Doğru bir düşünce ve haklı bir istek. Kimse eski anıların üzerine gelin gitmek zorunda değil.kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
sizce eski eşle yaşanan evde yeni eşiyle birlikte yaşanması normal mi?
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Gel benim evimde yaşayalım bebeyim, senin evi de kiraya verir çatır çatır yeriz derimkızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
yani tabi ki, tüm ev baştan aşağı değişir ama yine de bilemiyorum ya. yatak odasının yeri bile değişemez çünkü diğer odalar küçük falan. yani aslında ben de anıların beyinde olduğunu düşünüyorum.Eşyalar yeniden alınacak değil mi?
Ev aynı olunca ne oluyor?
Neden kıskançlık krizlerine girilsin böyle bir durumda?
Anılar aynı evde yaşanacak diye canlanmaz kafa da birşey kalmadıysa.
Evi bu kadar problem edecek olan başka şeyleride eder. Evlenip ayrılmış biriyle olmasın böylesi.
böyle bir şeyi asla yapacak biri değil.Bence satsın başka bir ev alsın bir zahmet.Zor bir durum sizin için
O zaman kabul etmeyin hanımefendi mecburmusunuz eski karısının oturduğu evde oturmaya.O yaşananlar hiç aklınızdan çıkmaz benden söylemesiböyle bir şeyi asla yapacak biri değil.
böyle bir şeyi asla yapacak biri değil.
Sen misin buradaki kadın?yani tabi ki, tüm ev baştan aşağı değişir ama yine de bilemiyorum ya. yatak odasının yeri bile değişemez çünkü diğer odalar küçük falan. yani aslında ben de anıların beyinde olduğunu düşünüyorum.
Beni bozacak bir durum değil açıkçası.. cansız şeylere anlam yükleyen biri değilim.. Eşyaların çoğu zaten yenilenecektir tahminen.. Bana göre sorun olmazdı.kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu kiBeni bozacak bir durum değil açıkçası.. cansız şeylere anlam yükleyen biri değilim.. Eşyaların çoğu zaten yenilenecektir tahminen.. Bana göre sorun olmazdı.
Valla ben frekanstan falan anlamam.. Ten uyumu varsa mekan önemli değildir benim içineşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
eşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabinYahu kadın adamla da vakit geçirdi. Yemek yedi, beraber uyudu, öpüştü, sevişti neler neler yaptı. Bunlar kabulse evin ne günahı var
Ev: Söyleyin suçum ne?
Esyaların vs değişecegini varsayiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?