- 29 Mayıs 2021
- 14.487
- 94.368
- 548
- 37
Rosssey konudaki kadın sensin belli ki. Ne ara birini buldun, evlilik yoluna girdin de evdeki duşakabini düşünmeye başladın?eşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabin
Adam da aynıeşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabin
Yok artık!eşyalar yenilenir de duvarların ve mekanın da hafızası var derler. bilemiyorum acaba aynı yatak odasında falan yatmak frekans boyutunda bir etkisi olur mu ki
Aynen yaa bütün anılar adamın beyninde o zaman adamı hiç almayacaksın.Bunca şeye , dusakabine bile takılan eline el değmiş adamı almasın bir zahmet
Sonuçta senin dokundugun şeye başkası neler yapmış
O duşakabinde ne filmler çekilmiştir rosseyy peheeeyyyy...eşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabin
Eline el değmemiş adam bulamadı kiBunca şeye , dusakabine bile takılan eline el değmiş adamı almasın bir zahmet
Sonuçta senin dokundugun şeye başkası neler yapmış
aaa bak bu çok güzeldi , adam aynı sonuçta dime yaAdam da aynı
Konudaki kişi kim sen misin yoksa?
Hele o mutfak tezgahı var ya o mutfak tezgahı, dili olsa da anlatsa yaşananları...eşyalar tamamen değişse bile duvarlar aynı , mekan aynı buna ne diceksin , aynı duşakabin
ahahaha çok daha iyi anılar yaratılır o yatak odasında güzel bir cinsel hayat varsa. o duvarların üzerine daha iyi sesler kaydederiz dert değilValla ben frekanstan falan anlamam.. Ten uyumu varsa mekan önemli değildir benim için
hayır canım tüm evin baştan aşağı yenilendiğini düşünebilirsin. eşyalar değişir bunda maddi bir sıkıntı yok zaten ama ev aynı sadeceİstemezdim ama tamamen reddetmezdim de sonuçta ortada bir ev var kiraya çıkacak halim yok ya. Öncelikle yatak odasından başlayıp ufak ufak bütçeme göre eşyaları değiştirmeye başlayarak sorunu çözerdim. Mesela dolaplara dokunmazdım ama yatak, koltuk, tabak çanak değiştirirdim.
Boyasına kadar değiştirin hiçbir sorun olmaz bence. Çünkü eminim şehirde de anıları vardır sürekli bunlara kafa yorarsak çok bunalırız ya. Ciddi bir sorun değil ne güzel eşyalar da değişecekmiş.hayır canım tüm evin baştan aşağı yenilendiğini düşünebilirsin. eşyalar değişir bunda maddi bir sıkıntı yok zaten ama ev aynı sadece
Yaaaaaniiiiahahaha çok daha iyi anılar yaratılır o yatak odasında güzel bir cinsel hayat varsa. o duvarların üzerine daha iyi sesler kaydederiz dert değil
Sen adamı gördün mü ki evi baştan aşağıya yeniliyorsun roseyy?hayır canım tüm evin baştan aşağı yenilendiğini düşünebilirsin. eşyalar değişir bunda maddi bir sıkıntı yok zaten ama ev aynı sadece
Ne soğanlar ne domatesler doğranmıştır o tezgahtaHele o mutfak tezgahı var ya o mutfak tezgahı, dili olsa da anlatsa yaşananları...
karşılaştırması için eski eş olmasına gerek yokki. insanlar eski sevgilileri ile de artık herşeyi yaşıyor evli gibi. yani karşılaştıran evlenmediği sevgilisini de karısıyla karşılaştırabilir ama evde diyelim ki mutfakta yemek yapan başka bir kadını görürken şimdi başkasını görecek ve ister istemez aklına bir sürü şey gelecek o evin detayları ile ilgiliAdam öyle iyi veya kötü kadinlari karsilastiracak. Ev onun yaninda kücük bir detay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?