SİZ NELER YAPIYORSUNUZ EŞİNİZLE ?

Uyarılmaya rağmen hâlâ ısrarla 'saten' yazıyorsunuz.saçımı başımı yolasım geliyor harf değiştirenlere.gerçek hayatta böyle konuştuğunuzu düşününce daha çok yolasım geliyor.

Önce mali müşavirim dediniz.sonra muhasebeciyim dediniz.sonra soruyu düzeltemedim...baştan doğrusunu yazsaydınız keşke.şimdi aklımda şüphe,belki muhasebeci de değilsiniz.

Sosyal medya hayatin bir yansıması bunu öcü olarak görmek bana nasil desem abartı geliyor. Kullanıp kullanmamak kişisel bir tercih fakat sosyal medyayı abuk sabuk insanlarla nitelendirmek biraz absurd. Sonuçta gerçek hayattaki insanların birer yansıması. Ki aldatacak olan insan her türlü aldatır sosyal medya şart değil. 2 yıldır evliyim esimi 4 yildir taniyorum burada okuduğum şeylerden sonra yine de hic şüphe duymadım eşimden. Bu karşınızdaki insanın size verdiği ve sizin ona verdiğiniz güvene bağlı. Ki yaşanacak olan her şey her türlü yaşanıyor. Aldatılan her insana sorsanız ben eşimden asla beklemezdim der yani bir nebi ummadığınız taş baş yarıyor hesabı. Somut deliller vs yoksa hic kendinizi şüpheye düşürüp eşinize olan güveninizi düşürmeyin.

Bakar bakmaz onu bilemezsiniz. Belki de sizden gizli bazen bi şeylere bakıyordur. Olmamış şey için dertlenmek yersiz. Evet gün olur şeytana uyar o da yapar. Diğer yapan herkes gibi. Sonuçta sadece o da bi insan ve hiçbirimiz sınırsız güveni hak etmiyoruz. Çünkü yaratılışımız bu. Kusursuz değiliz

Fake değil bence. Mali müşavirin yanında muhasebe elemanı olarak çalışan herkes kendini mali müşavir sanıyor, mali müşavirim diye ortada geziniyor. Konu sahibi de onlardan birş sadece.

Benim arkadaşım mali müşavir. Arada yemeğe falan çıkıyoruz. Ben de sayılır mıyım peki???

Ikızler burcu olmak ıstemem. Esınız ıyı sabredıyor cok suphecıler benım tanıstıklarım da hep dedıkoducuydu.

Loluna21 herkes farklı ımtihan oluyor bu dünyada. Senin başına gelmez böyle şeyler diyemem ama imtihanın en büyüğünü yaşamışsınız. Allah meleğinle cennette buluşmayı nasip etsin. Onun için boşver kurcalama. Aklına gelen başına gelir demişler. Ya da neyi çok seversen veya korkarsan onunla ımtihan olursun.

Evet kesin yapar;

Bence siz ara sıra eşinizi işe kadar takip edin, iş yerine zamansız baskın yapın ama çaktırmayın, arada bir eşinizin telefonunu kurcalayın ( Günde 3 kere yemekten sonra), başka bayanlarla iş ile bile alakalı olsa yazışmasını yasaklayın, eve gelince sorguya çekin, yolda gezerken gözü hasbel kader bir kadına bakarsa yaygarayı koparın

Bonus : Eşinizin telefonuna casus yazılım yükleyin ...

Kocam muhasebeci ve ikizler burcu aldatırmı peşinde koşmalımıyım, benim telefonuma bile bakmaz kendisi hiç bişeyime karışmazda, çok seviyoruz birbirimizi, kayınvalidemgiller eltimgillerde hep hep beraberiz ve tabiki canımıniçi görümcemlede hiçbir sorun yok bu arada tşk.kib.bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…