siz ne düşünüyorsunuz?

Siz anlamadiniz. Adam kadinlari ortam ne olursa olsun karsilastiracak. Ben bunu dile getireni gördüm. Acik söylemeseler bile görüntüden tut davranislara ve "performansa" kadar karsilastiranlar var. Bu baska eve tasinsa da degismiyor.

Siz olayin neresindesiniz? Sizin yuz yuze gorusmediginiz biri vardi bu o mu? Konu sizin mi yoksa arkadasiniz icin mi soruyorsunuz ona gore yorum yapacagim.

arkadaşım öyle bir evlilik yaptı. boşandılar 3 yıl içinde. adam bi garipti. bence anıları evliliğine adapte olmasına izin vermedi. gerçi adamın ilk eşi trafik kazasında ölmüştü
kişisel fikrim istemem

O anılarla yasamak istemiyorsan hiç anı yaşamamış adam bulacaksın. Ev dediğin ne ki.

Tüm evler dört duvar mantığındayım ben. İçini değiştir eşyaları yenile bambaşka bir eve dönüştürmek daha kolay.

Hiç etkilenmem.
Geçmiş bitmiş.
Eski çamlar bardak oldu.

Hiç kiskanmam geçmiş geçmiştir. Sadece eşyaları değiştiririm o kadar

eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
ben böyle şeyleri hiç düşünmem işin açıkçası

fil hafızası var bende, 3 yaşımı hatırlıyorum. ama sevgili eskiyse eskimiştir ne kendimde ne karşı tarafta bunu sorun ederim. kıskançlık etmem. etmedim şimdiye kadar. ben eşya değişmese bile takmam mesela. çok da tınnn. bebeyken gördüğüm başka köylü bir dedenin yüzünü unutmam eski sevgilimi hatırlamıyorum. öyle güzel siliyorum mesela.

ve fakat böyle frekans mrekans duvara tavana kadar takacak düzeydeyseniz bence o evi satmak ve yeni ev lazım size. hasta olursunuz.

insan kendini bilir. bu kadar takacağımı bildiğim bir konu olsa ben bile bile lades demezdim.

eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
Ya Allah korusun öyle oluyormuş di mi?! Düşünsene frekanslar karışsa bu adamın evinin önceki sahibi olan adam bu karışıklık sonrası karşınızda belirse bence tadilat istiyorum diyip duvarları da yıktırın ..balkonun yerini bile değiştirtin adam bile eve her gelişinde burası neresi ben neredeyim diye lavaboyu aransın

Eşyalar degisecek mi??

ay çok güldüm ya
adam kendini unutma düzeyine gelsin ki eski karısını hiç hatırlamasın diyorsunuz

Satsın başka ev alsın. Bu inat niye?

Bu ddurunu norml karsilayanlara saygı duyarım ama ben asla kabul etmezdim ayrıca Siz bu durumdan rahatsizsinjz ve sizin için bu durumu değiştiremiyorsa size yeteri değeri vermiyor demek ki istedigi kafar kendi evi olsun kiraya verip baska ev baska ev tutsun yada bazi esyalar (beyazesya ufak tefek bazi seylar ko bence onlar da degismeli ama ekonomi de malum ve en az yasanmisliklar onlarda oldugu icin ) disinda kople evi yenilemeli duvarlar farklı renge boyanmali atmosfer değişmeli bence ki ayrıca ekonomik olarak durum elvermiyorsa evlenmek için niye acele ediyorsunuz bekleyin durumlar ellerine kadar rahatsız olacağınız bir ortamda yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…