SİZ NELER YAPIYORSUNUZ EŞİNİZLE ?

Esimi kontrol etmem,sosyal medyasi vardir,benim de var. Nooluyor ki sosyal medyasi olmayinca ulvi insan,mubarek,pir-u pak insan mi olunuyor anlamiyorum. Caninin istedigi gibi gezer tozar da esim,ben de ayni sekilde.

23 yasinda nasil mali musavir olunuyor onu anlamadim,4 yillik universite sarti yok mu? Uzerine 3 yil staj gorme sarti yok mu? Bilmedigimden soruyorum

bildiğiniz doğru.mali müşavir olamaz.

okumadınız galiba mali yada yanlış atıldı mali müşvarin yanında muhasebeciyim tanıdık birinin yanında işe basladım dışardan okulumu bitirdim beni muhasebe sertifikası almam için kursa gönderdi ve aldım şuan işimi ilerletiyorum

Yok yok doğru. Bende aynı soruyu sordum. 28 yaşındayım bende mali müşavir olmak için yırtınıyorum da :)

direkt "mali müşavirim" demişsiniz.

soruyu düzeltemediğim için kaldı o sekilde

ya bakın soruyu düzeltemedim ilk kez konu açtım saten :)
şuna cevap verseniz kk girmek istemiyorum üyelik iptali içinde mesaj attım sıkıntı olmaz değil mi ? kızlar okuduklarım yüzünden etklineiyorum

Hiç derdin yok ya ondan böylesin :) aranıyorsun o derdi.
Aile apartmanı , ailesi iyi , aileniz yan binada , 8 yıldır hatasını görmedin, birbirinizi çok seviyorsunuz. 2 yıldır Gül gibi geçiniyorsunuz. Allah hep mutlu etsin inşallahta nispet gibi konu olmuş resmen Kendinden başka kimseye körü körüne güvenme zaten. Ama olacak diye bekleme millet ne dertlerle uğraşıyor olsada baş edersin emin ol. Herşey güzel gidiyorsa tadını çıkar hiç aranma derim..

Herkese,eşinize hatta anne babanıza gözü kapalı güvenmeyin.
Herkes herşeyi yapabilecek kapasitede.
Bir yanlışını görünce dumura uğramayın.
Ayrıca bu konuda dert tam olarak nerede?
Gören arkadaşlar alıntılayabilir mi?
Nispet yapar gibi konu açmışsınız Allah daha mutlu etsin de bizene yani.

Ayrıca arkadaşlar düzeltmiş ama saten değil zaten. Bir mali müşavire yakışmadı.

Burdakiler senaryo degil yani gercekler. Burda okudukca insanlarin ne kadar pislik oldugunu daha iyi goruyorum

aldatmanin cinsiyetle bir alakasi yok
aldatan erkek varda kadin yokmu burda kaç kere konu acildi esimi aldattim aldatiyorum gibi
erkeklik kadinlik değil karakter meselesi zaaf meselesi

haklısınız çünkü herşey güzel giderken burayı okuyunca üzülüyorum
Ben de forumu düzenli okuyorum,
bir çok konuya yorum yapıyorum ama 25 yıllık kocamı takip etme ihtiyacı duymuyorum.
Hem de hiç.
Sorun forumda değil bence sizin iç dünyanızda.

Valla ben insan oğlunun yapamayacağı şeyin olmadığını düşünüyorum. Evet eşime çok güveniyorum ,kendim de asla yapmam diyorum ama bir yandan da Rabbim sen şaşırtma diyorum iki cihanda utandırma diyorum. Yoksa insan her şeyi yapar yapmayanlar yapamayacağı için değil yapmamayı tercih ettiğimiz için yapmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…