Siz olsanız benim yerimde ??

misssunshine86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
477
525
103
Ankara
SEvgilimle 6 aylık bir ilişkimiz var.. Çok zor başladık biz.. O çok çabaladı.. Ancak onca çabalamadan sonra ben evet dediğimde 2 aydan sonra kafasının karışık oldugunu söyleyip ara aldı. Beni arayıp sormadı bile.. 2 ay sonra bir şey kafasına dank etti ki tekrar peşime düştü.. Ben sorunlarımı hallettim, içimde herşeyi netleştirdim sen benim karım olacak kişisin diyip durdu. İnanamadım.. Bir kere yalnız bırakılmıştım çünkü.. ama o kadar romantik davrandı ki ikna oldum tekrar ve başladık yine.. Bu sefer ilk 1.5 ayımız rüya gibi geçti. İyi ki barıştım dedim.. Ancak sonra yine sarpa sardık.. Eskisi gibi bakmamaya başladı gözleri, o kadar dünyaları benim önüme seren adam gitti yerine kolunu kıpırdatmayan bir adam geldi.. İlgi azaldı, aramalar azaldı.. Sordum neden böyle değiştin dedim.. İşim çok yoğun kafama çok takıyorum.. Ben bir erkeğim işim de iyi olmazsam ben de iyi olmam dedi. İkimiz de aynı meslekteyiz. Ok dedim. Atlatması gerekn önemli bir sınav vardı, ona verdim. Ancak gğnde 10 dakika da olsa bir telefonla ara beni dedim. Aramadı hiç sormadı. Ben aradığımda da neden arıyorsun ki diye buz gibi bir sesle konuştu. Onun hayatında istenmediğimi düşündüm. Çok üzüldüm.. Sınavını başarıyla geçti düzelir dedim. Olmadı. Bu sefer biz çok yorulduk, ben işime çok önem veren bir adamım, ama işime enerjimi verince sana kalmıyor. Sen de sürekli mutsuzsun bu durumdan,çok yoruldum demeye başladı. Oysaki benim için iş sadece para kazandıran bir araçtır. Yaşamayı, gezmeyi sağlayan bir araç, o kadar.. ama o diyor ki benim için işim hayatımın neredeyse hepsi.. Zaman istedi, ara almak istedi kaç kez. Ya gerçekten işi devlet işi ve kaygı duyulması gereken konuları çok abartıyor. Ben de onunla aynı işi yapıyorum çünkü, biliyorum işin iç yüzünü.. Dedim bahaneye gerek yok, sevmiyorsan söyle.. Hayır seviyorum dedi.. EE ne kadar bir zaman isteyeceksin dedim.. Bilmiyorum dedi.. 15 gün hiç görüşmedik.. Dayanamayıp ben aradım yine.. Dedim benim sana ihtiyacım var içim acıyor.. Şu anda eskisi gibi olamama, ben çalıştıkça sana ilgi gösteremiyorum ve bu da seni mutsuz ediyor, ben kendimi yetersiz bir erkek gibi hissediyorum bu sefer dedi. Sorun çıkartan adam değilim ben dedi.. Beraber aşalım dedim neyse, sen bana yardımcı olamazsın bunu ben halledicem dedi hep. Onu yalnız bırakmamı söyledi.. Ve uzun zamandır da görüşmüyoruz. 1 aydır.. Ben aradım telefonla bikaç kez açmadı.. Ailesiyle bile konuştum nesi var diye.. Ama onlar da bimiyor.. Kısacası arafta kaldım. Ne ayrılalım diyor ne de adam gibi elimden tutuyor.. Bir erkek nasıl sevdiği kızı bu şekilde savunmasız ve yalnız bırakır aklım almıyor.. Çevremde artık onu yanımda görmeyenler sürekli soruyor.. Bu arada da başka ilgi gösteren insanlar olmaya başladı çevremde.. Bunlardan birtanesi en yakın kız arkadaşımın eşinin arkadaşı.. Güvenilir bir insan.. kafa anlamıyla da uyumluyuz.. Şimdilik bana hal hatır soruyor. Arkadaş gibi gün içinde sohbet ediyoruz. Ancak yine de içimde bir sıkıntı var.. Off Allahım napıcam ben

Bu adam seni sevmiyor net.
Çünkü dediğin gibi seven insan seni bu şekilde savunmasız ve yalnız bırakmaz
Üstelik durum bir değil iki değil işi biliyorum takıcak bir şey de yok diyorsun
Sadece bahane üretiyor çünkü ayrılmaya gücü yetmiyor anladığım kadarıyla ...
Bunun sebebi de aşırı derecede bencil olması
Önce peşinden koş elde et sonra arama sorma gerçekten anlamsız bir tavır

Yerinde olsam güzel bir ayrılık mesajı yazıp yollarım hiç gecikmeden
Sonra bana yakın davranan ve ilgi gösteren insaana odaklanırım
Bu adam yüzünden etrafın da sana gerçekten ilgi gösterip kıymet bilicek insanları kaçırma
Kısmet bu işler Allah yardımcın olsun

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.. Bak sana şunu da anlatayım, geçen hafta ben yine aradım bunu.. Havadan sudan konuştuk biraz.. Dedi ki görüşelim mi yarın iş çıkışı?? Peki olur dedim.. Ertesi gün oldu.. Tüm gün aramadı.. Saat olmuş 20:30 mesaj geldi.. Yaa kusura bakma ben işe dalmışım, müsaitmisin görüşebilecekmiyiz... O kadar sinirlendim ki.. Bu kadar kritik bir durumdayken, kaç zamandan sonra ilk kez görüşecekken, daha hala ben işe dalmışım diyor.. Ben o saatten sonra nasıl hazırlanayım da çıkayım. Zaten ailemle yaşıyorum..

Kendi yolunuza bakmanız gerekiyor bence.
Oh ne ala memleket beyimizin canı isteyince canım cicim istemeyince iş bahanesi.
Hem nasıl oluyorda çok büyük stres altında ama ailesi bir şey bilmiyor.
Nasıl oluyorda bir erkek sevdiği kadından haber almadan rahat edebiliyor.
Adam kafasında ayrılmış zaten sizden sadece duyacaklarini bildiği için söyleyemiyor.
Şimdiye kadar kim bana 'ben öyle bir adam degilim' değilse tam olarak öyle bir adam çıktı.
Vaktinizi ziyan etmeyin boylesiyle.

Son düzenleme:

Canım yanlış anlama ama burda o kadar çok konu gördük ki bu tarz
Hep aynı bahaneler :26:
Kendinden soğutmaya çalışıyor sanki bana öyle geldi
Hani ben böyle davranırsam o da benden soğur diye düşünüyor

1 aydır konuşmuyorsunuz insan merak etmezmi sevdiği kişiyi :S
Başına bir şey gelmiş bile olabilirdi senin şuan dünya hali bu
Böyle seviyosa da bir zahmet sevmesin ya sevgiyi bu kadar basitleştirenlere acıyorum gerçekten .

CAnım cevabın için çok teşekkür ederim.. Malesef ki ben ona 2. şansı vermekle hata ettim. Zaten ortak çevremizde de herkes ne olursun artık ayrıl ve net bi şekilde tavrını koy diyor. Barışmak için tüm ortak çevremizi zamanında devreye sokan adamın şimdi bana böyle yapması, herkesin gözünde de onun yerini çok sarstı. İşte benim hala içimden atamamamın sebebi, ben bu adamla çok mutlu günler de yaşadım.. Hala onlara özlem duyuyorum, belki düzelir mi diye.. ama olmuyor..

Bu arada bu insan annemle babamla da gelip tanıştı. O kadar emindi kendinden.. Fakat nasıl bu denli değişir anlayamıyorum.. bikaç sene sonra yanımda başkasını gördüğünde değecek mi bu yaşananlara bile dedim. SAdece kafasını önüne eğiyor..

Siz olsanız ne yapardınız diye sormuşsunuz ya hani ben olsam hiç düşünmeden bitirirdim. Mesaj bile atmadan aramadan hatta. Çünkü olmayacak bir şey belli ki. Bende sizin gibi işi bir araç olarak görenlerdenim ve iş yüzünden sevdiği insanı erteleyecek bir sorun olamaz benim gözümde.. Hayatınıza devam edin onsuz eminim daha iyi olacaktır.. Siz aramasanız aramıyormuş bile boşverin.. Ayrıca kız arkadaşınızın eşinin arkadaşıyla kafa olarak uyuyoruz dediniz bence bir düşünün =)

en güzel çıkış yolu ayrılmak
6 aylıkmış daha zor olmazzz

bende arkadaşlar gibi düşünüyorum evlensenizde bu adam sizi ihmal eder yaşıda büyük dengesizlik yapacak zamanı çoktan geçmesi lazım en korktugum insan kararsız insandır

HAklısın.. Bir arkadaşım derdi, isteyen yolunu, istemeyen bahanesini bulur diye.. Bu da o hesap.. Evet bir de şaka gibi ben seni hala seviyorum diyor.. Ama biz anlaşamıyormuşuz. Yahu benim ondan istediğim ne yat ne kat ne para ne pul.. Ben gittim onun evinde yemek de pişirdim, temizliğini de yaptım.. Benim tek istediğim sevgi ve ilgi.. O da günde 15 dakika da olsa bir tatlı dille güler yüzle konuşma bu kadar... Çok şey istemişim gibi bir de beni suçluyor, sen beni hep suçladın diye.. Eğer haftasonu 1 gün görüşüyorsak, hafta içi adam kayıptı resmen.. Yahu tuvalete de mi gitmiyorsun diyordum artık

bende arkadaşlar gibi düşünüyorum evlensenizde bu adam sizi ihmal eder yaşıda büyük dengesizlik yapacak zamanı çoktan geçmesi lazım en korktugum insan kararsız insandır

evet bu insan bir de 35 yaşında.. daha hala kararsız, sanki ıssız adam.. evet her zaman bana bakışından beni bir bayan olarak beğendiği hep belliydi ancak, herşey de fiziksel beğeni değil ki.. İnsan kafa olarak uyuşmak istiyor..

Bariz belli bir ilgisizlik var ve istediğin şeyde gayet makul her ilişkide olan şeyler emin olabilirsin
Sen bununla bile yetinmeye razıyken o senden bunları esirgiyor
Kıymet bilememek denir buna işte
Zor olacak ama kafandan silip atman senin yararına olacak malesef .(

Son düzenleme:

Canim biz esimle okadar zor zamanlar gecirdikki ama hicbir zaman sorunlarimizi iliskimize yansitmadik.hep birbirimize destek olduk.sonunda evlendik.isinden dolayi sikintilari var ve gercekten cok is konusunu takan bir adam ama evimizde sadece isle ilgili bilgi alisverisi yapariz soyle yapalim boyle yapalim gibi sonrada kapanir.yuzumuz asilmaz asla.o adam seni sevmiyor bu bir gercek malesef.is meselesiyle senle ilgilenmemesi ne alaka.zaten o mesaji vermis sana benden sana bisey olmaz diye.ve sana uzulmen icin yazmiyorum ama hislerim o yonde onun sevdigi biri var bence.onla ayrildigi zaman senle olmus onla barismis tekrar senide uzmek istemediginden yada kenarda dursun diye senide bu yalanla oyaliyo.hayatina bak guzelim hic arayipta kendini eksiltme.o ararsada isimnherseyden onemli hadi yoluna bak de kapat.

Seni sevdiğini düşünmüyorum. Bazı şeyler vardır olur, bazı şeyler vardır olmaz. Bu olmayacaklardan işte. Seven insan bunu yapmaz. İnsan sorunu varken daha çok ihtiyaç duyar sevdiği insana. Saçma bir bahane bulmuş. Ayrılın gitsin hemen. Böylece sizle ilgilenen insanlarla kafa rahatlığıyla iletişim kurarsınız. Neden hayatı kendinize zindan edesiniz ki

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.. Artık bende doğru ve yanlış o kadar karıştı ki.. Ben mi yanlış düşünüyorum demeye başladım. Hayır bir de işkolik gibi gezecek bir durumu da yok. Bu adam o önemli sınavını da geçti. Artık rahat.. Asıl benim şimdi gireceğim bir sınav var.. Ancak o sınava girerken ali kıran başkesen, ben sınava gireceğim esamem okunmuyor. Haklısın ilişkiyi bitirecek cesareti yok ve yıldırma politikası uyguluyor.. Çok teşekkürler canım yardımın için..

Rica ederim canim.sana tavsiyem hayatin boyuncs konu ne olursa olsun asla duygusal davranma.duygusal davranacagin tek sey aile olsun cunku gerisi hikaye.kimseyide kafana takma.sinavina isine odaklan.zamani gelince gercek bi aski hic beklemedigin bir anda bulucaksin boyleleriyle oyalanipta tatli canini uzdugune degmez.

canım öncelikle çok zor bi durum ama daha çok yeni bir ilişki bence yani ne olacak evleneceksiniz hadi ben sıkıldım ara verelimmi diyecek bu adamla olmaz kendini yorma ona durumu açıklayan bi mesaj yaz ve onu kafanda bitir seninle ilgilenen insanlara bak kimse bulunmaz hint kumaşı değil sen kendi yoluna hayatına mutluluğuna bak ben olsam öyle yaparım çünkü daha yeni bir ilişki bu kadar ara vermek niye anlamadım ben :18:

Bu adam sana ulasana kadar pesinn kosmus sonra ulasinca hevesi kacmis galiba canim. Bi erkek bu kadar korkak olamaz bencee seni sevdginide dusunmuyorum cok net belirtmis aslinda uzulceksin ama degmez bosver gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…