- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
23 yaşında mali müşavir olunmaz.fake
heh aynen onu demek istedim mali müşavirlik kısmı fake.Fake değil bence. Mali müşavirin yanında muhasebe elemanı olarak çalışan herkes kendini mali müşavir sanıyor, mali müşavirim diye ortada geziniyor. Konu sahibi de onlardan birş sadece.
Seninki o adamlardan değilse napican her erkeğin nasıl olduğunu?kızlar elhamdülillah derdim yok tek demek istediğim HER ERKEK AYNIMIDIR ?
Fake değil bence. Mali müşavirin yanında muhasebe elemanı olarak çalışan herkes kendini mali müşavir sanıyor, mali müşavirim diye ortada geziniyor. Konu sahibi de onlardan birş sadece.
Benim arkadaşım mali müşavir. Arada yemeğe falan çıkıyoruz. Ben de sayılır mıyım peki???
Benim arkadaşım mali müşavir. Arada yemeğe falan çıkıyoruz. Ben de sayılır mıyım peki???
Ikızler burcu olmak ıstemem. Esınız ıyı sabredıyor cok suphecıler benım tanıstıklarım da hep dedıkoducuydu.ya işte yok 10 yıldır evliyim aldatıldım yok hamieym aldatıldım. ama cidden kızlar ben cok takıntılıyım ve eşimi kontrol ederim o sezmeden . programlardan falan da iyi anlarım hiç bişey yakalamadım şükür evimizde de gayet iyiyiz. hani her erkek aynı mı sizce derler ya erkek bu yapar ?
Loluna21 herkes farklı ımtihan oluyor bu dünyada. Senin başına gelmez böyle şeyler diyemem ama imtihanın en büyüğünü yaşamışsınız. Allah meleğinle cennette buluşmayı nasip etsin. Onun için boşver kurcalama. Aklına gelen başına gelir demişler. Ya da neyi çok seversen veya korkarsan onunla ımtihan olursun.kızlar ilk kez konu açıyorum ..
ÇOK sorulara cevap verdim. ve okuduğum forumlarda genelde aldatıldım yazıyor. ikizler burcuyum :) içim hep şüphe duyuyor böyle şeyleri okuyunca .23 yasındayım eşimde 25 yaşında . eşimle ben 15 yasındayken tanıstık 3 yıl nişanlı kaldık. ve eşim bana gerçekten güveniyor ve beni seviyor tabiki bende ona aşığım. eşim öyle sosyal medya falan girmez yaşına göre çok olgun. banada kızar girme abuk subuk insan dolu falan diye her hesap ortak telefon saten hep ortada şifre falan da yoktur ailesi ile de çok iyi anlaşıyoruz. saten aynı binadayız aile binası . hepimiz bir aradayız benim ailemde yan binada. yani kısacası herşey çok güzel hiç bir sorunumuz olmadı 2 yıl 2 aydır evliyiz. 8 yıldır hatasını görmedim . ben bu tür şeyleri okuyunca acaba benimde başıma gelir mi diye düşünürüm hep ALLAH göstermesin bu mübarek günde . tabiki..
SİZ NASILSINIZ EŞİNİZLE BU ARADA 4,5 AYLIK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİK .. 1 YIL ÖNCE
Sayılırmışım ama. Ortamlarda havam olsun
kızlar ilk kez konu açıyorum ..
ÇOK sorulara cevap verdim. ve okuduğum forumlarda genelde aldatıldım yazıyor. ikizler burcuyum :) içim hep şüphe duyuyor böyle şeyleri okuyunca .23 yasındayım eşimde 25 yaşında . eşimle ben 15 yasındayken tanıstık 3 yıl nişanlı kaldık. ve eşim bana gerçekten güveniyor ve beni seviyor tabiki bende ona aşığım. eşim öyle sosyal medya falan girmez yaşına göre çok olgun. banada kızar girme abuk subuk insan dolu falan diye her hesap ortak telefon saten hep ortada şifre falan da yoktur ailesi ile de çok iyi anlaşıyoruz. saten aynı binadayız aile binası . hepimiz bir aradayız benim ailemde yan binada. yani kısacası herşey çok güzel hiç bir sorunumuz olmadı 2 yıl 2 aydır evliyiz. 8 yıldır hatasını görmedim . ben bu tür şeyleri okuyunca acaba benimde başıma gelir mi diye düşünürüm hep ALLAH göstermesin bu mübarek günde . tabiki..
SİZ NASILSINIZ EŞİNİZLE BU ARADA 4,5 AYLIK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİK .. 1 YIL ÖNCE
Saten olan kisimda. Bi de mali musavir kisminda.Dert bunun neresinde anlamadım
Yani sonucta saten bi binada mali müşavir olarak sülale boyu yaşayıp eşinle aşk yaşayıp birbirine ölüp bitiyorsan sorun her türlü cıkabilir haklısınSaten olan kisimda. Bi de mali musavir kisminda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?