Siz olsanız benim yerimde ??

6 ay tüm bunları yaşamak için çok çok kısa.

Bence sevilmiyorsunuz.

Canımlar.. Hepinize yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.. Aklımdakilerin doğru olduğunu teyit ettim sizler sayesinde..

Dün hem kendisi hem de ablası aradı. Onlarla bir vesile ile de tanışmıştık ve çok sevmişlerdi beni. Ablası açık açık biz seninle olmasını istiyoruz. Çok üzülüyoruz dedi.. Ancak ben de usülunce mizaçlarımızın uyuşmadığını, kendisinin bir ilşkiye hazır olmadığını, zaman ayıramadığını üzerine basa basa söylediğini anlattım.. Açıkçası durumu anlamalarını sağladım.

Kendisi de benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de işimin olduğunu ve görüşmek istemediğimi söyledim. Anladım ki ben ona artık güvenemem. Kendi iç buhranlarından birinde yine benim elimi bırakmayacağından emin olamam..

Bu sebeplerden ötürü hayatımdan tamamıyle çıkarmaya karar verdim ve bunun adının artık ayrılık olduğunu da içime sindirdim.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

Böyle bir durumda bu sekil düsündünüzmü hic? Diyelim sizin bize anltdiginizi en sevdiginiz arkdasiniz size anlatsaydi? Nasil bir fikir verirdiniz arkadasiniza?

Benim arkadasim bana bunu anlatsaydi iyce bir sirkelerdim arkdasimi ;-) O kim oluyorda, istedigi zaman ariyor, istedigi zaman konusuyor, istedigi zaman ara veriyor? Siz nesiniz???

Lütfen zamaninizi böyle tiplerle harcamayin. Degerinizi bilin. Ayrilik mesajida atmayin. Sadece hic bir telefonuna birdaha cikmayin, cünkü ayrilik mesajini bile hak etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…