Siz olsanız boşanır miydiniz

Yok boşanmazdım bütün ömrümü bu enerji sömürücüyle geçirirdim.
Mutsuzsun ve neden boşanmak istemiyorsun sadece net cevabını istiyorum dürüstçe.

Hak veriyorum size. ..ama cocugum var zaten o konuda üzülüyorum zaten yoksa bosansam bu süre üzülürüm geçer kurtuldum diye mutlu da olurum ama evladımı ana baba ayrı sağlıklı büyütmek nasıl olur bilemiyorum

Teşekkür ederim sözlerinize ...çocuğuyla arası iyi onu seviyor ilgilenir ama dediğinize katılıyorum onu da büyüdüğünde elestirebilir öyle potansiyeli var çünkü çok güzel bir çocuk değil mi demiştim bi keresinde abartma her çocuk güzeldir sen aşırisın abartiyorsun bazı şeyleri demişti yani sasirmistim bir anne baba için evladı en güzelidir abartma denmez bence dediğimde genel oalrak aşırı seviyor herşeyde aşırısı demişti..sevgide aşırı olalım zarar mı gelir yani çok garip şeyler yaşadım yaşıyorum ve cidden bunaldım...bak mesela aklıma geldi fırına gitmistik ekmek tazemi diye sormuştum fifinciya çıkışta bana kızmıştı o nasıl soru sana taze değil diyecek halı yok rezil etme kendini ve beni esnafliktan anladığın yok demişti bense evet saçma oldu ama ağız alışkanlığı demiştim gecmistim

Son düzenleme:
Yok boşanmazdım bütün ömrümü bu enerji sömürücüyle geçirirdim.
Mutsuzsun ve neden boşanmak istemiyorsun sadece net cevabını istiyorum dürüstçe.
Elbette Dürüstçe cevaplayayım ; Başta boşanmayı düşünmedim evet çünkü evet zor bir adam ama isten eve gelen standart bir hayatı var sinirli ı değildir bağırıp cagirmaz aldatma vs de olmadı ve olmamıştır emin gibiyim, ama dediğim gibi aşırı eleştirir bişey beğenmez ve sevgisini göstermez bi zaman katlandim ama sonra bunaldım çünkü ben mutlu olmaya güzel şeyler yapmaya renklendirmeye çalıştıkça karşımda sanki 70 yaşında amca var gibi hissettim içi geçmiş evden işe işten eve yemek içmek sevişmek ertesi gün iş ben de çalışıyorum tabi ama arada kendimize zaman ayırmak istedim ve bunları son zamanlarda dile getirince rahatsız oldu neyin eksik demeye başladı evet maddi anlamda eksik değildik ama manevi anlamda ? Bu sebepten bosnamyai düşünmeye başladım kendi içsel dünyamda ve buraya da yazmak istedim bi fikir alayım diye birilerine de anlatmak huyum degikdir ve herkese saolsun fikir verdi ve gördüm ki aslında hiç normal değmiş bu yaşadıklarım

Müthis derece özgüvensiz ve yapay bir sisirilmis bir egoya sahip esin. O egoda sadece etrafindakileri ezmek ile tatmin oluyor. Insan kendi cocugu için "abartma ne güzelligi" dermi hiç? Oglunu lütfen öyle bir ortama maruz birakma. Yarin birgün boya yapar onu elistirir. Karne getirir, sinifinda baska ögrencileri gösterir babasi. Cocuk müthis özgünvensiz büyür. Sonra ergenliginde fazala asilesir felan.

Bu arada sordugun soruda yanlislik yok ki. Normal firincida yapilan bir sohbet. Evet her ekmek taze firindan çikmiyor bide, bazeleri sabahten beri orda. Hadi diyelim çok kötü birsey söyledin, yine bu sekilde söylenmez.

Ilk önce bence bir psikologa git. Biz burda ne dersek, sen tam idrak edemeyeceksin. Psikolog esliginde karar ver canim.

Evet bir psikologa gideceğim burda biraz dertleseyim on fikir alayım istedim çokta iyi oldu benim için çok teşekkür ederim değerli fikirlerinize

Kavgayla büyüyen cocugunda hali farklı olmuyor.Bir daha bosanalim derse kendine ceki düzen ver ya da dediğin gibi boşanalim de.Sakiz gibi olmuş ama bir yerde o zaten kopacak bari korkmadiginizi görsün

Tatile götürmemek için bahane... götürmek istese ve gerçekten sosyal medyadan çekinse şöyle der: götürücem ama hiçbir yerde paylaşmayacaksın. Kimseye anlatmayalım demiyorum elbette ama sosyal medyada paylaşım yok.
Ama adam sadece baskı yapmak üzerine, sizi kısıtlamak üzerine düşündüğü için böyle söylüyor, kapat diyor... sanki sosyal medya yokken kimse tatile gitmek istemiyordu :)

Boşanırdım. Boşandım da. Boşanalım demişti benim ex. Sonra *t gibi pişman oldu.

Erkeklerin bazıları gerçekten çok ince ruhlu ama malesefki bazilarida öküz ruhlu .. işine nasil gelirse ona göre yol alır..

Bir saniye bile tereddut etmeyin hemen bosanin.Hatta islemleri siz baslatin.Cunku kocaniz sizi begenmiyor anladigim kadari ile.Egosu tavan.Gecinmeye niyeti yok derler ya oyle iste.Siz hemen baslatin islemleri ,o da trene bakar gibi baksin arkanızdan

şiddet uygulamadı demişsin, sene yaptığı şey psikolojik şiddettir. Stres yaratır, kimbilir evde yere birşey düşürmeye bile korkar olmaşsundur. İşte bu stress unutkanlık yapar, umutsuzluk yapar, hep telaşlı olursun sanki evde kötü kaynana var gibi yani eşin kötü kaynana gibi. İşin kötüsü eğer eşinizin karakteri eleştirmeciyse asla değişmez. Eleştiren insanlar sadece korktukları insanların yanında susarlar. Onun harici gücü yettikleri herşeyi bilmeseler bile eleştirirler. Ben sırf bu durumdan unutkan olmuştum. Ayrıca bakın internete stes beyinde küçülme yapıyor ve geriyedönüşüde olmuyor. Keşke evlenmeden önce 3 yıl flört yada nişanlılık yaşasaydınız o zaman farkeder belki vazgeçerdiniz. 30 yıllık evli çift tanıyorum adam 30 yıldır ne yaparsa yapılsın değişmemiz kadın onun yanında artık konuşmuyor eletirecek küçümseyicek diye ama gel görki kadın sinir hastası olmuş kadında tahamül kalmamış hemen öfkenelir hale gelmiş temizlik hastası düzen hastası olmuş adam yüzünden. Yani gel görki kadın hiç konuşmadığı halde, adam ortada eleştirerek sesini duyurarak geziyor. Eğer olurda boşanmayalım derse ilişki terasine gitmeyi teklif et kabul etmezse napacağına karar ver.

Cok sinirlendim yav kocaniz olacak adama.Ama ondan daha cok size kizdim kusura bakmayin. Hayir hayati boyunca hic calismamis, isi gucu, meslegi olmayan kadinlar, kocalari tarafından ezildikce ve onlarda bunu cektikce, bir nebze olsun anlayabiliyorum.Cunku bazi kadinlar, ozellikle eskinin kadınları, fatura yatırmayı bile bilmeyebiliyor.Ancaaak siz gibi, meslegi olup, para kazanan kadin niye boyle kocaları ceker gerçekten .Beni tatile mi gotur dediniz kocaya? Ne munasebet? Ona diyeceksiniz ki " ben su tarihte, su yerde, su kadar gece tatil plani yaptim.Ne diyorsun? Kustahlik ederse de ben oglumla gidecegim istersen gelirsin diyeceksin bitti!! Ask mask deil sizinki ya bunu da anlayin.Ayrica bosanan anne babanin cocuklari, mutsuz ve eziklenen anne baba ile yasayan bir cocuktan, bin kez daha mutludur kalıbımı basarim

Bu adam son anda çark ederse şaşırmam çünkü onu sizi gibi ćekecek bir kadın daha bulamayacağınıñ bal gibi farkındadır.Bir sonraki kusurunuzu söyleyeyim size ,kaşının üzerinde gözün var diyecek.Çekilir dert degilmiş.60 küsur yasinda okuma,yazma bilmeyen Fatma Teyzem vardı .Boşandı da ,internet faturasını ödemeye gitmiş garibim.Bankada harfleri tanımaya çalısıp tanımış ,yatirmış da.Kızınin biriyle yaşayıp gidiyordu.Not:Boşandıgına pişman değildi.

Haklısınız ne deseniz..zaten konuyu adalı oldu biraz ve bu sürede tekrardan böyle bir konuşma geçti aramızda boşanma muhabbeti o da tamam dedi burnu düşse yere eğilip almayan bir tip ve aldım cocugumu şimdi annemlerdeyim zaten sonrasında dava açacağım su surecte açamadım pandemi vs ama açacağım sonra da kendime ayrı ev tutacağım

Doğru soyluyosunuz...şuan evden ayrıldım zaten dava açacağım

Fatma teyzenize selamlar olsun...valla çark etse de belli etmez burnu düşse yere eğilip almayan bir tip kendisi...şuan bir adım attım zaten evden ayrılarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…