Siz olsanız boşanır miydiniz

Canım benim durumlarimiz benziyor benim esimde çok işkolik koca iş yerinin sorumluluklari ustunde onla bunla ugrasirken bana vakit ayiramaz özel gunleri hep ben ince ayrintisina kadar kutlarim surprizler filan kendisi benim dogum gunumde resimli hazir msj yollayip geçer vaktim yok diyip birsey ypamaz kocamla bir tv keyfi bile en son ne zaman yptim acaba genç olunca insan cani istiyo askim cicim surprizler ama malesef karşi taraf yaşi olginluga ermişse geleneklerin etkisi altindaysa ve işkolikse bide ustune cocuk olmussa umudu kesiyosun benimde hep içimde kaldi hayal ettigim evlilik bu degildi hep surprizler ozel hissedilmek isterdim olmayinca olmuyo biz ypinca mahcup olup utanmada yok bunlarda ama ciddi bi sorun yoksa aileyi işe karistiriyosa içinden sevmek gelmiyorsa düsunmelisin insan kocasindanda ilgi gormicekse kimden gorsun

Ona söyleme zaten direk mektup yazıp evden gitmen daha iyi ..sen Google yaz oku narsist eşlerden nasıl bosanilmali ciddiyim bir şeyler çıkar

Boşardim

Yani o elestirecek siz dikkat ederim diyeceksiniz.Olani,olacagi değiştirmeye gözüne girmeye ugrasacaksiniz.Amaa siz memnun olmaz dile getirir şikayet ederseniz paşa cekemez boşanacakmis.Valla böylesini ağzından o kelime çıktığı an bosardim.Bunlar için mi derseniz.Hayir bahanee yaptığı için.Gercekten bunu gormüosaniz 2.şık adam blörf yapio.Nasilsa bugüne kadar ne derse düzeltirim tmm demissiniz o hep memnun edilmeye alışmış simdi ondan koparsaniz kaygisi yok.Bence bosanmak istiosa engel olmayin adliyeyi tarif edin.Zaten giderse dedigim gibi bahane gitmezse daha cook memnun edilmek icin blörf

Bi kaç kere tatile gidelim dedim ikimizde çalışıyoruz hakkımız dedim, Instagram'da goruyosun sonra gelip beni yiyosun burda dedi Instagram kullanmayacaksin bile dedi bana , of konuştukça aklıma geliyor üzülüyorum

En son doğum günümü yine kutlamadi zaten bir kere bile kutlamadi bende öyle kırıldım ki dedim yani şu hayatta insanlar mutlu olmayacaksa birbirini mutlu edemeyecekse ne anlamı var ot gibi yaşamanın , hayatta daha onemlis seyler varmış maddiyattan bahsediyor sanırım zaten işi gücü para

Aynen öyle yapacağım bir kez daha boşanmak desin ki kesin diyecek agizna sürekli doluyor tamam diyeceğim, çalışıyorum ailem zaten herzaman destek olur, tek üzüntüm evladım olur bi psikoloğu yazısını okumustum anne baba ayrı büyüyen çocuklar genelde sorunlu olur diye çokta katılmasam da kafama takıldı :/

Bellıkı sen sevgını cok bellı etmıssın oda bundan faydalanmıs rahat davranmıs. Yanlıs anlama sen kaynaklı degıl ama o senı ezık bana asık ne dersen yapar modunda olmus. Boyle erkekler var hanı ıyılık yaramaz tıpler varya esın onlardan. Oyle erkekler her dedıgıne tamam dıyen sevgısını hıssettıren kadınlardan hemen soguyorlar. Daha dıslı kendını ugrastıran kafınlardan hoslanıyorlar cevremdede var boyle erkekler. O yuzden ben olsam tamam der ustelemeden cekılırdım hatta bı anda degıs bence umursama hakkın olan herseyı ıste ve kabul et etmezsen hep boyle gıdecek cunku.

Haklısınız aynen dediğiniz gibi oldu

Bu adamla ömrünüz kısalır söyliyim. Bu dünyaya kaç kere geliyoruz ki. Sürekli stres sıkıntı eleştiri bilmem ne. Aşkınızdan ölmüyorsanız boşanmak en iyi yol sizin için.

Boşanmak isteyen birine engel olamazsınız. Evlilik tek taraflı yürümez. Derdinizi konuşun ve karşılıklı çaba göstermeyi teklif edin. Bunu reddederse zaten evli kalmak anlamsiz

bende tam o durumdayım şuan
En zor durum...umarım
Bu adamla ömrünüz kısalır söyliyim. Bu dünyaya kaç kere geliyoruz ki. Sürekli stres sıkıntı eleştiri bilmem ne. Aşkınızdan ölmüyorsanız boşanmak en iyi yol sizin için.
Çok sevmiştim ama böyle şeyler yaşayınca sevgi azalıyor , şuan hiç sevmiyorum diyemem ama belli seyelr verip karşılığını alamayınca sevgi azaliyor halbuki iki çift güzel söz küçük bir hediye uzun bir süre idare eder bir kadini bunu anlamiyor erkekler.

Adam degil, sen bosanmak istemelisin. Bu siddet. Psikolojik, cinsel, artik ne dersen. Ben tecavüz diyorum hatta. Psikolojik siddet ve ezilme ardindan cinsel iliskiye baska ne denilir? Sen markette alinan bir parça et degilsin. Sorun bu adama yüz vermek, vermemek degil. Adam saygisiz, karaktersiz biri. Onun ile tabiki mutlu olamazsin.

Lütfen bir psikologa git, bu yasadiklarin çok çok agir seyler. Bunlari sadece psikolog ile atlatabilirsin. Ve bosan. Cocuk olmadan, daha böyle asaglayaci cinsel iliski bile olmadan bosan. Senin annen, elin adaminin hizmetçisi ol diye bu dünyaya getirmedi seni. Kendine saygini koru.

HEDİYEDE DEĞİL ASLINDA BİZİ KANDIRMAK ÇOK KOLAY İKİ GÜZEL LAF HEPSİ BU ASLINDA BUDA ÇOK ZOR OLMAMALI AMA OLUYOR ONLARA KARŞI

O halde yari dünyanin cocuklari sorunlu olurdu. Fark ediyorsan en basit bu kadin cinayetlerinde, tecavüzlerdeki adamlarin annesi babai ayri degiller. Her psikolog, bilimsel gerçekleri kabul etmiyor. Biraz kendi dünya görüsüne, onu takip edenlerin dünya görüsü ne ise, onu yazarlar.

Yani evet bosanma tabiki bir etkisi olur cocugun üzerine fakat narsist baba ile ayni evde kalmak, mutsuz bir anne ile, kötü giden bir evlilikte o etki çok daha büyük olur. Seni simdi acimasiz bir sekilde elestiren, ilerde cocugunu elistirmezmi saniyorsun? Cocuk sürekli hep senin ezildigini görünce, hep elestirildigini görünce oda ya sana saygisini tamamen yitirir yada asiri bagimli olur sana, seni korumak adina.

Mesela adamin "bosan" demesini beklemek bile garip. Adam ailesine bile anlatmis ve sen adamin tekrarlamasini istiyorsun sadece. Bu evliligin bitmesini istemiyorsun. Adam tekrarlasa ve sende "tamam" dersen ne olacak? Adam bosanmaz ki, rahatligindan ödünc vermez. Kim onun ütüsünü, yemegini felan yapacak? Havliyor yani. Böyle aradada iste seni tehdit edecek. Bu sekilde evlilik devam edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…