değildir tabiki ama bunu diyen erkektir. yapmayan erkek yok derler hep ya atasözü haline gelmiş.
haklısınız.O konulara çok takılıp sorun yaratma.madem güzel bir evliliğin var devam et.esin bir şeyler çevirse hissedersin zaten.en kötü int biseyler seyrediyordur ben bu ko uya çok takmıştım ve baktım ruh sağlığım bozuluyor onuda bıraktım.tel bir kucalamaya başladın mı takıntı olur.hayatini akışına bırak.saf olda demiyorum da bir şey yokken arama diyorum...
geçmez sadece biraz fazla takıntılıyım kk okuyunca oluyorum ve insanların derdine çok üzülüyorum
evet haklısınız hesabımı silmeyi düşünüyorum saten :)Burayı okumak sizi geriyorsa ve aklınıza olumsuz düşünceleri getiriyorsa bence okumayın. Olumsuz düşünceler en hızlı yayılanlarıdır maalesef.
"Bugün de aldatılmadım çok şükür" diye konu açılamadığı için
dedim ya konular beni fazlasıyla yoruyor okudukça üzülüyorum ve uzak kalmak isityorum kapatmak için mesaj attım kapanmazsada girmeyi düşünmüyorum ? sıkıntı olmaz galibaHesabını kapatmak neden istiyorsun?
değildir tabiki ama bunu diyen erkektir. yapmayan erkek yok derler hep ya atasözü haline gelmiş.
her ladın atnı olmadıgına göre her erkek de aynı değildir. Bu nasıl soru canım. Canın muhabbet etmek istedi galiba ne soru soru ne dert dert.
kızlar elhamdülillah derdim yok tek demek istediğim HER ERKEK AYNIMIDIR ?
evet kk insanların dertlerini okuyunca dertleniyorum ve girmek istemiyorum artık ."Her erkek aldatır" diyen erkek aldatıyordur veya aldatmak üzeredir.
"Her erkek aldatır" diyen kadın aldatılmıştır ve içini rahatlatmaya çalışıyordur.
Ama her erkek aldatmaz, her kadın da affetmez.
Aldatmak karakter sorunudur. Aynı yatağa girdiği, anne babasının bile bilmediği en mahremini bilen insana ihanet eden herkese ihanet eder.
Ben bugüne kadar eşini aldatıp da iş ahlakı olan, hak etmediği parayı yemeyen, ona buna kazık atmayan, çıkarları için başkalarını satmayan tek bir insan görmedim.
Karakterle alakalı bu. Eşinizin diğer her konudaki ahlakına güveniyorsanız ilişkinize de güvenin. Güveniniz sarsılırsa yapmanız gerekeni yaparsınız ama ortada bir şey yokken huzursuz olmayın boşuna.
23 yasindasiniz ve Gerçekten mali müşavir misiniz?yok canım mali müşavirim :) bilgisayar basındayım kk sabahları bakıyorum okuyuncada tuaf oluyorum sadece aldarmak değil mesela bebek konusu falan
haklısınız .. tabiki itiraz ederimOnu o karakterdeki erkek kişisi söylemiştir ya işte.
Kendi namussuzluğunu örtbas etmek için denebileceği hiç aklınıza gelmiyor mu?
Ben eşini aldatan flörtöz bir kadın olsam, siz bunu bilmeseniz de size "aldatmayan kadın yoktur fırsat bulamayan kadın vardır" desem bunu koşulsuz şartsız kabul eder misiniz?
Yoksa tabi ki hayır asla itiraz mı edersiniz?
muhasebeciyim çok küçük yaşta başladım tanıdıgımız yerinde dısarıdan bitirdim ve muhasebe sertifikamı aldım ..23 yasindasiniz ve Gerçekten mali müşavir misiniz?
Bdv yi okumaya harcadığınız vakitte kitap okuyun.
Çok faydasını göreceksiniz.
Bir kar tanesinin bile diğerine benzemediğini söylerler ya nasıl her insan aynı olabilir bu durumda, her erkeğin kişiliği, eğitimi, inancı, hayata bakışı farklı sonuçta. Onun dışında hepimiz eşimizi severek ve güvenerek evlendik ama yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Bunu düşünerek hayatı kaçırmayı anlamlı bulmuyorum. Kaybınız için Allah sabır versin.kızlar elhamdülillah derdim yok tek demek istediğim HER ERKEK AYNIMIDIR ?
amin Allah birdaha yasatmasınBir kar tanesinin bile diğerine benzemediğini söylerler ya nasıl her insan aynı olabilir bu durumda, her erkeğin kişiliği, eğitimi, inancı, hayata bakışı farklı sonuçta. Onun dışında hepimiz eşimizi severek ve güvenerek evlendik ama yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Bunu düşünerek hayatı kaçırmayı anlamlı bulmuyorum. Kaybınız için Allah sabır versin.
yok canım mali müşavirim :) bilgisayar basındayım kk sabahları bakıyorum okuyuncada tuaf oluyorum sadece aldarmak değil mesela bebek konusu falan
bence de bol bol kitap okusun konu sahibi.biri saten zaten'in yazım yanlışı olabilir demiş ama sizin kelimelerin yarısı yanlış yazım tuaf değil tuhaf en basiti.siz mali müşavir olamazsınız.23 yasindasiniz ve Gerçekten mali müşavir misiniz?
Bdv yi okumaya harcadığınız vakitte kitap okuyun.
Çok faydasını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?