siz ne düşünürsünüz

Simdi konu sahibesi ve erkek arkadasi 4 ay önce ayrilmislar.
Üc gün önce konusmaya basladiktan sonra 3. gün kiz cocuga; ben baskasiyla evlenirsem ne hissedersin, diye bir soru yöneltmis.
Bunun üstüne cocuk; kendimi yalniz hissederim; demis.
Simdi konu sahibi bize soruyor, yalniz hissederim derken ne demek istemis bu cocuk.

Ben böyle anladim.

Arkadaşım olay zaten karmaşık, anlatımla daha da karmaşıklaştırıyorsunuz.
Millet anlamayıp espri yapınca da kızıyorsunuz.

Hayret bir şey.

Kısa öz sevgilimle böyle oldu.
Bunu sordum bu cevabı verdi.
Ne demek istedi sizce diye anlatmak çok mu zor?

Bir kız,bir erkek olarak niye anlatmış..
Kendisi ünlü bırımıymiş,o olduğunu bılmeyelim istıyor

Yani diyor ki yumurta mı öküzden çıkar, yoksa tavuk mu karıncadan çıkar? Neydi yav ben de bilemedim şimdi

yalnız hissedermiş
bu ne yaaa
başkasını bulursa o yalnızlık da geçer gider
çok düzün düzü bir çocuk bulmuşsun kendine

Yanlış soru ...
Bundan çıkan anlam, gözün başkasındaysa gidebilirsin tınlamam
Adamda sevgi falan çıkmaz zaten bu cümleden
Ama bir kadının da bu soruyu sorması hiç hoş değil, öyle soruya böyle cevap misali kötü bir laf gelebilirdi cevaben

yeminle iki bilinmeyenli denklemi daha çabuk çözerim...kim ne zman ne demiş kime demiş..hangi gün demiş..arkadaşı ne demiş..sorular sorular..deli sorular

Ben galiba anladım şimdi dört ay önce sevgilisi konu sahibini terk etmiş seni sevmiyorum demiş, 4 ay sonra tekrar konuşmaya başlamışlar konuşmaya başladıktan 3 gün sonra konu sahibi sevgilisine birgün başkasıyla evlnirsem ne hissedersin diye sormuş sevgiliside yalnız hissederim demiş.konu sahibi merak etmekte bu cevaba göre yorum yapmanızı beklemekte sevdiğindenmi döndü yoksa boşlukmu dolduruyor????? Ailenizin tercümanı bildirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…