siz napardiniz

ağzınıza sağlık.

3 ay olmuş 3 ay.

psikolojisi bozulmuşmuş.

ya kızkardeşin ne halde. hiç sordun mu? ailen ne halde, haberin var mı?

kız kardeşinin mesajlarını telefonuna yüklerkende mi hap kullanmış

konu sahibinin gözleri kör...
konu sahibi bilincini tamamen kaybetmiş..
hatta konu sahibi ilerleyen dakikalarda suçluyu kardeşi bile ilan edebilir
evet evet suçlu kardeş,kocasını ayartan(!)kardeşidir.mutlu yuvasında gözü kalmıştır falan da feşman.koca çok iyi,evlilik mükemmel,bir daha böylesini nasıl bulacak.
konu sahibi gitsin sarılsın koçişkosuna mutlu mesut evliliğine devam etsin.yara kabuk bağlamış hatta kurumuş.

konu sahibi bunları duymak istiyorsun,söyledim işte

Cinsel hayatiniz da devam ediyor mu evde mahkeme de ilaç da yeni ev de hikâye

Nasıl bir ilaçmış,
Araba kullanırken ok, kafede ok, karseşinizi alırken ok, kimse bir yanlışlık sezmiyor, sonra birden ilaç etki gösteriyor taciz olayı yaşanıyor, sonra hop gene ilacın etkisi geçti!!!
Değişikmiş.
İlaç o kadar sapıttırdı ise araç nasıl kullanmış, karseşiniz nasıl anlamayıp arabasına binmiş? Sordunuz mu bunları.

konunun gerçek olduğuna inanmıyorum açıkçası.Zira aklı selim hiç bir insan böyle bir olay yaşayıp ne yapardınız diye gelip sormaz, öyle bir adamla evli kalmaz.
Gerçek olduğunu varsayarak yorum yazıyorum.
Extacy kullanan bir insan 1 saat sonra normal bir şekilde gelmez arkadaşım. Hapın patlama noktası zaten 30-60 dk arasıdır ki etkisi 5-6 saat ilk kullananlarda ertesi güne kadar sürer. Hap enerji patlaması yaşatır misal yüksek ses müzikte deli gibi dans edersiniz. Evet cinsel eğilime de etki eder. Ama zaten o düşünceyle aldıysanız. Yani kafaya koyduğunuz, planladığınız bir şeyi gerçekleştirmek için cesaret vermesi açısından kullandıysanız etki eder. Daha önce uyuşturucu alan birini hiç görmemiş olsanız dahi adamın bakışlarından anlarsınız. Öyle donuk öyle boştur.
Yani demem o ki senin o sevimli, kibar, ailesine düşkün kocacığın kız kardeşine bilerek, isteyerek hatta planlayarak saldırmış bunu o kafana sok bence mazeret arama kendine "ayyy ama hap vermiş kankisi" vıdı vıdısını bırak.
O adamla evli kalarak nasıl ailenin yüzüne bakabiliyorsun bu daha hayret verici bişey.
Daha yazmak istediğim çok şey var ama sabır çekiyorum. kocan umarım kendi pisliğinde boğulur.

Ya hu git işine bak!
olmadı git kocana yemek yap. güzel sofra hazırla. giyin süslen!
hatanı kabul et. kocanı al yanına. mutlu mesut yaşayın!
ne senden kocandan başka bir şey olmaz!
ahlak sınırı denen bir şey var.
bizden ne duyuo kendini tatmin etmeye çalışıyorsan yanlış oldu. çıkmaz burdan istediklerin.
yoluna bak. bizi de deli etmeee

Senin kız kardeşin olsam bir ömür yüzüne bakmam. Zaten kafaya koymuşsun olayı unutmayı bahane arıyosun. Şey derler bahane toto gibidir küçük yada büyük herkeste bulunur. Sende bulursun kendine göre bi bahane işte.

Yazık bi koca uğruna daha başka şeyler de geliyor da ağzıma neyse.

Hem santasci hemde tacizci bir ese sahipsiniz. Aileniz dururken esinizemi kalmis kardesinizi kontrol etmek ? Hem bosan hemde git sikayette bulun.

Hay agzina kalemine saglik!

Aman diyeyim grill, sakın gülüm.
valla saydırdım üzgünüm.
daha fazla dayanamadım.
kendimi ihbar ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…