yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik
kayınvalidenin evinde oturuyorkenmi?Hayır yapmam , yapsamda sadece kendime yaparım.
aynen bak kızı sahipsiz buldu kimbilir ne laflar söylüyo zaten arkasında ailesi yok koruyanı yok ama ailesi arasa sorsa kızı e tabi kızgınlar onlarda ama ailesi ne olursa olsun sahip çıkmalı kaynansı yoksa çok ezer bunu... üstelik burakiler daha da üstüne geldi kızın... kaynanasından daha fazla azar işitti neymiş yatıyormuş hakettmiş iş yapacakmış ne alaka hangi gelin akşamlara kadar yatmıyor bu devirde her gelin evde dört dönmüyor ya her kaynana kalk eşşek gibi yatma demez diyemez...!!
evet ama istemedi diye kötü davranmakta çok büyük vicdansızlık konu sahibi kadar kayınvalide de suçlu dediğim gibi yapabileceği tek şey kadının suyuna gitmek
yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik
malesef ablamda evli ablam ile eltiyiz :) ben kime söylüycm konunun kapanmasi için
malesef ablamda evli ablam ile eltiyiz :) ben kime söylüycm konunun kapanmasi için
olaya bak
Saçmalamak...
Seni bir sarsarım ne olduğunu anlayamazsın bile ufaklık...
:) :) sen kendini ne sanıyon
kızım sizene yaaa
ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol
yok o zamanda yazamazdn hertürlü saçmasın çünkü!
yorum yapma tamam hadii canim hadiii
resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !
eşim 24 yaşında artık yorum yapmayın ben bunları nasıl kaldrcm burdan eşim görürse aramz bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?