- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
malesef, babası başkasına zorla evlendırmeye calıstıgından, sevdıgıne kacmıs. Ama dedıgınız nıkah sorusunda haklısınız kactıgında 17 yasındaymıs.
Konu sahıbı resmı nıkah sorusuna da bır cevap versen?
aynen bende almam,çocuk oyuncağı değil bu işler..evlenip kimsenin başı göğe ermiyor keşke öyle olsaydı..
resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !
Babası adam olsaydı da,bu yanlışı yapmasaydı,evladı üzerinde kumar oynamış..
Cevab belli zaten..
resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !
Cevab belli zaten..
Cevab belli zaten..
merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿
oğlunun gelini oldu annesinin evindeki
canım benim ukalaca cvp verdği için yorumlar katılaştı. 18 yaş çocuk değil ki. ben 18 yaşındayken kime gidersem gideyim yardım etmeye çalışırdım. evdede aynı şekilde anneme kıyamam yardım ederim. nişanlımın evine gittiğimde de kayınvalidem iş yapınca kendimi kötü hissediyorum. koskoca kadın diyorum kendim yapıp yardım etmeye çalışıyorum. yengem 17 yaşında gelin olduğunda ilk zamanlar aynı evdeydik. yardım etmeye çalışıyordu bi işin ucundan tutmaya çalışıyordu. istese yapmaz görümce var yapsın derdi. bende ona gidince aynı şekilde yapıyorum asla oturmuyorum. 18 yaş küçük değil. öğlene kadar yatıp iş yapmamayı akıl edebilen zihniyet her şeyi akıl eder.
Arkadasim haklisin 18 yas küçük bir yas degil ama günümüzde oyle genclerin işle gucle pek arasi iyi degil birde sen ailenden öyle ogrenmissin bence kizda degil annesinde hata anasina bak kizini al demisler ogretmemis demekki birak evi biz bi misafirlige gittigimizde bile kalkar hizmet rederiz öyle gördük ogrendik ama herkes bir olacsk degil ben boyleyim diye herkesi boyle volacak degil ya eskilere ornek verenler var dmdi ne eskisi gibiki hersey değişiyor
aileler her zaman evlatlarının iyiliğini düşünür belkide biliyordu babası çok kötü insanlardı sevdiği cocugun ailesi , ondan vermek istemedi kıyamadı kızına ama kız naptı kaçtı gitti hayatını kararttı kimbilir ne kadar kötü bir aileye çattı belki eşi iyidir ama yayatn insana eşşek gibi yatma kalak diyen bir kaynanası var bildigin cehenneme düşmüş kızımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?