- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Guller12345
-
Eşiniz olacak adamla mı çıkıyosunuz aynı eve ?Ev icin esyalari siparis verdim..
neden ailende değil de ısrarla o sapığın yanında kalıyorsun?Evet ayni evdeyiz.. ama az kaldi..
Ve hala benim sucum yok ilacin etkisinden hersey oldu diyor
muhtemelen kocası evi yeniden döşüyor göz boyamak için.Eşiniz olacak adamla mı çıkıyosunuz aynı eve ?
Pek rahatsınız.
iş ve okul değişirdi.Cunku annemler cok uzakta kaliorlar yani benim calistigim yere ve cocugumun ana okuluna cok uzak..
daha 2 yaşında kreş bebesi.Is bulmak okadar kolay degil.. ve suan saten ben isten cikamam.. is yerimde iyi bir yerdeyim ve maasimda cok iyi isimi kaybedemem hele suanda.. ve anaokulu burdada yer bulmak cok zor.. ve birseyler ogrenmesi adina gitmesi gerek..
Arkadasi saten itiraf etti attigini.. esimde hemen dava acti..Adam bildiğin yalan sölemiş sana bacım... Madem arkadaşı ilaç atmış ona dava açsa da kendisini aklasa ya... Hem insan neden baldızınız mesajlarını merak eder ki ona ne?seninki olsa neuse dicem.Valla Allah gönlüne göre versin...
Hala eşim diyor yav!!!Arkadasi saten itiraf etti attigini.. esimde hemen dava acti..
Nedense hep arkadaşlar yapıyor:)Hala eşim diyor yav!!!
Hele konu sahibinin "eşi" adeta bir melek sırtında tülekleri çıkacak az kaldıNedense hep arkadaşlar yapıyor:)
Arkadasinin sevgilisi,arkadaşının telefonu,arada kuzen devralıyor kuzenimin arkadaşı yaptı falan filan,hep bu sabi subyanlara suç atıyoruz biz, zavallı erkekler
Kızlar aslında kız kardeşim yuz vermişHele konu sahibinin "eşi" adeta bir melek sırtında tülekleri çıkacak az kaldı
Şurda nerdeyse bacısını suçlu çıkaracak
Evet ayni evdeyiz.. ama az kaldi..
Ve hala benim sucum yok ilacin etkisinden hersey oldu diyor
yüz bulamadı, bulsaydı eğer bacısı tam bir "ekstazi altındaki enişteyi zor durumdaHele konu sahibinin "eşi" adeta bir melek sırtında tülekleri çıkacak az kaldı
Şurda nerdeyse bacısını suçlu çıkaracak
Bende bu konuda öldüm sinirdensen insanı öldürürsün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?