- 12 Temmuz 2006
- 59.264
- 226.254
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Guller12345
-
Yok çocuğu ilacı koyan (yersen)adama diyorYa su konu fake degilse insallah en yakin meteor carpar dunyaya biter bu rezillik.. cocuk diyor yahu kardesine tecavuze yeltenen adama.. abicim sen sabir testi icin mi geldin foruma?
Yok çocuğu ilacı koyan (yersen)adama diyor
Ama meteor çarpabilir sıkıntı yok.
Yuh artık siz de vurun dediler öldürdünüz.Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....
Banlanabilirim.....
küçük kız bir daha o eve gitti mi? anne babasına anlattı mı olayı biliyor musunuz?Hanımlar lütfen, bir kez daha rica ediyorum, üsluplara dikkat edelim, hassasiyetinizi anlamıyorum zannedilmesin, bazı şeyler var ki bizi derinden yaralıyor, öfkeleniyoruz haklısınız da ama yine de kontrolü elden bırakmayalım lütfen.
Konu sahibesi rica ediyorum siz de iyi düşünün, bakın böyle bir olay kabullenilecek türden değil, size benzer yaşanmış bir hikaye anlatayım, evli bir çift karısı 2. ye hamile, ilk çocukları 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu, adam bir akşam yakın dostlarının 12-13 yaşlarındaki kızını hamile eşinin yanında dursun diye alıyor, adam alkol alıyor, sonra kıza tecavüz etmeye kalkıyor, karısı adamın yaptıklarını duyuyor ama kocasına müdahale etmiyor, o kız adamın elinden kurtuluyor, o cesaretsiz eşinin yaptıklarına sessiz kalan kadına rağmen kurtuluyor, dedim ya size beyni uyuşturan şeyler insanların gerçek karakterini ortaya koyar diye, işte böyle adamlar içince gün yüzüne çıkarır herşeyi, kimi eşler de susar, hiçbirşey yapmaz, herkes o kız çocuğu kadar şanslı olmuyor, lütfen böyle adamlara dur deyin, herkesi dur desin.
O eve gitmemesini söyledim, benim bildiğim kadarıyla bir daha gitmedi, ailesine anlatamadı, babası kızına inanmazmış, anne de pasifti.küçük kız bir daha o eve gitti mi? anne babasına anlattı mı olayı biliyor musunuz?
keşke polise şikayet edilseydi.. kendi çocuklarının güvenliğinden de emin değilim şuan. bu kadar pasif olmak zorunda mı bu insanlarO eve gitmemesini söyledim, benim bildiğim kadarıyla bir daha gitmedi, ailesine anlatamadı, babası kızına inanmazmış, anne de pasifti.
Neden insanlar fake diye ısrar ediyor biliyor musunuz?Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Allah kimseye benim yasadigimi yasatmasin ..
Kız hem adamdan hem kendi babasından çok korkuyordu, bana rahatlamak amacıyla, belki de ağlayacak bir omuzu olmadığından anlattı, üstünden epey zaman geçti ama böyle konular açılınca yakın çevremde gördüğüm bu olaylar geliyor aklımakeşke polise şikayet edilseydi.. kendi çocuklarının güvenliğinden de emin değilim şuan. bu kadar pasif olmak zorunda mı bu insanlar
Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....
Banlanabilirim.....
siz hiç değilse kendilerini korumaları için öneriler vermişsiniz dahası güvenip de size anlatmışlar, keşke biraz daha cesaretli olup polise şikayet edilebilse veya ilk olarak aileye anlatılabilse.Kız hem adamdan hem kendi babasından çok korkuyordu, bana rahatlamak amacıyla, belki de ağlayacak bir omuzu olmadığından anlattı, üstünden epey zaman geçti ama böyle konular açılınca yakın çevremde gördüğüm bu olaylar geliyor aklımamaalesef bir zamanlar yaşadığım çevrede hep kadınlar suçlanırdı, yaşları 11 olmuş, 12-13 olmuş fark etmezdi bazılarıyla kavga etmişliğim var, hele birde çocuk yaştakilerin başına gelenlere şahit olduğumdan bu gibi konular olunca kötü hissediyorum kendimi
Bak arkadasım 30 yaşında lise mezunu bankacısın tamam aklın karışık ama biraz mantık yürütSorunum su arkadaslar:
Ben suan ev buldum ve pazartesi gunu tasiniorum
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..
Çocuk??????Cocuk saten evet yaptim diyor.. kendisi soyledi..
güya kocasının arkadaşı olan kişiden bahsederken çocuk diye bahsediyor..Çocuk??????
Pardon, ben kendi kocasından bahsediyor sandım çocuk diye.. ''çocuğun'' onaylamasına Şaşırmamak lazım, bozacının şahidi şıracı..güya kocasının arkadaşı olan kişiden bahsederken çocuk diye bahsediyor..
akılını karıştırmayalım şimdi o kocasına inanıyor
BACIM TÖVBE BİSMİLLAH ... DİREK AKLIMA KIRGIN ÇİÇEKLERDEKİ O SAPIK ADAM GELDİ. BAK CANIM.. O İÇECEĞİNE HER NE KOYDULARSA O BİR YALAN . ONU GEÇSİN. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. ANLADIN. BENCE GİT AİLENLE BİR SÜRE YAŞA DİYECEĞİM. AMA BU SEFER KARDEŞİNE HER BAKTIĞINDA KOCAN AKLINA GELCEK VE KARDEŞİNE DE KİNLENECEKSİN. BENCE SEN AL EVLADINI UZAKLAŞ BİRAZ. GİT ARKADAŞINDA FİLAN KAL. YA DA NE BİLEYİM OĞLUNLA TATİLE AKRABALARINA GİT. BOŞAN DEMİYORUM. BURNU SÜRTSÜN ANLADIN..merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?