ay vallahi iyi geldin canım ya hep kaynanalara mı kızılacak hiç kızmadım senin kine ben
yorum yapma tamam hadii canim hadiii
Yorum yapmayın! !!!!
açmasaydın konuyu o zaman
eğer sana hak verseydim 11 az 12 de kalk yatağınıda kayın validen toplasın afferin kız sana deseydim ne olurdu o zaman yaza bilir miyimdim
görümcemin kızı orta sondaydı o zaman..eve gelince okul tuvaletini kullandığından görümcem belinden aşağısını yıkarmış kızın 14 yaşında kız..18 yaşındaki kız iyi yapmış fasülyeyi aferin deyip yüraklandirmesi gerek değilmi..
ukala sana hadi yaptığı yoruma bak kayınvaliden az bile yapmış helal ona Allah işte nasılda dolandırıyor insanıyorum yapma tamam hadii canim hadiii
ya ailesi öğretmediyce
eğer sana hak verseydim 11 az 12 de kalk yatağınıda kayın validen toplasın afferin kız sana deseydim ne olurdu o zaman yaza bilir miyimdim
ukala sana hadi yaptığı yoruma bak kayınvaliden az bile yapmış helal ona Allah işte nasılda dolandırıyor insanı
yok o zamanda yazamazdn hertürlü saçmasın çünkü!
canım bırak ya kaynanası haklı. burda bile bu kadar kısa zamanda ukalaca konuşyor kimbilir evde nasıldır
ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol
ukala sana hadi yaptığı yoruma bak kayınvaliden az bile yapmış helal ona Allah işte nasılda dolandırıyor insanı
kızım sizene yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?