- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
nihayetHanımlar, bebeğim bugün biraz huysuz, tek tek alıntılayamiyorum şuan. Aranızda beni gerçekten anlayanlar oldu, cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Kirilmakta haklı oldugumu yazanlari okurken, kirilmakta ne hakliymisim dedim. Kırılacak bir durum yok, midesine dokunuyor olabilir şeklindeki yorumları okurken de, o da dogru ama o zaman niye geliyor, bir bahaneyle gelmese keşke dedim. Eşi tatilde bu arada. Yakın oturuyoruz, akşamları cagiriyorduk.
Eşim az önce aradı, sen haklısın. İşler yüzünden keyfim kaçık, üstüne gelme nedenim işler falan dedi. İstemiyorsan, çağırmayız dedi. Ben de istemediğimi, çünkü abisinin zorla getiriyoruz gibi davranışlarını çekmek zorunda olmadığını söyledim. Kendi evinde, istediği şeyleri yesin, biz görevimizi yaptık dedim. Haklısın dedi. Zor oldu ama anladı sanırım. : )
Ne yazık ki, gerçek hayatta her düşündüğümüzü pat diye söyleyemiyoruz. : )
Adamın damak tadına uymamış olabilir siz beğenmediğiniz yemeği zorla yer misiniz?
Eş çok önemli. Eşinin anlayışına +1000nihayet
Çağırmazsan ben de gelmem derken eşiniz kendi de mi gelmicekmiş yani abisini çağırmazsanız?Beğenmiyor sanırım, çünkü her fırsatta yağ salça derken belli ediyor. İnanır mısınız yemeklerim çok güzeldir. 12 yaşımdan beri yemek yaparım ve herkes bilir yemeklerimin güzelliğini. Çok özenirim. İlk defa böyle bir kişiyle karşılaşıyorum. Eşim çok takıntılısın, ne var yememişse diyip bir de beni suçluyor. Çağırmazsan ben de gelmem diyor. : ) Onun zoruna gitmiyor demek ki geri gönderilen tabak.
İçim soğudu ohhhhhh sevindim sizin adınıza:)Hanımlar, bebeğim bugün biraz huysuz, tek tek alıntılayamiyorum şuan. Aranızda beni gerçekten anlayanlar oldu, cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Kirilmakta haklı oldugumu yazanlari okurken, kirilmakta ne hakliymisim dedim. Kırılacak bir durum yok, midesine dokunuyor olabilir şeklindeki yorumları okurken de, o da dogru ama o zaman niye geliyor, bir bahaneyle gelmese keşke dedim. Eşi tatilde bu arada. Yakın oturuyoruz, akşamları cagiriyorduk.
Eşim az önce aradı, sen haklısın. İşler yüzünden keyfim kaçık, üstüne gelme nedenim işler falan dedi. İstemiyorsan, çağırmayız dedi. Ben de istemediğimi, çünkü abisinin zorla getiriyoruz gibi davranışlarını çekmek zorunda olmadığını söyledim. Kendi evinde, istediği şeyleri yesin, biz görevimizi yaptık dedim. Haklısın dedi. Zor oldu ama anladı sanırım. : )
Gecen gün de yemek yedik, çay yapicam, kahven falan yok mu dedi. (Kahveyi yakın bir zamanda yapmıştım ve yoktu) sahlep yapayım mi dedim. Tarçınlı, hafif damla sakızlı kıvamı da yerinde bir sahlep yaptım, bebeğimde içeride mizmizlaniyor bu arada. Ugrastim ettim. Neler var içinde dedi daha içmeden, damla sakızı der demez ağzının içinden homurdanmata başladı. Damla sakızı sevmezmiş falan filan. Ben de çok az attım, farkedilmez bile dedim. Neyse içti. Bu seferde çok ağır geldi demeye başladı. Neymiş şekeri ağır gelmiş. O daha sulu sahlep severmiş. Hiç bozulmadan çayını falan servis ettim. Neyse ki çağırmayacagim bundan sonra.
Çağırmam.merhaba hanımlar; Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimin abisi, eşi burda olmadığı için gelsin bizimle yemek yesin dedim. Birgün çağırmasak, diğer gün mutlaka çağırıyoruz. Kendisi her fırsatta eşinin yemeklerini öven bir insan. Eşinin yemekleri konusunda bir şey demeyeceğim, onların damak tadı sonuçta ama bize pek hitap etmiyor diyelim. Bizde yemek yediğinden beri diken üstündeyim çünkü yemeklerimi yağlı ve salçalı buluyor, onlar yağ ve salçayı yok gibi kullanıyorlar. biz onlara gittiğimizde hiç şikayet etmedik, bu yemekler neden yağsız, bembeyaz diye, önümüze geleni yedık, güzel olmuş diyip kalktık. Dün akşam, yemeklerimden birini bu sebeple yemedi. Geri götür, çok yağlı falan dedi. Sofrada hiç belli etmedim ama sonradan çok bozuldum. Aramız zaten yeni yeni düzelir gibi oluyordu ama sanırım olmayacak. ben küçücük bebekle uğraşayım ama tabak geri gönderilsin. Eşime söyledim, eşim abartıyorsun dedi. Bir de size sorayom dedim, sizce de abartıyor muyum? Siz olsanız bugün de çağırır mısınız? Ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.
Yemek istemiyorum bana biraz yağlı geliyor gibi kibarca söylese sorun yok bence bir insan sevmediği bir yemeği sırf ayıp olmasın diye yemek zorunda değil bence ama bunu kaba bir şekilde dile getirmesi sinir bozucumerhaba hanımlar; Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimin abisi, eşi burda olmadığı için gelsin bizimle yemek yesin dedim. Birgün çağırmasak, diğer gün mutlaka çağırıyoruz. Kendisi her fırsatta eşinin yemeklerini öven bir insan. Eşinin yemekleri konusunda bir şey demeyeceğim, onların damak tadı sonuçta ama bize pek hitap etmiyor diyelim. Bizde yemek yediğinden beri diken üstündeyim çünkü yemeklerimi yağlı ve salçalı buluyor, onlar yağ ve salçayı yok gibi kullanıyorlar. biz onlara gittiğimizde hiç şikayet etmedik, bu yemekler neden yağsız, bembeyaz diye, önümüze geleni yedık, güzel olmuş diyip kalktık. Dün akşam, yemeklerimden birini bu sebeple yemedi. Geri götür, çok yağlı falan dedi. Sofrada hiç belli etmedim ama sonradan çok bozuldum. Aramız zaten yeni yeni düzelir gibi oluyordu ama sanırım olmayacak. ben küçücük bebekle uğraşayım ama tabak geri gönderilsin. Eşime söyledim, eşim abartıyorsun dedi. Bir de size sorayom dedim, sizce de abartıyor muyum? Siz olsanız bugün de çağırır mısınız? Ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?