Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

E pes buyukluk bumu kayinvaliden bu evin hanimi benim mantigiyla hareket ediyor ama cok yanlis seni sahiplenmesi lazim saygi duymasi lazim eger ayni evde yasiyorsa seninle bi zahmet hareketlerine dikkat etmesi lazim ayrica 18 yasinda evlensende 38 yasinda evlensende saygi sart saygi duymali

bende oluşan izlenim kv nin ezme falan yapmadığı:)
konu sahibi 18 yaşında daha çocuk sayılır,11 e kadar uyuyormuş,evde hiçbir iş yapmıyormuş...eeee kocası da dışarı çıkmasına izin vermiyor..
ne yapacaktı kv??onla gezsin isteycek tabii ki..ya da kırk yılda bir yapıp yaktıüı yemeği dökecektir.bence o yemek cidden dibine ttuttu kv de döktü:)

Nimetle yapılan saygısızlıklara okadar sinir oluyorum ki
Çöpe dökülür mü yaa bariz belli zaten sizin inadınıza yapmş yani nasıl çirkin bir hareket bu böyle.
Okadar sokaklarda aç çocuk hayvan vs varken çöpe atılır mı yazık günah..
İyi niyetli olaydı zaten en iyi ihtimalle kızım bunun dibi tutmuş der sokaktaki hayvancıkları doyururdu sevabına çöpe atmak nedir
Ben olsam yapmazdım yemek fln kocamda anasını haklı bulacaksa bulsun dibi yanmış olsa bile kalkmışım yapmışım elimin emeğini çöpe atıyor.
Kalksın kendi yapsın o zaman töbe yaaa Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi böylesi çekilmez ki

doğru diyor biraz

Bende ilk zamanlar öglen 2 ye Kadar uyurdum...
Sanirim hep kendi ayaklarimin üzerinde durup baska ülkede hem calisip hem okudugum icin fazla yorulmustum...
18 yasindayken ben 3 gün uyumadigimi bilirim...
Ailemin evi ve kaldigim üni yurdunda hergün odami temizlerdim hatta millet camasir suyundan fenalik gecirirdi...
Diyecegim o ki bu kardesimiz hepten salivermis belki de esi ev isi yapmada diyodur hicbirseye izin vermedigi gibi

Diğer yorumları okuyunca iş ayyuka çıktı. Valla hiç sızlanma kendin ettin kendin bulacaksın. Hiçbir işe elini sürmeyen süs bebeğini ben de istemem evimde.

Aynen katılıyorum...
Belki de bir anlık kızdınlıkla kadın döktü yemeği...
Annelerimiz bile yeri geliyor bir işi beceremedin diyip kızıyor...
O evde yaşıyorsan yemek te yapacaksın işte....

:) cocuk degilim canim ama yaptigim is temiz dursa ah bi :)

ya akıl falan veriyorum ama yaşından ötürü toy olduğunu da düşünmüyor değilim kaynanan gerçekten yandığı için dökmüş olabilir mi yemeği malum ramazan ayına hürmeten atmazdı en azından...biraz suyuna gitsen az erken kalksan temizliğe yardım etsen tavırları değişir sana karşı bence...

kendi 15 de evlenmiş :)))

Kendinle onu neden kıyaslıyorsun ki?
O ne zaman evlendi Allah bilir ama senin evlendiğin senelerde bayanlar 25-30 arası evleniyor.
Kaldı ki madem kendini kıyaslıyorsun onunla o erken kalkıyor mesela, sen neden 11 e kadar yatıyorsun?ö

yorumlar için çok teşekkür ederimm hepinize ben bi çamaşırları asıym sonra kv kızar mazallah :) 18 yasindada olsam ilk defa yemek yapmisim ne olursa olsun hevesimi kiracagina yese ölmezdi ...

yorumlar için çok teşekkür ederimm hepinize ben bi çamaşırları asıym sonra kv kızar mazallah :) 18 yasindada olsam ilk defa yemek yapmisim ne olursa olsun hevesimi kiracagina yese ölmezdi ...

Ilahi sen valla güldürdün beni !!!!
Ben senin kayin validen olucam sopayla kaldirimdim yataktan....

erkenden evlenmişsin ..
kocanda eminim kücük ki ailesiylesiniz ..
( hic onaylamadıgım bir yasantı .. ) ev üstünde ev olmaz ..
herseyi bilmiyorr olabilirsin , huyuna git ögretsin ..
hem suclu hem güclü gibisin gibi geldi bana ..

ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm

Valla kusura bakmayın da evlenmeyi bilmişsin bir tek oh ben yatayım kaynana hizmet etsin ne olursa olsun onun evinde oturuyorsunuz öğlene kadar yatmak ne demek bu kadının evinin işi gücü var bir şeyi var sizin keyfinizi mi bekleyecek öğlenlere kadar ehh ev işi de yapmıyormuşsunuz. Peki ne yapıyorsunuz bütün gün Allah aşkına kaçıp evlenmek kolay ama onun sorumluğunu da almak lazım siz bulmuşsunuz kolay yolu. Sonra da kaynanam sevmiyor diyorsunuz valla bende olsam ben de sevmem. Kaynananla aynı evde oturduğun için şikayet edeceğine evlendiğin kişinin maddi durumunu düzeltip ayrı ev açabilmesini bekleseydin baban kocaya verecekmiş de kaçmışsın zorla mı evlendiriyorlar. Madem kaçacak kadar gözün kör oldu elini taşın altına koyup ev hanımlığı yapacaksın. Oraya misafir olarak gitmedin. Bunları da göze alarak gitmiş olman lazım. Hem yemek demek ki senin dediğin gibi sadece altı tutmuş değildi baya bir yanmıştı ki döktü çünkü yanan yemek tencereyi de mahveder durdukça kokar da siz yemiş olabilirsiniz o yiyememiş zaten yemek yapmıyormuşsunuz bu da bahaneniz olmuş önceden çok yapıyormuş gibi bir daha da yapmam demişsiniz. hayret valla.

Ama arkadaşlar şimdi geç kalkanın halinden geç kalkan anlar misali
Kendimden örnek vereyim ben resmen uykuma aşık bir insanım o yastığım nasıl tatlıdır anlatamam
Ama başımda koca yok birşey yok tabi öğrenciyiz bu tatiller için geçerli tabi yoksa dersler için sürüne sürünede olsa kalkıyorum

Şimdi düşünüyorumda kız çalışmıyor yaşıda zaten 18 evdede yapaak birşeyi yok yemek ve temizlik dışında
nebileyim hani saygısızlık olarak algılana bilir tabikide bazı kvler tarafından orasını bilemem de
6 da kalkmakta çok erken değil mi yani işi yok gücü yok bi kursu birşeysi olsa kızın tabi daha güzel olur
orta yol bence 9 da kalksın yada bilemiyorum ama kv çooookk saygısızz kesinlikle
geberesice eşşek gibi yatıyor ne demek yaa insanın yatası yoksa bile sırf onun inadına dahada yatar çok çirkin yaaa:26:

valla senin kaynana iyiymiş konu sahibi..
ben kayınvalidenin yerinde olsam yemeği atmaz akşam oğlum gelince ona gösterirdim gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez eşin sana evlendi evleneli bi yemek yaptı onuda yaktı der senide bir güzel kocana rezil ederdim valla..

ne iş yapıyon ne güç otel değil ki o ev beraber yaşıyorsanız sorumluluklarınıda yerine getirmekle yükümlüsün

valla arkadaşlar hepinize saygim sonsuz teşekkürler yorumlr için ( kendi evimde 8de kalkiyodum koca evin isini kendim yapiyodum çünkü sevgi vardı güleryüz vardı) .......

valla inan ev işi dahi yapmiyorum
Aynı evin içinde yaşıyorsanız temizlikte yapacaksınız ev işide yapacaksınız beraber ,siz kayınvalidenizeden beklerseniz ev işini oda sizden beklerse olmaz ortak bir şekilde yapmanız gerek.Kayınvaliden yemek yapıp bulaşık yıkıyorsa sen de evi süpürüp sileceksin.Kadın tek başına iş yapmak zorunda değil sonuçta o evin içinde artık 2 aile yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…