Siz olsanız boşanır miydiniz

Klasik narsist işte.
Sizde aynısını ona yapin.
Kilomu aldin sen yada cok kıllısın vesayre. Yumusak dilden anlamazlar bunlar. Serseri herif.

Hiç yaşayamadım...ben simartirim ama simartilmadim..azcik naz yapsam cocuklasma dedi hep

Bence de sizi hakeden biri değil. Hep eksiklikler arıyor sizde ve bunları kırıcı bi şekilde söylüyor. Yatakta bile söyleyebiliyor insanda şevk bırakmaz kii. Sinir oldum ya. Ayrılmak istiyosa madem bırakın gidip açsın boşanma davasını öküz.

boşanmak zaten hiç aklıma gelmedi çünkü öyle bana bağırıp çağırıp şiddette uygulamadi sıinirliı bir tipte değildir

Şiddet sadece fiziksel bir eylem değildir, eşinizden zaten duygusal olarak şiddet görüyorsunuz. Bu adam hep böyle kalacak oyun hamuru gibi sizi şekillendirmeye çalışarak sevgi vermeyecek. Bir evlilikte robot muamelesi görmek sizi rahatsız etmeyecekse devam edin evliliğe. Gün gelecek aynı şeyi çocuğunuza da yapmaya başlayacak takıntılı ve özgüvensiz bi çocuk büyüteceksiniz karar sizin.

Elinizden gelenin çok çok fazlasını yapmışsınız siz zaten. Bu kadar fedakarlığa rağmen bide o istediyse boşanın.
Beyefendi kendi kendini bayağı arşa çıkarmış ,bırakın yüksekten düşsün de aklı başına gelsin

Hiç yaşayamadım...ben simartirim ama simartilmadim..azcik naz yapsam cocuklasma dedi hep
Giden gençliğine yazık emin ol karşına iyi biri çıkar ..narsist esleri olan kişiler ne yapmalı nasıl boşanmaliyim diye aratma yapın daha iyi anlarsınız neler yaşadığınızı çünkü insan içindeyken anlamıyor ...saygılı sevgili bir eş çok tatlı oluyor emin ol..yeri geliyor hiç bir şey yapası gelmiyor insanın ona rağmen tatlı hoşgörülü senin başını okşayan sana aşkla.sevgiyle bakan senin simarmalarina karşı tatlı tatlı bakan espirili bir eş istemez misin ..bir kere yaşıyoruz şu hayatı

Bu zamana kadar iyi alttan almışsınız. Özgüveninizi sakın kaybetmeyin. Sizin gibi kadını da arasa bulamaz. Çocuğunuzla birlikte yeni bir yaşama geçin.

Biraz bana da böyle geldi

Beni yariyolda bıraktı güvenim zedelendi sevgim azaldi ama bir yuva yıkmak çok zor...biliyorum bi sure sonra iyi ki yapmışım diyeceğim ama şu sıra öyle hassasım ki
Yuvayı yuva yapan iki kişidir. Bir dişi bir eril. Tek başına hayatı sırtlamak yuva olmuyor. Yuva evim huzurum denilen yer güven sevgi anlayış ile bezeli değilse ne fayda. Sırtınızı dayadığınız duvar prefabrik tuğla değil.... Bilmiyorum zamanla değişir mi yoksa bu dalgalar karşısında çöker mi... Karar sizin... Ben güvenilir bir adam göremedim.... Sinirli olmasın şiddet olmasın bu yeterlimi.... Gönül okşanmıyorsa.... Beraber karar alınmıyorsa.... Aileler işe karıştırılıyorsa....hep sizden bişeyler bekleniyorsa....bilemem kötünün iyisi fikri size yeterlimi.

O kadar şımartmışsınız ki bir süre sonra göreviniz olmuş ve karşı geldiğiniz anda tepki vermiş.
Ben esim de olsa çok fazla sevgi gösterisi yapamıyorum mesela o bana nasılsa bende öyleyim.
Karşılıksız sevgi göstereceğim tek kişi evladım ve annemdir.
Kimsenin bir taraflarını kaldırmaya gerek yok. Sonra olan yine bize olur.

Bu yoruma katılıyorum Birde kendim ek olarak fikrimi diyeyim yuvamı yıkmak istemiyorum demişsiniz ama yuvayı eşler birlikte yapar Eşiniz size böyle davranırken ortada yuva var denemez ki

Adam bozuntusu özgüveninizi parçalamış resmen. Bu teklif sizden ona gitmeliydi.

Doğru soyluyosunuz

Çok isterdim hep imrendim...benim babam öyledir mesela..evet ev işi yapmaz yardımcı olmaz anneme ama aşırı sempatik ve esprili tatlidillidir .şimdi sizin yazınızı okuyunca da aklimea bir anda birbkorku düştü bosancam dediğimde de bu sefer bosanamazsin falan der beni daha fazla strese sokmaz umarim

Ne kadar da doğru bir yorum.ben bilemedim iste

Canim evet ya ben bosanirdim belki ben yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama bir kere bosanma ayrilik gecince bir evlilikte ya iliskide artik hayir gelmiyor bence.
Benim hayat gorusum hep bu oldu esimde bana cikip bosanalim demedi derse biter cunku ben biraz bu konularda sert biriyim.
Senin soyledigin o kadar normal ki ne var yani birbirimize zaman ayiralim dediysen bundan dogal ne olabilir esiniz normal degil kesinlikle kendini ne zannediyor acaba?
Sevismeden once birazda sen onu incele bir seyler de bakalim solugu mahkemede alirmis valla.ama bana sevismeden once zayiflamissin dedi hakimim bile der valla bir garip degisik..
Bir de gidip ailesine kadar anlatmis ben olsam affedemem.
Ama tabii sen icinden geleni yap umarim senin icin evladin icin ve tum ailen icin hayirlisi ne ise o olur.

Teşekkür ederim cevapladiginiz için.ve yazan herkese en azından normal değilmiş onu anladım çünkü ben kendimi "eşin sonuçta normal bunlar " diye sakinlestiriyodum ama hiç normal değilmiş

Teşekkür ederim cevapladiginiz için.ve yazan herkese en azından normal değilmiş onu anladım çünkü ben kendimi "eşin sonuçta normal bunlar " diye sakinlestiriyodum ama hiç normal değilmiş
Rica ederim ne demek cok olumlu iyi bakan bir yapiniz var belli ki.
Umarim sizin icin hayirlisi olur.

Ne hakkı var sizi bu kadar incelemeye? Yemek yarışmasında değiliz, mankenlik yarışmasında da değiliz, performans yarışında da değiliz normal hayatımızı yaşayıp gidiyoruz işte çok basit! Ne gerek var germeye, eşinin hayat arkadaşının modunu düşürmeye, hoşuna gitmeyeceği bariz olan şeyleri çat çat söylemeye... bile bile kalp kırıyor tepenize biniyor, katlanmak zorunda değilsiniz buna.
Siz ona söylüyor musunuz “karnında biraz da olsa baklava olsa iyi olur, kollarında hiç boğum yok erkek kolu gibi değil biraz çalış, x’in eşi çocukları annesine yollayıp romantik sürpriz yapmış tatil ayarlamış senin de yapman gerekir” vs vs
Böyle söylemek yerine birbirimize vakit ayıralım demişsiniz insan gibi, ama bay hanzonun çözümü boşanmak olmuş. Aklınca blöf yapıyor...
Defolsun gitsin diycem ama o gitmez, siz kendinizi kurtarmaya bakın. Yoksa bu adama git gide alışacak bağımlı olacak ve hayatı onun size çizdiği çerçeve boyutunda izleyebileceksiniz ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…