözüne kestirmis ve ilk firsatta ataga gecmis. Oh kiz kardesinizde iyi yapmis esinizi rezil etmis. Siz gercekten inandinizmi o ilac yalanlarina? O seyleride kardesinize ilaclarmi yapti? Esiniz ilac yalanina siginip kendini aklamaya calisiyor. Ne yani yaptiklarini ilac yüzünden kontolsüz yapiyor ama kardesinizi tehdit edip kinseye söyleme isbatin yok elimde mesajlarin var demeye gelince kafa zehir gibi calisiyor ilac etkisinde deyil öylemi? Hem ne münasebet o hakki ona kim veriyorki kiz kardesinizin telefonunu inceliyor ona ne? O kim? Resmen kiz kardesinize önceden takmis bu sapik. Böyle bir sapikla cocuk büyütmeyin hemen ayrilin ardiniza bile bakmayin. Bu arada aileniz sonuna kadar hakli. Ay resmen midem bulandi okurken, esinize söylice o kadar söz varki aslinda......
Güclü olun ve o sapigi hayatinizdan cikartin derim ben.

ne demek ya içkiye ilaç falan. Nuri Alço filmi mi bu. inanmadım ben.

Nasıl yani ?? Hâlâ o adamın yanında mısınız???
Kardeşinizde gözü var . Yuh ya hala eşim mi diyorsunuz ???
Yazacak ve söyleyecek birşey yok annemiz babanızda garip sizi çekip almadılar mi o adamın yanından.

Ahahahahaha erkek arkadası ilaç koymuşmuş...Amman namus gidiyormuş elden nerdeyse hem de bi.erkeğin elinden. Yok canım öyle değil yani yanımdan gitmesin diye ilaç koymuş adam..Niye? Aşık mıymış adam kocanıza?
Kardeşini öpmeye kalktım ekstazi ama sebebi...Haaa tamam o zaman affedildin...
Boşanmazsan bunu yapmış olacaksın.

Yahu kocan bu saçmasapan hikayeyi uyduracak kadar aptal zaten bi de kalkıyor kardeşine göz koyuyor santaj yoluyla hem de...Sen affetsen kardeşin ömrünce affetmez zaten sizi artı kardeşini öpmeye kalkışan dudakları sen nasıl öpeceksin??

Siz napardınız mı??? Ya fake falan mı acaba bu konu...

ya esiniz barizzzzz kız kardesinize asılmısssss bi de ickisine ilac konmusmus bilmem ne...midem bulandi..o adamin yalanlarini dinlemissiniz bi de yuh

Alkol veya uyuşturucu etkisiyle yanlış bir hareketi olsa belki affedebilirsiniz, kardeşiniz olması bunu çok zor hale getiriyor olsa da, eşiniz özür dileyip bir daha olmayacağı garantisini verirse. Ama bunları kullanmayı da acilen bırakması gerekir çünkü suç oranlarını ciddi derecede artıran unsurlar ama herkes kullanıyor nedense keşke satılması yasaklansa. Ama mesajlarını önceden alması çok kötü bir durum bunu koruma amaçlı alıp saklaması bana mantıklı gelmedi. Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi diyelim, eşi var çocuğu var hem kendini hem ailesini çok zor bir duruma düşürmüş.

Sağolun aydinlattiginiz için, yanliz bu işin görünen tarafı ünlü oldukları için. Normalde de kadınlar evli falan dinlemez oldu. Etrafimda karısını aldatmayan çok az ,kadınlar da biliyor evli olduklarını. Iki tarafta adi. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…