- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
karşılaştırması için eski eş olmasına gerek yokki. insanlar eski sevgilileri ile de artık herşeyi yaşıyor evli gibi. yani karşılaştıran evlenmediği sevgilisini de karısıyla karşılaştırabilir ama evde diyelim ki mutfakta yemek yapan başka bir kadını görürken şimdi başkasını görecek ve ister istemez aklına bir sürü şey gelecek o evin detayları ile ilgili
Ne sucuklu yumurtalar pişmiştir o ocaktaNe soğanlar ne domatesler doğranmıştır o tezgahta
kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
sizce eski eşle yaşanan evde yeni eşiyle birlikte yaşanması normal mi?
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
ne düşünüyorsunuz bu konuda?
aaah ah, iki yumurta bir sucuk...Ne sucuklu yumurtalar pişmiştir o ocakta
Hiç kiskanmam geçmiş geçmiştir. Sadece eşyaları değiştiririm o kadarkızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
daha önce evlenip ayrılmış bir erkekle evleneceksiniz, ancak daha önce eski eşiyle birlikte yaşadığı evde yaşamak size zor gelir mi?
adamın kendi evi olduğunu ve başka bir eve çıkmak istemediğini de dipnot geçeyim.
bu durum iki taraf için de çok zor. kadın tarafı zaten başka kadının yaşadığı evde her metrekaresinde o da yaşadı diye kıskançlık krizine girebilir, morali bozulur. adamın ise o evde eski karısıyla bir sürü anısı var ve zaman zaman karşılaştırma bile yapabilir istemsizce.
ben böyle şeyleri hiç düşünmem işin açıkçasıeşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
Ya Allah korusun öyle oluyormuş di mi?! Düşünsene frekanslar karışsa bu adamın evinin önceki sahibi olan adam bu karışıklık sonrası karşınızda belirseeşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
Eşyalar degisecek mi??kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
ay çok güldüm yaYa Allah korusun öyle oluyormuş di mi?! Düşünsene frekanslar karışsa bu adamın evinin önceki sahibi olan adam bu karışıklık sonrası karşınızda belirsebence tadilat istiyorum diyip duvarları da yıktırın ..balkonun yerini bile değiştirtin adam bile eve her gelişinde burası neresi ben neredeyim diye lavaboyu aransın
evet değişecek maddi hiçbir sorun yok. sadece evin yeri ve ev çok güzel onu satıp onun gibi bir ev almak çok zorEşyalar degisecek mi??
Bu sadece internet üzerinden konuştuğunuz, sizi görmeye bile gelmeyen şahıs mı?
Satsın başka ev alsın. Bu inat niye?kızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
Bu ddurunu norml karsilayanlara saygı duyarım ama ben asla kabul etmezdim ayrıca Siz bu durumdan rahatsizsinjz ve sizin için bu durumu değiştiremiyorsa size yeteri değeri vermiyor demek ki istedigi kafar kendi evi olsun kiraya verip baska ev baska ev tutsun yada bazi esyalar (beyazesya ufak tefek bazi seylar ko bence onlar da degismeli ama ekonomi de malum ve en az yasanmisliklar onlarda oldugu icin ) disinda kople evi yenilemeli duvarlar farklı renge boyanmali atmosfer değişmeli bence ki ayrıca ekonomik olarak durum elvermiyorsa evlenmek için niye acele ediyorsunuz bekleyin durumlar ellerine kadar rahatsız olacağınız bir ortamda yaşamayınkızlar konuya başlık bile bulamadım. ama şöyle bir durum var.
Başkasını bulamıyor kitabii ki de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?