- 18 Kasım 2014
- 41
- 3
- 13
- 36
- Konu Sahibi sonnenfleck
-
nasılSadece yol da değil, duble yol yapıyor...
kimin oldukları önemli değil burda istediğim 4ay ayrı kalan bir erkeğin neden kendimi yalnız hissederim demesiKardes sunlari neden hikaye gibi anlatiyorsunuz karisik kurusuk sey oluyor anlasilmiyor. Bu anlattiklarin kimler?
kimin oldukları önemli değil burda istediğim 4ay ayrı kalan bir erkeğin neden kendimi yalnız hissederim demesi
önce buna gülmem lazımKardes sunlari neden hikaye gibi anlatiyorsunuz karisik kurusuk sey oluyor anlasilmiyor. Bu anlattiklarin kimler?
iyi gül iyiceönce buna gülmem lazım
anlamadysan birşey yazman gerekmiyorAnlayan bize de alatsın lütfen...
tamam güldümm..iyi gül iyice
bir kız erkek arkadaşına birgün başkasıyla evlenirsem ne hissedersin diye sorarsa erkek ona kendimi yalnız hissederim deyip, aslında erkek onu 4 ay önce terk etmişti ve bu konuşma ikisinin konuşmaya başladıkları 3. günde oldu aslında oğlan kızı sevmiyor yani terk ettiğinde böyle demişti boşlukta olduğu için mi dönmüş oyoksa ona kıza birşeyler hisedeyormu
O bile birini bulmusken, ben hala teksem, yalniz hissederim demis iste oglan. Gayet duz mantik verilmis cevap. Buradan sevgiyi cikarmak icin epey zorlaman gerek.kimin oldukları önemli değil burda istediğim 4ay ayrı kalan bir erkeğin neden kendimi yalnız hissederim demesi
Bu sinir neden? Önüne geleni azarlama hakkını kim veriyor size? Size sormadım zaten anlayan arkadaşlara sordum. Siz de rahatsız olduysanız alıntılayıp cevap yazmazsınız, bu kadar basit.anlamadysan birşey yazman gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?