bildiğiniz doğru.mali müşavir olamaz.Esimi kontrol etmem,sosyal medyasi vardir,benim de var. Nooluyor ki sosyal medyasi olmayinca ulvi insan,mubarek,pir-u pak insan mi olunuyor anlamiyorum. Caninin istedigi gibi gezer tozar da esim,ben de ayni sekilde.
23 yasinda nasil mali musavir olunuyor onu anlamadim,4 yillik universite sarti yok mu? Uzerine 3 yil staj gorme sarti yok mu? Bilmedigimden soruyorum
okumadınız galiba mali yada yanlış atıldı mali müşvarin yanında muhasebeciyim tanıdık birinin yanında işe basladım dışardan okulumu bitirdim beni muhasebe sertifikası almam için kursa gönderdi ve aldım şuan işimi ilerletiyorumEsimi kontrol etmem,sosyal medyasi vardir,benim de var. Nooluyor ki sosyal medyasi olmayinca ulvi insan,mubarek,pir-u pak insan mi olunuyor anlamiyorum. Caninin istedigi gibi gezer tozar da esim,ben de ayni sekilde.
23 yasinda nasil mali musavir olunuyor onu anlamadim,4 yillik universite sarti yok mu? Uzerine 3 yil staj gorme sarti yok mu? Bilmedigimden soruyorum
Esimi kontrol etmem,sosyal medyasi vardir,benim de var. Nooluyor ki sosyal medyasi olmayinca ulvi insan,mubarek,pir-u pak insan mi olunuyor anlamiyorum. Caninin istedigi gibi gezer tozar da esim,ben de ayni sekilde.
direkt "mali müşavirim" demişsiniz.okumadınız galiba mali yada yanlış atıldı mali müşvarin yanında muhasebeciyim tanıdık birinin yanında işe basladım dışardan okulumu bitirdim beni muhasebe sertifikası almam için kursa gönderdi ve aldım şuan işimi ilerletiyorum
soruyu düzeltemediğim için kaldı o sekildeokumadınız galiba mali yada yanlış atıldı mali müşvarin yanında muhasebeciyim tanıdık birinin yanında işe basladım dışardan okulumu bitirdim beni muhasebe sertifikası almam için kursa gönderdi ve aldım şuan işimi ilerletiyorum
soruyu düzeltemedim .direkt "mali müşavirim" demişsiniz.
soruyu düzeltemediğim için kaldı o sekilde
Aynı şeyi düşünmüşüzÖncelikle saten bir kumaş türüdür, esasen anlamında kullanmaya çalıştığınız kelime "zaten" olmalı.
Bunun dışında konudaki derdi anlayamadım ben pek.
23 yaşında mali müşavir olunmaz.fakeyok canım mali müşavirim :) bilgisayar basındayım kk sabahları bakıyorum okuyuncada tuaf oluyorum sadece aldarmak değil mesela bebek konusu falan
Ben de forumu düzenli okuyorum,haklısınız çünkü herşey güzel giderken burayı okuyunca üzülüyorum
Valla ben insan oğlunun yapamayacağı şeyin olmadığını düşünüyorum. Evet eşime çok güveniyorum ,kendim de asla yapmam diyorum ama bir yandan da Rabbim sen şaşırtma diyorum iki cihanda utandırma diyorum. Yoksa insan her şeyi yapar yapmayanlar yapamayacağı için değil yapmamayı tercih ettiğimiz için yapmıyoruzkızlar ilk kez konu açıyorum ..
ÇOK sorulara cevap verdim. ve okuduğum forumlarda genelde aldatıldım yazıyor. ikizler burcuyum :) içim hep şüphe duyuyor böyle şeyleri okuyunca .23 yasındayım eşimde 25 yaşında . eşimle ben 15 yasındayken tanıstık 3 yıl nişanlı kaldık. ve eşim bana gerçekten güveniyor ve beni seviyor tabiki bende ona aşığım. eşim öyle sosyal medya falan girmez yaşına göre çok olgun. banada kızar girme abuk subuk insan dolu falan diye her hesap ortak telefon saten hep ortada şifre falan da yoktur ailesi ile de çok iyi anlaşıyoruz. saten aynı binadayız aile binası . hepimiz bir aradayız benim ailemde yan binada. yani kısacası herşey çok güzel hiç bir sorunumuz olmadı 2 yıl 2 aydır evliyiz. 8 yıldır hatasını görmedim . ben bu tür şeyleri okuyunca acaba benimde başıma gelir mi diye düşünürüm hep ALLAH göstermesin bu mübarek günde . tabiki..
SİZ NASILSINIZ EŞİNİZLE BU ARADA 4,5 AYLIK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİK .. 1 YIL ÖNCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?