Neden söyledınız canım?Ne alaka ev tutmak için sizin mırasımı beklemiş.Ne guzel vallaha ohhh.Bermeyın sakın.Sevgili hem cinslerim ,sorum şu olacak .Yeni evlisiniz ,eşinizle aranızda güven sorunları var .Rahmetli annenizden kalan ufak ,bir miras aldınız .Eşinizden bu parayı saklamadınız ,paylaştınız .Ev tutacaksınız ,eşiniz sizden bu parayı ,geri vermek koşuluyla borç olarak istedi .Ne yapardınız?Vermek istemiyorsunuz ,size surat yapıyor .Laf sokuyor ,demek senin paran benim param ,var diyor .Hatta annesini, kız Kardeşini araya sokuyor .Açıkcası ikinci evliliğim ,böyle bir durumla karşı karşıyayım .Yediğim kazıklar ,insanların çıkar ilişkileri ,beni oldukça yordu .Televizyonlarda şahit olduğumuz ,yaşanan olaylar .İster istemez ,çoğu şeye şüpheyle bakar olduk .Kafam allak bullak
Sevgili hem cinslerim ,sorum şu olacak .Yeni evlisiniz ,eşinizle aranızda güven sorunları var .Rahmetli annenizden kalan ufak ,bir miras aldınız .Eşinizden bu parayı saklamadınız ,paylaştınız .Ev tutacaksınız ,eşiniz sizden bu parayı ,geri vermek koşuluyla borç olarak istedi .Ne yapardınız?Vermek istemiyorsunuz ,size surat yapıyor .Laf sokuyor ,demek senin paran benim param ,var diyor .Hatta annesini, kız Kardeşini araya sokuyor .Açıkcası ikinci evliliğim ,böyle bir durumla karşı karşıyayım .Yediğim kazıklar ,insanların çıkar ilişkileri ,beni oldukça yordu .Televizyonlarda şahit olduğumuz ,yaşanan olaylar .İster istemez ,çoğu şeye şüpheyle bakar olduk .Kafam allak bullak
Vermeyin versenizde içiniz rahat etmeyecek belliki vermeyin bence . Ben olsam vermem sebebi de ısrar etmesi olurdu açıkçası ben eşime bi kere hayır desem bi daha asla paramı istemezdi. Benim teminatım deyim saklayacam deyin ve üstünü kapatınSevgili hem cinslerim ,sorum şu olacak .Yeni evlisiniz ,eşinizle aranızda güven sorunları var .Rahmetli annenizden kalan ufak ,bir miras aldınız .Eşinizden bu parayı saklamadınız ,paylaştınız .Ev tutacaksınız ,eşiniz sizden bu parayı ,geri vermek koşuluyla borç olarak istedi .Ne yapardınız?Vermek istemiyorsunuz ,size surat yapıyor .Laf sokuyor ,demek senin paran benim param ,var diyor .Hatta annesini, kız Kardeşini araya sokuyor .Açıkcası ikinci evliliğim ,böyle bir durumla karşı karşıyayım .Yediğim kazıklar ,insanların çıkar ilişkileri ,beni oldukça yordu .Televizyonlarda şahit olduğumuz ,yaşanan olaylar .İster istemez ,çoğu şeye şüpheyle bakar olduk .Kafam allak bullak
KarSevgili hem cinslerim ,sorum şu olacak .Yeni evlisiniz ,eşinizle aranızda güven sorunları var .Rahmetli annenizden kalan ufak ,bir miras aldınız .Eşinizden bu parayı saklamadınız ,paylaştınız .Ev tutacaksınız ,eşiniz sizden bu parayı ,geri vermek koşuluyla borç olarak istedi .Ne yapardınız?Vermek istemiyorsunuz ,size surat yapıyor .Laf sokuyor ,demek senin paran benim param ,var diyor .Hatta annesini, kız Kardeşini araya sokuyor .Açıkcası ikinci evliliğim ,böyle bir durumla karşı karşıyayım .Yediğim kazıklar ,insanların çıkar ilişkileri ,beni oldukça yordu .Televizyonlarda şahit olduğumuz ,yaşanan olaylar .İster istemez ,çoğu şeye şüpheyle bakar olduk .Kafam allak bullak
Sevgili hem cinslerim ,sorum şu olacak .Yeni evlisiniz ,eşinizle aranızda güven sorunları var .Rahmetli annenizden kalan ufak ,bir miras aldınız .Eşinizden bu parayı saklamadınız ,paylaştınız .Ev tutacaksınız ,eşiniz sizden bu parayı ,geri vermek koşuluyla borç olarak istedi .Ne yapardınız?Vermek istemiyorsunuz ,size surat yapıyor .Laf sokuyor ,demek senin paran benim param ,var diyor .Hatta annesini, kız Kardeşini araya sokuyor .Açıkcası ikinci evliliğim ,böyle bir durumla karşı karşıyayım .Yediğim kazıklar ,insanların çıkar ilişkileri ,beni oldukça yordu .Televizyonlarda şahit olduğumuz ,yaşanan olaylar .İster istemez ,çoğu şeye şüpheyle bakar olduk .Kafam allak bullak
Açıkcası ben de sonradan söylediğim ,için çok pişman oldum.Hep iyi niyet işteGüvenmediğiniz adamla evli kalmayin...
Esiniz gercekten zor durumda mi?
O para olmasa cozum neydi? Borca vs mi girilecek?
Esimin parası varken birlikte oturacagimiz ev icin harcama yapmak yerine bizi gecim sıkıntısına dusurmeyi tercih ederse bozulurum.
Ama yine de araya ana baci sokup sizi zor durumda birakmasi cok cirkin.
resmen sıkıştırmışlar koseye. Keske en bastan güven problemi varken bu paradan hic bahsetmeseydiniz.
Tabiki en başta güvendim .Maalesef bazı konularda yaşamadan ,kestiremiyor insan çoğu şeyi.Zamanla göründüğü gibi biri olmadığını ,yaşayarak öğrendim.Çok güvenip ,sevdiğimiz insanlar konusunda yanılabiliyoruz .Güvenmediğiniz biriyle neden evlisiniz? Yanlış anlamayın kınamak için sormadım. Gerçekten merak ettim. Bende de ciddi anlamda güven problemi var çünkü ve hayatıma kimseyi almaya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?