marifette değil yani söylediğin şey...
18 yasinda evlenmeyi biliyorsun yemek yapmayi neden bilmiyorsun da der bu kadin !!!!
doğru diyor biraz
Diğer yorumları okuyunca iş ayyuka çıktı. Valla hiç sızlanma kendin ettin kendin bulacaksın. Hiçbir işe elini sürmeyen süs bebeğini ben de istemem evimde.
valla inan ev işi dahi yapmiyorum
bende oluşan izlenim kv nin ezme falan yapmadığı:)
konu sahibi 18 yaşında daha çocuk sayılır,11 e kadar uyuyormuş,evde hiçbir iş yapmıyormuş...eeee kocası da dışarı çıkmasına izin vermiyor..
ne yapacaktı kv??onla gezsin isteycek tabii ki..ya da kırk yılda bir yapıp yaktıüı yemeği dökecektir.bence o yemek cidden dibine ttuttu kv de döktü:)
kendi 15 de evlenmiş :)))
yorumlar için çok teşekkür ederimm hepinize ben bi çamaşırları asıym sonra kv kızar mazallah :) 18 yasindada olsam ilk defa yemek yapmisim ne olursa olsun hevesimi kiracagina yese ölmezdi ...
ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm
Aynı evin içinde yaşıyorsanız temizlikte yapacaksınız ev işide yapacaksınız beraber ,siz kayınvalidenizeden beklerseniz ev işini oda sizden beklerse olmaz ortak bir şekilde yapmanız gerek.Kayınvaliden yemek yapıp bulaşık yıkıyorsa sen de evi süpürüp sileceksin.Kadın tek başına iş yapmak zorunda değil sonuçta o evin içinde artık 2 aile yaşıyor.valla inan ev işi dahi yapmiyorum
bu şaka dimi:18:Ilahi sen valla güldürdün beni !!!!
Ben senin kayin validen olucam sopayla kaldirimdim yataktan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?