siz napardiniz

3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..

Yapacaklarını planlamış şantaj yapmak amaçla böyle bir şeye kalkışıyor bence...
ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye..

Buda yaptığı pisliğin bir güzel bahanesi !!! Kardeşin karşılık verseydi eğer ne içtiğini söylediği ilacın etkisi olurdu nede farklı bir bahane !!! PİSLİK SAPIK ne yapmalıyım diye sorma allah aşkına elle tutulur hiç bir yanı yok yazık günah !

İnsanlar içki içince sanırım bastırılmış duygular ortaya çıkıyor, çok da emin değilim.
Siz ayrılmak istemiyorsunuz ama bundan 1 ay sonra 1 yıl sonra ne olacak düşündünüz mü ? Herşeyi geçtim ailenizin yüzüne nasıl bakacaksınız ?
Extasy yüzünden oldu diye kabul ediyorsunuz, peki Allah korusun kardeşinizde bişe içseydi, ikisi de bişe içmiş olsaydı, o zaman da olacakları kabul edip 'amann ilaçtandır napim' mi diyecektiniz.
Zor geliyor, o yola girmek istemiyorsunuz, düzeninizi bozmak istemiyorsunuz, uğraşmak istemiyorsunuz ama bu arkadaşınızla arasında olmamış, kardeşinizle olmuş, mesajlara bakmalar falan.

Hanımlar önce rutin uyarımı yapayım, lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

Size bisey sorabilirmiyim.. siz olsaydiniz naoardiniz eger ortaya ciksaydi gercektende ilac yuzunden oyle yapmis doktorlar onaylasaydi..
Karariniz ne olurdu?

Konu sahibesi,
eğer aynı şeyi yaşasaydım, eşim bir doktordan rapor almayı bırakın ülkenin tüm hastanelerinden heyet raporu dahi alsaydı boşanırdım zira beyni uyuşturan maddeler insanların gerçek karakterini ortaya çıkarır, büyükler bu yüzden demiştir bir insanı tanıyacaksan içki sofrasında ya da yolculukta tanı diye, malum alkolde beyni uyuşturur ve eşinize verildiği iddia edilen hap bir şişe alkol kadar tesir edebilir anca, ayrılırdım, bir daha asla bir araya gelmezdim, benim kardeşimi taciz edecek, telefon görüşmelerini kaydedecek adamı eş diye yanımda tutmam, hadi tacizi hapın etkisiyle yaptım, telefon kaydı niye? Eşinizin savunması ve yaptığı şeyler mantıklı değil.

Derhal ayrılın ayrıca içeceğine uyuşturucu konmasında çok saçma buna inanıyor musunuz

Bi tek ben mi konunun fake olduğunu düşünüyorum ya

Ay nefesimi tutarak okudum valla. Bana fake konu gibi geliyor bu ama değilse de vallahi kendinizi yıprattığınıza değmez bu kafada kadınlar için. Hatta ayrılmasınlar da, sağlıksız kafalarıyla sağlıksız ilişkiler yaşamaya devam etsinler; başka insanlar bulup onlara da sinir harbi yaşatmasınlar. 3 yaşında çocuğa söylesen içeceğine uyuşturucu koyma masalına inanmaz yahu.

Fake iddiası için şikayet et butonuna basıp bildirmelisiniz, ki sanırım yanlış görmediysem bu üyeyle iletişime geçilmişti.

Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Allah kimseye benim yasadigimi yasatmasin ..

Aslinda o kisi onun arkadasi degil hicbir baglantisi yok esimle abisinin arkadasi tek bisey sormak icin cagirmis.. ilk defa bulustu onunla..
haklisiniz gercekten. normalde o insanla hic bulusmaz, tek babasi vefaat etti kimsesi olmadigi icin illada gel demis iyi degilim demis, esimde fazla zamanim yok degince oda icecegine ilac koymuski gitmesin diye

Yukardaki ikisi çelişkili. Hem de hiç alakası olmayan bi insan konuşmak için neden bunun eşini çağırsın. Eşinin abisinin arkadaşı ise onu arar.

Evet yipratici bir evlilik olcak 1 saat gecmisti
Ama evde ben bisey fark etmedim

Bu ikisi de çelişkili, yemeğe gideceklerdi. Bütün akşam bir sürü kişinin içinde olması lazım. Hiç kimse bişey farketmemiş olabilir mi ?
Ayrıca ikisi arabada yalnızsa, muhtemelen önde oturuyodur kız kardeşi, ve öpmek için arabadan inip pencereden öpmeye çalışması da ayrıca komik. Daha önce fake yazanlar zaten şikayet etmiştir diye etme gereği duymadım ama sizin cevap vermeniz şaşırttı beni.

Bütün bunların olmuş olması bana o kadar imkansız geliyor ki , fake olmasını umut ediyor da olabilirim

Fake iddiası için şikayet et butonuna basıp bildirmelisiniz, ki sanırım yanlış görmediysem bu üyeyle iletişime geçilmişti.

Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Doğru okumuşum demek ki sizle görüşüldü diye kalmıştı aklımda, dilerseniz adminle görüştüğünüz o telefon numarasından yine arayın durumunuzu anlatın.

Hanımlar lütfen fake vb şeyler yazmayın, şüphe olduğunda şikayet et butonuna basın, sonra konu fake'ti değildi'ye dönüyor, asıl içerik unutuluyor.

Valla fake olmaması daha kötü. Çünkü çok korkunç bir insansınız. Sizin gibi ablam olacağına öleyim daha iyi. Ne kötü biriymişsiniz, kardeşiniz tecavüze uğruyormuş az kalsın, siz o adamla hala acabaaağğğğğ mı diye birliktesiniz. Yok taşınıyorum, yok bitti biliyorum. Haftalardır aynı muhabbet. Sizin boşanacağınız filan yok. Kardeşiniz, anneniz babanız umarım sizin yüzünüze bile bakmıyordur artık. Durmadan siz olsanız siz olsanız diyorsunuz, insanlar da biz olsak diyor ama yooook illa kocişini aklayacak mesaj lazım.

Yok kardeşim, o hapı kullanan insan bir anda sapığa filan dönüşmez. Ne esrar ne metamfetamin ne kokain ne bahsedilen hap hiçbiri insanı tecavüzcüye dönüştürmez. Kocan yalan söylüyor, senin yanında yatarken kardeşini hayal etmiş hep, nasıl tuzağa düşürüp de elini kolunu bağlayıp tecavüz edebilirim diye düşünmüş anladın mı? Hatta başka kadınlara da yapmadığını bilemezsin, kim bilir sokağa çıktığında kaç kadını elliyor, laf atıyor, fırsatını bulup tecavüz de etmiştir belki, ya da bulsa edecektir. Senin kocan bu tip bir insan. Ama sen, senin için kelime bile bulamıyorum.

Oturun birlikte yaşayın, koynuna girmeye devam et. Belki bir gün seninle seks görüntülerini de çekip çekip yayınlar orada burada. Karımın totosu, karımın memesi filan diye. Var böyle adamlar çünkü. Belki de yapmıştır bile. Çok harika bir çiftsiniz, aynen devam.

Konuyu neresinden tutsan elde kalıyor. Mesajları hadi koruma içgüsü diyelim. Bu adamın nasıl arkadaşları var ki neler yapıyorlar ki içkisine hap atıyor? Tuhaf vesselam. Adamda pek sağlam ayak yok gibi geldi.

Konu sahibi sakin bosanma sakin.. tam birbirinizi bulmussunuz ayrilip iki farkli hayati karartmayin.. insallah omur boyu goremezsin kardesinin yuzunu de..

Cocuk saten evet yaptim diyor.. kendisi soyledi..
Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....

Banlanabilirim.....

Bu konu hala devam ediyor ve konu sahibinin nasıl aklı karışık bu kadar net konuda hala anlamış değilim. Ben anlatıyım konu sahibine nasıl olduğunu.

Eşiniz muhtemelen epey süredir kardeşinizi izliyordu. Gizliden gizliye ona ilgi duymaya başladı. Belliki sizden çok onu beğenmeye başladı. İçindeki hayvani iç güdüsü ağır basmaya başladı. Ama mantıklı değildi. Evliydi, çocuğu vardı ve o baldızıydı. Kız kardeşini tehdit etmek için mesajlarını aldı. Tehdit edip istediği herşeyi yapabilecekti. O gün dediğiniz gibi iş yerinden aldı. Arabada bildiğiniz taciz etti sarkıntılık yaptı. Baktıki kazın ayağı öyle değil. Kendini masum göstermek için hap yalanını attı. Arkadaşıda ben koydum dedi. Mahkemeye verilse bile neyle suçlanacak ki arkadaş. Şaka olsun diye koydum deyecek o kadar. Bitti bu kadar. Sizde saf saf hala soruyorsunuz.
Arkadaşım eşiniz sizi kandırmaya çalışıyor. Hapın etkisinde bile olsa taciz gerçeğini değiştirmez. Kardeşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın. İlerde bunu çocuğunda duyacak.
Net söylüyorum asla asla asla affetmeyin. Uyanık olun kandırılmayın

Büyük ihtimalle Eşiniz arkadaşıyla buluşmadı. İlaç olayı ise kesin yalan. Kendini aklamak için ilaç muhabbetini uydurmuş. Mesajları şantaj için aktarmış. Eşiniz sinsi ve planlı hareket etmiş. Ama kardeşinizin kimseye anlatamayacağını düşünmüş. Tehlikeli biri inş size zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…