Babası zorla evlendirmek istemiş,kayınvalide de az değil,biliyor ki kızımızın arkasında desteği yok,vurun abalıya diyor..
Babası zorla evlendirmek istemiş,kayınvalide de az değil,biliyor ki kızımızın arkasında desteği yok,vurun abalıya diyor..
Kadin her yerde kadin. O degil de gelecegin korkunc kayinvalide tiplerini okuyorum suan.
Genc geline guzellikle yaklasmayan, cope yemek dokme potansiyeline sahip, yoll gostermek yerine tukaka eden, esssssek gibi yatiyo diyen ..
söylenecek çok sey varda, konu sahıbı zaten suan psikolojısı bozuk, benımki yangına korukle gıtmek olur
Katiliyorum.
Acelen neydi be adam .
Bu kizin da sucu yok bence.
Baskasiyla evlenecegime sevgilimle evleneyim demiş.
Ah var ya..
Bunun tüm çektikleri o babanin yuzunden...
Birde kizla gorusmuyormus kendi sucunu bilmeden..
Yazik..
Kac yasinda kadinlar burda neler yazmis yaaa. Ne farkiniz kaldi bu kayinvalideden?
Biz yıllarca yengemize hizmet ettik is yapmiyor diye. Karakteridir dedik kabullendik. Essseeek gibi yatiyor demedik.
Ne kaybettik?
Hic...
Bu kayinvalide basindan idareci ve yol gosterici olmalıydı.
Yemegi cope dokmesinden belli zaten igrenc bir kadin oldugu.
Bir dahaki yemegi beraber yapalim kizim olur mu demek bu kadar mi zor?
Valla kadın haklı o zaman kusura mı bakarsın bakmaz mısın bilemeyeceğim de.
elini işe falan sürmüyorsun, geç uyanıyorsun..
oğlunun gelini oldu annesinin evindeki
Arkadasim haklisin 18 yas küçük bir yas degil ama günümüzde oyle genclerin işle gucle pek arasi iyi degil birde sen ailenden öyle ogrenmissin bence kizda degil annesinde hata anasina bak kizini al demisler ogretmemis demekki birak evi biz bi misafirlige gittigimizde bile kalkar hizmet rederiz öyle gördük ogrendik ama herkes bir olacsk degil ben boyleyim diye herkesi boyle volacak degil ya eskilere ornek verenler var dmdi ne eskisi gibiki hersey değişiyor
pozitif bir kayınvalide olsaydı ama değil maalesef,şu an çözüm için önerileriniz nedir peki?
abla ya, ben zorla evlendirmek istediğine falan inanmıyorum.. muhtemelen bu şimdi kaçtığı çocukla evlenmek istedi, ailesi izin vermeyince de kaçtı..
baksana konuyu nasıl açtı, ne hale geldi.. kesin bunda da vardır bir bit yeniği..
evet değil mi yazık keşke kayınvalide kol kanat gerseydi konu sahibine yardımcı olsaydı evliliğe alışması için çok yazık
eşim 24 yaşında artık yorum yapmayın ben bunları nasıl kaldrcm burdan eşim görürse aramz bozulur
Kac yasinda kadinlar burda neler yazmis yaaa. Ne farkiniz kaldi bu kayinvalideden?
Biz yıllarca yengemize hizmet ettik is yapmiyor diye. Karakteridir dedik kabullendik. Essseeek gibi yatiyor demedik.
Ne kaybettik?
Hic...
Kucugu herzaman büyük yola getirir yani yolu gosterir esssek hibi yatiyo yerine kizim hadi kalk beraber kahvaltimizi hazirlayip yiyelim icelim temizligimizi yapip oturalim gezelim demesi daha iyi olurfu bir iki bakmissin ki artik kendiliginden yapmaya başlamiş
Bilmiyoruz ki ofisim ya,belkide babası evlendirmek istediği kişiye başlık parası niyetine de vermek istemiş olabilir..
Çocuk gelinler çok nasılsa ülkede...
Kadın belkide istemedi gelini,oda olabilir yani..
Ne kaybettik?
Hic...
eşim 24 yaşında artık yorum yapmayın ben bunları nasıl kaldrcm burdan eşim görürse aramz bozulur
Çözümü nu kendi bulacak ama tavsiyem ayni evde yasiyorlar zitlaşmasinlar kv oyle degil belli o desin anne gel beraber mutfaga girelim bana öğret senin yemeklerin guzel oluyor falan diye madem esini seviyor o vakit kv yi idare edecekpozitif bir kayınvalide olsaydı ama değil maalesef,şu an çözüm için önerileriniz nedir peki?
merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?