Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim yazdiklarini bastan sona kadar okudum. esinin toplum icerisindeki hali espirili yani, sicak kanliligi ,rahatligi benim esimde de var maalesef. bu durum benide arada bir rahatsiz eder.bende sorarim senin gibi davransam ne yaparsin diye, o da senin esinin sana dedigini " sen nerde nasil davranacagini bilirsin hayatim "der. yani bu yapi meselesi.amaaa kadin ile aralarindaki mevzuuya gelecek olursak,bence bu kadin ile aralarinda bir seyler olmus canim maalesef.kocanin ayagini hissetmedim falan demesi de yalan. senin bunu anlamandan baya korkmus kocan.seni gercekten seviyordur.aralarindaki iliskiyi anlayip yuvanizin dagilacagini idrak etmis olmaliki baya bi korkmus.ortagindan once KANKAM diyerek bahsetmesine ragmen , simdilerde ise ortakliktan ayrilmayi dusunmesinin sebebi , bu iliskinin aciga cikacagi ve yuvanizin dagilacagi korkusundan . erkekler eslerini ne kadar sevselerde kacamak yaparlar maalesef...amaa karilarindan da asla vazgecmek istemezler...bu isin pesini birakmayin .kadinin evinin onunde park olmasida takip etmek acisindan isinize yarar.eger ki hersey ortaya cikinca affedecekseniz olanlari unutmaya calisin. herseyi goze aldiysaniz sonuna kadar takip edin derim.ama dedigim gibi esinizin gozu korkmus gibi sanki bu iliskinin ortaya cikmasindan, bu sebepten aralarinda bir seyler varsa bile artik bitirmis olabilir...insallahh hersey sadece kuskudan ibaret olarak kalir canim.Allah kimsenin yuvasindaki huzuru, dirligini, duzenini bozmasin.:Saruboceq:

işte büyüklerimizin sözünün doğruluğu çıkıyo.hadi derler ya kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın.doğru kadın bu kadar tutumlu olacak adam bu haltları yiyecek,ya işte biz burda hata yapıyoruz.bu adamlara acımak yok artık.bütün sıkıntıları biz çekelim onlar bizi aldatsın.kaynanayı çeken biz,çocuğu doğuran bakan biz,aman tutumlu olalım o çalışıyo biz çalışmıyoz yazık adama deyip isteklerimizi bi kenara atan biz ohhhhhhhhhhhhhh her haltı yiyen onlar.yok anam yok acımak yok bu adamlara.

canım senin eşinide yanlış anlayan hatunlar olmuyomu çevrende?merak ettim şimdi..benimki yakışıklı falanda deil ama çekiyo demekki ..
haklısın sanırım..gerçekten ikisininde gözü korkmuş.eşim anlayışlı davranmaya,kadında benle konuşurken sesi titreyip,çekingen olmaya başladı.pot kırıcam diye çok korkuyo..sonuçta sadece bizim deil iki yuva söz konusu..
eşimin beni çok sevdiğine eminm.onun için benide tanıdığı ve kendisi için en uygun eş olduğumu bildiği halde bir anlık zevk için böytle bişey yapabileceğini aklım almıyo.. kabullenemiyorum bir türlü.kesin olmasada düşünmesi bile beni yaralıyo..
keşke o gün ağzımı sıkı tuutsaydımda konuyu hiç açmasaydım eşime.dediğiniz gibi korktukları için bitmiş olabilir.takibimi kendim güçleştirmiş oldum.
gerçekle yüzleşmekten çok korkmaya başladım ama takibi bırakmayacağım.beni bu kadar gözden çıkardıysa saçımı süpürge ettiğim adamdan arttık bana hayır gelmz.çeksin cezasını..
UMARIM SADECE BıR KUŞKUDUR..senağlamasenağlama
YORUMLARINIZA ,DıLEKLERıNıZE,ÖNERıLERıNıZE,EN ÖNEMLıSıDE ZAMANINIZI AYIRDIĞINIZ ıÇıN ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk
:

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh canım ahh..erkek olmak varmış bu dünyada..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hıı bu arada ben eşime bu konuyu açmasam bile öğrenebilirmiş kızlar..kankisine geçenlerde bişeyler yükletmişti pc.ye.CADIARZUgeçn gün virüs prog.ile tarttım ve casus program buldu.ama bi türlü silmeyi beceremedim.sanırım ne kadar silsemde burada ne yazdıysam kontrol ediyo..yane böyle bir risk söz konusu benim için..yazıyorum düşündüklerimi, planları ama içim rahat deil.. ayy kendimi sanki ben hatalar yapmışım gibi kapana kısılmış hissediyorum.neredeyse ben suçlu çıkacağım.niye böyle takibe gerek duydun diye..

Casus programını, program ekle/kaldır seçeneğinden kaldırsan? Eşin sorarsa da casus programına niye gerek duyduğunu sölyleyebilirsin ki zaten pCye bu programı eklemesi seni takip amaçlıdır

canım senin eşinide yanlış anlayan hatunlar olmuyomu çevrende?merak ettim şimdi..benimki yakışıklı falanda deil ama çekiyo demekki ..
haklısın sanırım..gerçekten ikisininde gözü korkmuş.eşim anlayışlı davranmaya,kadında benle konuşurken sesi titreyip,çekingen olmaya başladı.pot kırıcam diye çok korkuyo..sonuçta sadece bizim deil iki yuva söz konusu..
eşimin beni çok sevdiğine eminm.onun için benide tanıdığı ve kendisi için en uygun eş olduğumu bildiği halde bir anlık zevk için böytle bişey yapabileceğini aklım almıyo.. kabullenemiyorum bir türlü.kesin olmasada düşünmesi bile beni yaralıyo..
keşke o gün ağzımı sıkı tuutsaydımda konuyu hiç açmasaydım eşime.dediğiniz gibi korktukları için bitmiş olabilir.takibimi kendim güçleştirmiş oldum.
Ahh guzelim benim yaralanmazmisin...kim yaralanmaz ki..benim esimi de yanlis anlayan hatunlar oluyomu diye sormusun.evet gecmiste olmustu.ama yakinlarimizin genc kizlariydi .evli kadinlar degilde.benimki de samimi davranir ve bu samimiyeti karsi taraf maalesef farkli algiliyor.neyseki herhangi bi olay yasamadik.benimkide cok yakisikli degil ama sevimli iste.bu arada esin ne fenaymis casus programi kurmus baksana suna.once kendine kursun o casusu.hayatim telefon faturalarini acik fatura olarak isteyin eve gelsin.benim bir arkadasim esinden suphelemeye baslayinca inanki telefon faturalari ile herseyi ortaya doktu.adamin evden cikis saatini bile not etmis.evden cikmis su numarayi aramiss , deyip aradigi numaralari kontrol ederek esinin neler yaptigini ogrenmisti.. Tekrar ayni seyi dileyecegim ...insallah hersey sadece kuskudan ibarettir..Allah herkesin yuvasina huzur versin..Tabiki bizimkinede..:Saruboceq:

Son düzenleme:
yazdıklarını tek tek okudum ınan sınırlerım bozuldu
ne demek ya ne munasebet ayakları ustustte oturmak guluserek bakısmak falan
sen ogun oraya gıtmeseydın neler olacaktı allah bılır (baska zaman olmadıgı kesın bıle degıl)
ve esın gıttıkten sonra kadına msj gelıyor bu kadar da tesaduf olmaz dıye dusunuyorum
ve esın o kadının esı ıcın en guvenılır erkek falan dıye espırı mı yapmıs ne o an tam hatırlayamadım bence buda bır gonderme olabılır kendı aralarında
bu oyle devam etmez arkadasım zaman gectıkce kendıne edersın bu stres senı yer bıtırır
bır sekılde olayı acıga cıkarman gerek paranoyak oldum dıyorsun ya
bence bu hıcde paranoya falan degıl hangı kadın olsa bu hareketlerden aynı seylerı cıkarır ve suphelenır
allah yardımcın olsun ıns.oyle bırsey yoktur

ne olursa ailecek görüşmelerden geliyor başa.valla anlayamazsın bile dikkatli ol bence hemen kes ilişkini yada çek restini görüşmeyelim deyasakkelime

boncuks canim herhangi bir gelisme varmi? canim ailece uzaklasin o aileden. araniza mesafe koyun.esinizede resti cekin. en ufak bir suphede o kadinin kocasiylada konusacaginizi ve bosanacaginizi soyleyin. esiniz sizi kaybetmeyi asla goze alamayacaktir. sen uykusuz kalip uzulecegine birazda o dusunsun ...opuyorum seni canim..Allaha emanet ol.:1hug:

oooo casus program varsa ne var ne yok herşeyini öğrendi.....

Son düzenleme:
casus programi ekle kaldirdan kaldirilmiyor malesef arkadasim

ozel sifreyle giriliyor ve acilan kutunun icinden ancak kaldirabiliyorsun

arkadasim bence sen artik buraya bisey yazma dicem ama kocan herseyi ogrendi yüzde iki yüz ogrendi yani (programi buldugun icin bunu yaziyorum )

ctrl -alt-f7 tuslarina bas bakalim cikicak mi

eger cikmiyorsa ctrl-alt ve tum tuslari tek tek dene bu tuslarin birinde gizli cikicaktir ve sifre sorucaktir

ne varsa aklina ne geliyorsa dene

programdan kurtulmak istiyorsan format at hemen

Evet format en akıllı çözüm gibi geldi şimdi.
Ama tabi okumuşsa da gerek yok :1no2:

kıslar bana yardımcı olun.çok fazla anlamıyorum pcden.norton ile tarattım.11 tane tracking cookie buldu.bu ne virüsü diye araştırdım.sizi sizden gizli takip eden bir internet takipçisi diye forumlardan birinde yazmışlar.bu şimdi casusu programmı oluyo.ve nasıl kaldırıcam pcden.norton ile silinebilirmi.bu işlerden anlayanlar.yardımlarınızı bekliyorum..

canım biz millete fazla iyimser davranıyoruz herhalde yaa.kadın bizim adımıza tatil planları yapmış baksana sen duruma..eşim gelmiş dün kankim diyoki izinde onlarla birlikte fethiyeye gitçekmişiz.haftaya da pikniğe..(geçtiğimiz haftasonu gidelim dediler üç aile, atlattım hayır dedim ama)bu kadar olandan sonra biraz eskisi gibi bişey yokmuş gibi davrandım takibi anlamasın diye, koyuverdiler yine..kadının gözü falan korkmamış anlaşılan.hala çok relax.ama boşver ya onlarla tatil falan yapamayız biz çocuklar falan ooff diyo benim ki bu rahatlıkla nasıl gidelim demiyo hayret....işine gelirdi.hatun günlerce yanında ..ama tabii ben varken nasıl davranacak..istekleri kursağında kalacak ve hareketler dikkat çekecek, niye gitsin ölücem sinirimden stresimden yaa.senağlamasenağlamasenağlama

tatlım paprii arkadaşımız sağolsun sana gerekli bilgileri vermiş....

casus programi ekle kaldirdan kaldirilmiyor malesef arkadasim

ozel sifreyle giriliyor ve acilan kutunun icinden ancak kaldirabiliyorsun

arkadasim bence sen artik buraya bisey yazma dicem ama kocan herseyi ogrendi yüzde iki yüz ogrendi yani (programi buldugun icin bunu yaziyorum )

eger cikmiyorsa ctrl-alt ve tum tuslari tek tek dene bu tuslarin birinde gizli cikicaktir ve sifre sorucaktir

ne varsa aklina ne geliyorsa dene

programdan kurtulmak istiyorsan format at hemen

teşekkürler arkadaşlar..ama yazdıklarını denedim bşey çıkmadı canım .format zor iş yaa.olsa bu yöntemlerle kesin çıkardı demi..casus olduğuna emin olsam uzunda sürse formatlıcam ama...Çok üzgünüm çoook:uhm:

yaptın ve çıkmadıysa dediğimiz program yok demektir...ama başka bir program yüklüyse onu bilemem....

gsm telefonundan nete bağlansan? yapabilirmisin?

bencede format at cnim hemen ogrendiysede ogrensinn sende uspelerinii soylee boyle kafandaa kurmaktan daha iyii bence a.s.

ayy ya fenalık geldi walla..kasıp duruyo aynı mesajları göremeyince tekrar yollamışım..Çok üzgünüm çoooktelden bağlanınca ne işe yarayacak anlamadım canım?yani pcden takibe maruz kalma telimi kullan diyosun..ama zaten artık kullanıcı ismi falan teldende yazsam öğrendiyse açıp sayfayı okur öle değilmi?:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…