- 13 Eylül 2017
- 110
- 87
- 28
- Konu Sahibi Guller12345
-
3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye..
Size bisey sorabilirmiyim.. siz olsaydiniz naoardiniz eger ortaya ciksaydi gercektende ilac yuzunden oyle yapmis doktorlar onaylasaydi..
Karariniz ne olurdu?
Bi tek ben mi konunun fake olduğunu düşünüyorum yaHanımlar önce rutin uyarımı yapayım, lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.
Konu sahibesi,
eğer aynı şeyi yaşasaydım, eşim bir doktordan rapor almayı bırakın ülkenin tüm hastanelerinden heyet raporu dahi alsaydı boşanırdım zira beyni uyuşturan maddeler insanların gerçek karakterini ortaya çıkarır, büyükler bu yüzden demiştir bir insanı tanıyacaksan içki sofrasında ya da yolculukta tanı diye, malum alkolde beyni uyuşturur ve eşinize verildiği iddia edilen hap bir şişe alkol kadar tesir edebilir anca, ayrılırdım, bir daha asla bir araya gelmezdim, benim kardeşimi taciz edecek, telefon görüşmelerini kaydedecek adamı eş diye yanımda tutmam, hadi tacizi hapın etkisiyle yaptım, telefon kaydı niye? Eşinizin savunması ve yaptığı şeyler mantıklı değil.
sen ne aptal, gerizekalı bir şey çıktın ya.
hadi kocan şerefsiz, baldız onun için el kızı.
sen öz kardeşine saldıran bir itoğlunu kocam diye yanında tutacak kadar alçak, şerefsiz bir sokak kadınıymışsın.
yanımda olup, böyle konuşsan yemin ederim saçından sürüye sürüye atarım evimden, mahalleye rezil ederim.
haysiyetsiz.
rahat rahat banlanabilirim artık.
haftaya görüşürüz kk.
Fake iddiası için şikayet et butonuna basıp bildirmelisiniz, ki sanırım yanlış görmediysem bu üyeyle iletişime geçilmişti.Bi tek ben mi konunun fake olduğunu düşünüyorum ya
Fake iddiası için şikayet et butonuna basıp bildirmelisiniz, ki sanırım yanlış görmediysem bu üyeyle iletişime geçilmişti.
Aslinda o kisi onun arkadasi degil hicbir baglantisi yok esimle abisinin arkadasi tek bisey sormak icin cagirmis.. ilk defa bulustu onunla..
haklisiniz gercekten. normalde o insanla hic bulusmaz, tek babasi vefaat etti kimsesi olmadigi icin illada gel demis iyi degilim demis, esimde fazla zamanim yok degince oda icecegine ilac koymuski gitmesin diye
Evet yipratici bir evlilik olcak 1 saat gecmisti
Ama evde ben bisey fark etmedim
Bu ikisi de çelişkili, yemeğe gideceklerdi. Bütün akşam bir sürü kişinin içinde olması lazım. Hiç kimse bişey farketmemiş olabilir mi ?ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor
Fake iddiası için şikayet et butonuna basıp bildirmelisiniz, ki sanırım yanlış görmediysem bu üyeyle iletişime geçilmişti.
Doğru okumuşum demek ki sizle görüşüldü diye kalmıştı aklımda, dilerseniz adminle görüştüğünüz o telefon numarasından yine arayın durumunuzu anlatın.Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Allah kimseye benim yasadigimi yasatmasin ..
Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Allah kimseye benim yasadigimi yasatmasin ..
Sanırım bi çoğumuz düşünüyoruz ancak böyle iğrenç birşey Allah korusun kendi başımıza gelse vereceğimiz tepkilerimizi yazmaya engel olamıyoruz.Bi tek ben mi konunun fake olduğunu düşünüyorum ya
erkek çocuğu varsa eğer oğlu babasını örnek alıp böyle şeyler yapıp tıpkı babası gibi yakalansa bu kadın oğlunu savunurUmarım kız çocuğun yoktur.
Allah korusun başına bi iş gelse karşı tarafı aklama potansiyeli var sende
Yaparsın yani !!!!
Umarım kız çocuğun yoktur.
Allah korusun başına bi iş gelse karşı tarafı aklama potansiyeli var sende
Yaparsın yani !!!!
Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....Cocuk saten evet yaptim diyor.. kendisi soyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?