canım haklısın ewde otura otura eşimize daha bağımlı hale geliyoruz.bvide ben hep ewdeyim.komşularım bile bana hayret ediyo.sen hiç sıkılmazmısın.gün falan nedir bilmezmisin diye..eşimin hoşuna giden özelliklerim bunlar zaten.
hiç habersiz bir yere gitmem.asla habersiz birşey almam.
annemeler iki saat uzağımda sene de bir gider üç gün kalır dönerim.
çocuğumla ve ewimle çok ilgiliyim.biraz fazla titizim ama olsun eşimde öyle.
canım çok sıkılsa bile tel.parası yük olmasın diye bazen bazı arkadaşlarımı ve annemi aramak istesemde muhabbet uzayacak diye aramıyorum bile.ben çalışmıyorum ya eşimi düşünüyorum hep.yazık adam ne zor kazanıyo diye.
üstüme başıma öyle marka şeyler almam.ne yalan söyliyim günlük giysilerimi hatta çoğunlukla semt pazarlarından alırım.çok nadir özel günlerde giymek için bir iki kaliteli bişey alırım sadece.
ewe genellikle çoğu zaman para bırakmaz.ek kartımda yok.birşey alınacaksa hafta sonu birlikte alırız ya da işten gelirken tel.açar bişey lazımmı diye..bişeye anca çok ihtiyacım olduğuna kanaat getirirse alır.
birçok bayana göre tutumluyumdur.mutfakta az masrafla çok şey bekler ve bulur.ewe geldiğinde sofrası hazır ,gardolabında kıyafetleri temiz ve ütülüdür.
her zaman bir sıkıntısı olduğunu anladığımda destek olurum.işiyle ilgili yetişemediği zamanlarda da ilk yardımcısı benim.
onu sıkmamak için gerektiğinde ne kadar konuşmaya ihtiyacımda olsa konunun onu açmadığını görünce susarım..
bazen kendi bakımıma bile üşendiğim bir anda onun istekleriyle bakımıyla uğraşırım.
bütün gün ewde ne kadar canım sıkılsada güleryüzle karşıalar boynuna atılırım geldiğinde..bilmiyorumki bi erkek daha ne isteyebilir.kendimdeki eksik yönü araştırmaya,hatayı kenimde aramaya başladım.
hiçbir zaman illa ben şunu istiyorum bu ihtiyacımız illaalınacak dememişimdir.mesala bu bahsettiğim kadın arkadaş kocasına illa komşularına hava atacam diye tutturmuş.ne yapyap daha çok çalış gerekirse eylüle kadar bana ya ev alacaksın ya model bir araba diye kocasına.eşi eşime dert yanıyo. abi benim edim ne budum ne.nasıl alayım ben öle üç ay içinde ev falan napcam ben ya deyip duruyo.adamın elinden işten gelirgelmez kazandığı paranın tamamını alyo ve ona çok çok azbi hgünlük harçlık veriyo..eşimde bu kadının çok anlayışsız ve paragöz olduğunu düşünüyo aslında..bana iyiki sen böyle deilsin walla hiç çekjemeyceğim bi bayan modeli örnek alma sakın onu diyo bana..maden bu kadr çok şey bekliyo gidip kendine zengin bi koca bulsun diyo.tabi onu iki çocukla bu saatten sonra kim alacaksa falan diyede ekledi.böyle düşünmesi beni sevindirdi tabii.ama eşiminde bu şartlara haiz olmamasından kızgınlıkla mı söyledi diyede aklıma gelmiyo deil ama.gerçekten bu kadın gibi olmak benimkinin hiç işine gelmiyoo.son zamanlarda bende biraz biraz dominant olmaya başladım sanki adam değişti biraz.sen nasıl istersen demeye başladı böyle düşünmesine rağmen..daha kıymetli olunuyomuş.
msn adresine gelince canım benimki hiç kullanmıyo bildiğim bi adresi var arasıra maillerine bakıp hemen kapatıyoo.takılmıyo pek.anlar o cin gibi .ama yinede deneyim bi.iyi fikir...ama ıp adresinden benim gönderdiğimi anlarsa sen ne yapmaya çalışıyosun falan demez inşallah!
HANIMLAR HEPİNİZİN ÖNERİ VE DİLEKLERİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLERra.s.:enbuyukkk:
canim yazdiklarini bastan sona kadar okudum. esinin toplum icerisindeki hali espirili yani, sicak kanliligi ,rahatligi benim esimde de var maalesef. bu durum benide arada bir rahatsiz eder.bende sorarim senin gibi davransam ne yaparsin diye, o da senin esinin sana dedigini " sen nerde nasil davranacagini bilirsin hayatim "der. yani bu yapi meselesi.amaaa kadin ile aralarindaki mevzuuya gelecek olursak,bence bu kadin ile aralarinda bir seyler olmus canim maalesef.kocanin ayagini hissetmedim falan demesi de yalan. senin bunu anlamandan baya korkmus kocan.seni gercekten seviyordur.aralarindaki iliskiyi anlayip yuvanizin dagilacagini idrak etmis olmaliki baya bi korkmus.ortagindan once KANKAM diyerek bahsetmesine ragmen , simdilerde ise ortakliktan ayrilmayi dusunmesinin sebebi , bu iliskinin aciga cikacagi ve yuvanizin dagilacagi korkusundan . erkekler eslerini ne kadar sevselerde kacamak yaparlar maalesef...amaa karilarindan da asla vazgecmek istemezler...bu isin pesini birakmayin .kadinin evinin onunde park olmasida takip etmek acisindan isinize yarar.eger ki hersey ortaya cikinca affedecekseniz olanlari unutmaya calisin. herseyi goze aldiysaniz sonuna kadar takip edin derim.ama dedigim gibi esinizin gozu korkmus gibi sanki bu iliskinin ortaya cikmasindan, bu sebepten aralarinda bir seyler varsa bile artik bitirmis olabilir...insallahh hersey sadece kuskudan ibaret olarak kalir canim.Allah kimsenin yuvasindaki huzuru, dirligini, duzenini bozmasin.:Saruboceq:
işte büyüklerimizin sözünün doğruluğu çıkıyo.hadi derler ya kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın.doğru kadın bu kadar tutumlu olacak adam bu haltları yiyecek,ya işte biz burda hata yapıyoruz.bu adamlara acımak yok artık.bütün sıkıntıları biz çekelim onlar bizi aldatsın.kaynanayı çeken biz,çocuğu doğuran bakan biz,aman tutumlu olalım o çalışıyo biz çalışmıyoz yazık adama deyip isteklerimizi bi kenara atan biz ohhhhhhhhhhhhhh her haltı yiyen onlar.yok anam yok acımak yok bu adamlara.
hıı bu arada ben eşime bu konuyu açmasam bile öğrenebilirmiş kızlar..kankisine geçenlerde bişeyler yükletmişti pc.ye.CADIARZUgeçn gün virüs prog.ile tarttım ve casus program buldu.ama bi türlü silmeyi beceremedim.sanırım ne kadar silsemde burada ne yazdıysam kontrol ediyo..yane böyle bir risk söz konusu benim için..yazıyorum düşündüklerimi, planları ama içim rahat deil.. ayy kendimi sanki ben hatalar yapmışım gibi kapana kısılmış hissediyorum.neredeyse ben suçlu çıkacağım.niye böyle takibe gerek duydun diye..
hıı bu arada ben eşime bu konuyu açmasam bile öğrenebilirmiş kızlar..kankisine geçenlerde bişeyler yükletmişti pc.ye.CADIARZUgeçn gün virüs prog.ile tarttım ve casus program buldu.ama bi türlü silmeyi beceremedim.sanırım ne kadar silsemde burada ne yazdıysam kontrol ediyo..yane böyle bir risk söz konusu benim için..yazıyorum düşündüklerimi, planları ama içim rahat deil.. ayy kendimi sanki ben hatalar yapmışım gibi kapana kısılmış hissediyorum.neredeyse ben suçlu çıkacağım.niye böyle takibe gerek duydun diye..
boncuks canim herhangi bir gelisme varmi? canim ailece uzaklasin o aileden. araniza mesafe koyun.esinizede resti cekin. en ufak bir suphede o kadinin kocasiylada konusacaginizi ve bosanacaginizi soyleyin. esiniz sizi kaybetmeyi asla goze alamayacaktir. sen uykusuz kalip uzulecegine birazda o dusunsun ...opuyorum seni canim..Allaha emanet ol.:1hug:
kıslar bana yardımcı olun.çok fazla anlamıyorum pcden.norton ile tarattım.11 tane tracking cookie buldu.bu ne virüsü diye araştırdım.sizi sizden gizli takip eden bir internet takipçisi diye forumlardan birinde yazmışlar.bu şimdi casusu programmı oluyo.ve nasıl kaldırıcam pcden.norton ile silinebilirmi.bu işlerden anlayanlar.yardımlarınızı bekliyorum..
tatlım paprii arkadaşımız sağolsun sana gerekli bilgileri vermiş....
casus programi ekle kaldirdan kaldirilmiyor malesef arkadasim
ozel sifreyle giriliyor ve acilan kutunun icinden ancak kaldirabiliyorsun
arkadasim bence sen artik buraya bisey yazma dicem ama kocan herseyi ogrendi yüzde iki yüz ogrendi yani (programi buldugun icin bunu yaziyorum )
ctrl -alt-f7 tuslarina bas bakalim cikicak mi
eger cikmiyorsa ctrl-alt ve tum tuslari tek tek dene bu tuslarin birinde gizli cikicaktir ve sifre sorucaktir
ne varsa aklina ne geliyorsa dene
programdan kurtulmak istiyorsan format at hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?