- 12 Nisan 2015
- 697
- 1.154
- 313
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Kurtulacaksınız narşistden ardına bıle bakma.O senınkını hatırlamıyor sen nıye çikolata yolluosun?Allahım oyuncak oldu evlılıkler.
Mutlu etmeyi severim ben sadece eşime değil bicok sevdigime kardeşim arkadaşım falan gönderirim hem belki dedim o da görür de özel günlerde biseyler yapar ama yok hatırlamaz bileKurtulacaksınız narşistden ardına bıle bakma.O senınkını hatırlamıyor sen nıye çikolata yolluosun?Allahım oyuncak oldu evlılıkler.
Öyle tabi ki...mutlu olalım, aile olalım diye evleniyoruz. Fakat bazı insanlar su ve zeytinyağı gibi, aynı kaba da koysan karişmiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, dilerim çok çok mutlu olursunuz.Çok haklısınız, şuan ben de her ne kadar fazlaca karışmış bir kafaya sahipsem de ( aslında tek düşündüğüm evladım ) bir karar vereceğim, çalışıyorum madur olmam ama işte kendime üzülüyorum ne hayallerle evleniyoruz ne hale geliyoruz böyle olsun asla istemezdim...
Çok ıtıcı kocanız var bence defolsun gıtsınMutlu etmeyi severim ben sadece eşime değil bicok sevdigime kardeşim arkadaşım falan gönderirim hem belki dedim o da görür de özel günlerde biseyler yapar ama yok hatırlamaz bile
Evet çok güzel söylediniz...dilerim sizde çok mutlu olunÖyle tabi ki...mutlu olalım, aile olalım diye evleniyoruz. Fakat bazı insanlar su ve zeytinyağı gibi, aynı kaba da koysan karişmiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, dilerim çok çok mutlu olursunuz.
Bir kez daha aynı cümleyi kullanırsa defolacak gerçekten..Çok ıtıcı kocanız var bence defolsun gıtsın
Beklemenız bıle hata gercekten .Ve tekrar kullanıcak ve sız her zaman kı gıbı gormezden gelıcrksınız.Bir kez daha aynı cümleyi kullanırsa defolacak gerçekten..
Yok görmezden gelmeyeceğim , çünkü başta cidden önemsemedim tamam esimdir dedim ama bunlar normal değil buraya da iyiki yazmışımBeklemenız bıle hata gercekten .Ve tekrar kullanıcak ve sız her zaman kı gıbı gormezden gelıcrksınız.
Kendını çok begenmıs bi eşiniz var.Umarım her sey guzel olur.Yok görmezden gelmeyeceğim , çünkü başta cidden önemsemedim tamam esimdir dedim ama bunlar normal değil buraya da iyiki yazmışım
Ya çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi işte...yemek yapmayı severim ama şevkimi kırdı resmen.dediginiz gibi aynı şeyleri yasatmaliydim ama rencide olmasın kimse diye ben eksik gördüğüm seyleri bile söyleyemem ki eşime de öyle davranmadim hep övücü gurur okşayıcı şeyler yaptım ama hata ettim şimdi anlıyorum ama zaten öyle söyleseydim de eminim bana söyleyeceği laf "beğenmiyorsan kapı orda beğenen çıkar olurdu , öyle bir tip çünküGidene yol vermek en iyisi.
Her gün enerjinizi emen bir vampirle ne zamana kadar dayanabilirsiniz ki zaten ?
Yemek yapıyorsunuz belki neşeyle ve sevginizi katarak, karşılığında "daha iyi olabilir" cevabını alıyorsunuz.
İlişkide sevginizi gösteriyorsunuz "böyle yapma şöyle yap" fiziğinde dikkat etmeye çalışıyorsunuz ona ayrı bir elestri... İnsanın tüm hevesini, enerjisini emen bir vampirle evlisiniz.
Keşke o sizin enerjinizi böylesine emiyorken, empati yoksunu eşinize aynı şeyleri yaşatsaydınız. Belki o zaman anlardı.
Doğru tespitHani duruşu var diye evlenmişsin ya...O duruş dediğin şey, adamın kendine olan güvensizliğine karşı geliştirdiği bir kibir maskesiydi...
Bu adamın kendi hatalarını kabul etmeye cesareti bile yok, o kadar özgüvensiz...Çevresinde de pek sevilmez böyle tipler...Sen bikaç olması gerekeni talep ettin diye anında resti çekmiş, amaç senin aman boşanma tamam istemem bişi demen ve tamamen onun koşullarına göre yaşamanız...
Şu anda sen boşanmayalı desen bundan sonra emin ol en ufak isteğinde boşanma tehdidi ile karşına çıkacaktır ..
Ben de şaşırıyorum, ama etrafımda boşanan insan yok denecek kadar az, o sebepten aklıma bile gelmedi ama simdi daha farklı bakıyorum gözüm açıldı resmenBen de bosanmak isteyenin siz olmadığınıza cok şaşırdım.
Ya çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi işte...yemek yapmayı severim ama şevkimi kırdı resmen.dediginiz gibi aynı şeyleri yasatmaliydim ama rencide olmasın kimse diye ben eksik gördüğüm seyleri bile söyleyemem ki eşime de öyle davranmadim hep övücü gurur okşayıcı şeyler yaptım ama hata ettim şimdi anlıyorum ama zaten öyle söyleseydim de eminim bana söyleyeceği laf "beğenmiyorsan kapı orda beğenen çıkar olurdu , öyle bir tip çünkü
Bence yapacaginiz sey belli: ozsayginizi kazanmak icin tekrar bosanalim dediginde
peki, kapi orada haydi ittir git kopek
demek. Bu kadar.
Çok teşekkür ederimYaa... Çok üzüldüm adınıza, begenmiyorsan kapı orada diyecek biri olduğu için duygularınızı bastırmışsınız.
Hayatı kendiniz için yaşayın, nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın.
Eş dediğimiz iyi günde kötü günde yanımızda dimdik duran sırtımızı yaslayabileceğimiz biri olmalı. Her fırsatta kapı gösteren değil.
Siz bana kalırsa daha fazla şans vermeyin bu adama. Kendisi kaybettiğini anladığında kafasını duvarlara vurur ama siz çoktan yeni ufuklara yelken açmış olursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?