siz ne düşünüyorsunuz?

İstemezdim ama tamamen reddetmezdim de sonuçta ortada bir ev var kiraya çıkacak halim yok ya. Öncelikle yatak odasından başlayıp ufak ufak bütçeme göre eşyaları değiştirmeye başlayarak sorunu çözerdim. Mesela dolaplara dokunmazdım ama yatak, koltuk, tabak çanak değiştirirdim.

hayır canım tüm evin baştan aşağı yenilendiğini düşünebilirsin. eşyalar değişir bunda maddi bir sıkıntı yok zaten ama ev aynı sadece

hayır canım tüm evin baştan aşağı yenilendiğini düşünebilirsin. eşyalar değişir bunda maddi bir sıkıntı yok zaten ama ev aynı sadece
Boyasına kadar değiştirin hiçbir sorun olmaz bence. Çünkü eminim şehirde de anıları vardır sürekli bunlara kafa yorarsak çok bunalırız ya. Ciddi bir sorun değil ne güzel eşyalar da değişecekmiş.

rossey zengin adam bulmuşsun git evlen, biz de konularından kurtulalım ya. gerçekten aşırı boş ve işsizsin takacak yer arıyorsun. aşırı özgüvensizlik var sende. ev değişmiyorsa anıları değiştirir kendine güvenen bir kadın. öyle bir yaşar ve yaşatır ki esamesi okunmaz eskilerin. ben buna inanıyorum.

Adam öyle iyi veya kötü kadinlari karsilastiracak. Ev onun yaninda kücük bir detay
karşılaştırması için eski eş olmasına gerek yokki. insanlar eski sevgilileri ile de artık herşeyi yaşıyor evli gibi. yani karşılaştıran evlenmediği sevgilisini de karısıyla karşılaştırabilir ama evde diyelim ki mutfakta yemek yapan başka bir kadını görürken şimdi başkasını görecek ve ister istemez aklına bir sürü şey gelecek o evin detayları ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…