Siz olsanız çağırırmısınız?

nihayet

Canım sen eşi değilsin birşeyi değilsin . Çok yağlı buluyorsa yemez olur biter. Sen evinde yemek düzenini onlara göre mi yapacaksın? Hayır.

Üstelik misafir umduğunu değil bulduğunu yer.

*not

Alerjik bi durum yoksa yada acı li yiyemiyorsa Tabiki ona göre daha dikkatli olunabilir ama salça ve yağ kişinin damak tadına goredir

Çağırmazsan ben de gelmem derken eşiniz kendi de mi gelmicekmiş yani abisini çağırmazsanız?

Bence sizin yemekleriniz kötü değil ama eşinizin abisinin alıştığı türde olmadığı için beğenmiyor.Kendinizi kötü hissetmeyin bu sebeple.Bence siz abiye değil de eşinizi de kızın biraz.Çağırmazsan ben de gelmem ne demek? Gelmezsen gelme , gidin iki kardeş yumurta kırıp yiyin derdim ben olsam.Tabii siz böyle demeyin de. :)

İçim soğudu ohhhhhh sevindim sizin adınıza:)

Çağırmam.

Çağırmam ben olsam.
Biliyor sizin nasıl yemek yaptığınızı,damak tadına uymuyorsa gelmesin. Bu ne kabalık yani? İlk geldiğinde yemeğinizi beğenmediyse bir sonraki davetinize icabet etmeseymiş beyenfendi.
Şahsen kabul edemem kimse kusura bakmasın yani.
Hem davet edeceğim,emek vereceğim gelecek,eline sağlık diyeceği yerde bu yağli,bu bilmemne, geri götür diyecek.
Restorant sandı herhalde evinizi,yemek beğenmeyip geri gönderiyor.

çagırırdım begenmeyen yemeden kalkar.
herkesin yemek kültürü farklıdır.önemli olan sizin ona verdiginiz deger.o kaldır şunu diyerek seviyesini belli ediyor.genelde bu cinste insanlar toolum adabını bilmiyorlar.
eşinizde görüyor ama kafasına bir şaplak yapıştıramayacagına göre ne desin adam.
sizin ellerinize saglık

Benim de iki cocugum ve aralarinda 3 yaş farki varken, hic demedim yapamam edemem cocuklarim var diye.. Benim antika dogurdu (eltim) caya gelin aksama haaa diye mesaj atı... Evet belki zorlaniyordur cocuyla ama surda bir tane kardesi var.. Her yemek dede erkenden giderdim yardima.. O hic gelmezdi.. Salakmisim... Haaaaa ne yapacakmisin benim antikam gibi olacaksin, ayy yapamam edemem benim cocugum var diyip caya gelin diyiceksin.. Bosverrrr cok ta tınnnn.. Ne guzel iste okadarda degmez..

Yemek istemiyorum bana biraz yağlı geliyor gibi kibarca söylese sorun yok bence bir insan sevmediği bir yemeği sırf ayıp olmasın diye yemek zorunda değil bence ama bunu kaba bir şekilde dile getirmesi sinir bozucu

Damak zevki ne olursa olsun sizi düşünen bir insanın yapıp verdiği yemeği reddetmek erdemsizliktir. Eşiniz abisi olduğu için sizi sindirmeye çalışmış sanırım, hani iyi niyetle fazla büyütmemek için.Ama abartmıyorsunuz, ortada bir emek var ve kendisinin yalnız olduğunu düşünerek yapılmış bir nezaket var. Siz haklısınız ama öte yandan da eşinizin abisi olduğu için saygıda kusur etmeyip görmezden gelin derim. Ailesiniz neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…