- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Guller12345
-
kadına niye kufür ediyorsunuz kadın şoka girmiş saglikli dusunemiyor.yol gösterelim hakaret etmeyelim.inada bindirir gider barışır sonra Allah korusun.
Onun yaninda olursan var ya ömür boyu kendini affedemezsin.yenilir yutulur seyler degil.saglikli kararlar alman dilegiyle.
Lutfen kendine gel.
Kardesine destek ol.yazik cok buyuk bir travma icinde su an.
Aglar yalvarir tabi klasik tepkiler bunlar seni sakın etkilemesin.mutlulugunuzu düşünseydi sana ve kardesine bunu yasatmazdi. Asla affedilemez birsey bu...önünde kendini parcalasa, yerden yere atsa da geri dönüşü yok.insan onuru için yaşar.Sen onurlu bir karar almışsın.Aynen sizin soylediginiz durumdayim hic iyi degilim.. mesajlari sordugumda kotu niyetim yoktu kontrol ammacli diyor.. bende saten soyluyorum ona sana mi kaldi onun annesi babasi var diyirum ozur dilior
Arabadaki haraketlerinden dolayida surekli ilacin etkisi yoksa ben hayatta oyle bisey yapmam dior.. ve surekli aglior yalvario.. herseyi dzeltiriz zamanla hersey duzelir diyor.. simdiyr kadar boyle bisey yapamadim niye simdi yapayim ilacin etkisi oldugu belli degilmi diyor..
Benim kararim su: tamam mutluyduk.. cocugumuz var.. simdiye kadar boyle bisey yapmadin.. ilacin etkisi olsada yasanmislik var.. bir baba bunu nasil kabullensin.. bizim evliligimiz saglikli yurumez hep uzuntlu sikintili icinde gider diyorum ve ayrilmak istiorum.. pazarteside ayri eve cikiorum
iki ay beklediğin içindir, üzülme geçer yakında..Evet arkadaslar suan anahtari almaya gidiorum..
Ama icim kotu niye bilmiiorum
2 ay da degil 3 ay önceymisiki ay beklediğin içindir, üzülme geçer yakında..
Eğer ortada bir suç olduğunu anlayabilseydi ilk öğrendiği zaman verirdi bu tepkiyi..2 ay da degil 3 ay önceymis
Bence de ondan en cok.
Gec kalinmis bir tepkinin bu saatten sonra degeri dūsmūs oluyor.
Suça ortaklik etmis gibi bir ruh haline bile girer insan.
bence debence hala tacizciyle beraber.
hala tacizci kocanızla aynı evde mi yaşıyorsunuz yani?Ev icin esyalari siparis verdim..
sonuna kadar inkar yöntemini kullanıyor yani, anladımEvet ayni evdeyiz.. ama az kaldi..
Ve hala benim sucum yok ilacin etkisinden hersey oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?