Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Her şeyden önce bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yemeği dökmemeliydi günah sende yapma madem iyisini biliyosa kendi yapsın lakin esin bu duruma ne der

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

canim degil ama ben ortalikta kv çoraplarini toplamk zorunda deglm

oda her akşam sana ve kocana yemek yapmak zorunda değil yanii

artı kayın valideninde ortalığa çoraplarını attığını düşünmüyorum atsa atsa eşin atar onuda kadıncağız toplamasın artık bi zahmet..

Daha çocukken evlenmişsin. Bu zaten başlı başına büyük bir hata. Eşimi kaybetmeyi göze alamazdım diyorsun da o yaşlarda herkes öyledir. İki sene daha bekleseydin evlenmezdin bile. İşin yok, evlendiğin yaşa bakarsak okumamışsın da. Yani bütün gün evdesin. Saat 11'de kalkıyorum elimi işe sürmüyorum diyorsun. Karnın acıktı diye yemek yapmışsın, büyük ihtimal kendin acıkmasaydın onu da pişirmeyecektin. Ön yargılı olmak istemiyorum ama hem kadının evinde kalıyorsun, hem elini hiçbir şeye sürmüyorsun ne istiyorsun?

Yavrum k. Bakma da sen hem geç kalk hem bişey yapma sonra kv şöyle böle de eğer bişeyler öğrenmek istiyorsan senden tecrübeli olan kv yanına gidip nasıl yapacağına bakacaksın eğer evlenmeyi biliyorsan ev kadınıda olmayı bileceksin herkes anasının karnında veya kursta öğrenmedi bu kk ne yorum yapacağın kadar aç bak yemek tariflerine yap kendin çabala insanın içinde olmalı ama senin içinde olmamış sanırım senin derdin kv yemeğini yediğin evinde durduğun insana saygı duymak zorundasın hatta mecbursun kusura bakma !!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi

daha 18 yaşındasın ve kaynanayla birlikte yaşıyosun,neden? senin en güzel çağların olmalı gezip dolaşmalı okumalı kendi hayatını sadece anne-babana sorumlu olarak yaşamalısın ama sen evlenmişsin bununla kalmayıp bi de kaynana ile aynı evde oturmayı kabul etmişsin.üstelik ikinizde birbirinizi sevmediğiniz için aşır yüz göz olmuşsunuz.o büyüklüğünü bilememiş sen de küçüklüğünü.ah be canım ya acelen neydi bu kadar?

yemek dökme konusuna gelince acı bile olsa dökülmez ya da yenmeyecek gibiyse bile bu doğdu düzgün anlatılır.

ben geliniyle ya da k.validesiyle yaşaamyı kabul eden böyle bi hayat süren tüm herkse bol sabırlar diliyorum,çekilecek gibi bişey değil bence.

ya sen nerden biliyosun ki orda saçma şeyler yaziyon

valla inan ev işi dahi yapmiyorum

11e kadar yatıyorsun ev işi bile yapmıyorsun bence normal değil canım bunlar.sanki sende de var biraz sorun gibi geldi bana, yani yemeği dökmesi bana sanki size aşırı derecede kızgın gibi geldi. çünkü kolay kolay kimse dökmez. biraz kendinizdede arayın bence

hiçbir iş yapmayıp, 11 e kadar yatıyorsun.. kadın resmen evlatlık almış gibi seni, neden katlansın ki?

Son düzenleme:
sakin ol şampiyon

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Babasi kizi baskasiyla evlendirecekmis ne yapsin kacmaktan başka ?
Ayrıca isi yok gücü yok 11 çokta geç değil.
Özellikle ramazanda 12de uyan 8 e kadar bitmez mi üsler.
Ayrıca essek gibi yatiyor falan ne ya hu !
Ne terbiyesiz bir kadimbu.
Karsinda 18 yasonda ggenç kiz var.
Benim 17 yasinda kardeşim var toz almayi bile bilmez.
Bu kizi mecbur kalmis evlenmeye suç onun değil.

Yorum yapmayın! !!!!

emredersin

keşke bize yaptığın şu tavrını k.validene yapsaydın şu anda sinir küpü halinde olmamş olurdun.brak da senden yaşça büyük insanlar tarafsızca yol göstersin sana.

he canım he gülüm sen haklısın k.validen tü kaka deselerdi çok mutlu olacaktın ama doğru olan bu değil.hatalarınız karşılıklı.

Yorum yapmayın! !!!!

bazen herkezin yemeyinin altı tutar ben hiç tutturma diyen varmıdır bilmem..problem mutfak sizin mutfağınız değil..sizin düzeniniz değil..onun evi..keşke atrı eve çıkabilseniz..

katılıyorum canım sana

ay vallahi iyi geldin canım ya hep kaynanalara mı kızılacak hiç kızmadım senin kine ben

görümcemin kızı orta sondaydı o zaman..eve gelince okul tuvaletini kullandığından görümcem belinden aşağısını yıkarmış kızın 14 yaşında kız..18 yaşındaki kız iyi yapmış fasülyeyi aferin deyip yüraklandirmesi gerek değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…