- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi Guller12345
-
ağzınıza sağlık.sen ne aptal, gerizekalı bir şey çıktın ya.
hadi kocan şerefsiz, baldız onun için el kızı.
sen öz kardeşine saldıran bir itoğlunu kocam diye yanında tutacak kadar alçak, şerefsiz bir sokak kadınıymışsın.
yanımda olup, böyle konuşsan yemin ederim saçından sürüye sürüye atarım evimden, mahalleye rezil ederim.
haysiyetsiz.
rahat rahat banlanabilirim artık.
haftaya görüşürüz kk.
3 ay olmuş 3 ay.Sorunum su arkadaslar:
Ben suan ev buldum ve pazartesi gunu tasiniorum
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..
kız kardeşinin mesajlarını telefonuna yüklerkende mi hap kullanmışSorunum su arkadaslar:
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..
evet evet suçlu kardeş,kocasını ayartan(!)kardeşidir.mutlu yuvasında gözü kalmıştır falan da feşman.koca çok iyi,evlilik mükemmel,bir daha böylesini nasıl bulacak.konu sahibinin gözleri kör...
konu sahibi bilincini tamamen kaybetmiş..
hatta konu sahibi ilerleyen dakikalarda suçluyu kardeşi bile ilan edebilir
Sorunum su arkadaslar:
Evet dava acildi..
Kanit yok birşey yok savci ne diye dava acti? Hangi mahkeme? Cevap vermiyorsun gerci
aynen hepsi yalan.Kanit yok birşey yok savci ne diye dava acti? Hangi mahkeme? Cevap vermiyorsun gerci
aynen hepsi yalan.
Aman diyeyim grill, sakın gülüm.
sen ne aptal, gerizekalı bir şey çıktın ya.
sen öz kardeşine saldıran bir itoğlunu kocam diye yanında tutacak kadar alçak, şerefsiz bir sokak kadınıymışsın.
yanımda olup, böyle konuşsan yemin ederim saçından sürüye sürüye atarım evimden, mahalleye rezil ederim.
haysiyetsiz.
haftaya görüşürüz kk.
valla saydırdım üzgünüm.Aman diyeyim grill, sakın gülüm.
sen ne aptal, gerizekalı bir şey çıktın ya.
haysiyetsiz.
haftaya görüşürüz kk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?