Siz olsanız çağırırmısınız?

kocaman adam kendi yemeğini kendi yapsın.
abartmıyorsunuz çağırmayın bir daha.

Çağırmak istemiyorum artık, çünkü diken üstünde olmaktan sıkıldım. Eşim çağırırsa, az yağlı salçalı bir şeyler yapacağım. Sanki mecbur gibi, of.

madem eşin abartıyorsun dedi

birdaha zinhar o adamı yemeğe çağırmam acından ölse gene çağırmam ,

yaptıgının kıymetini bilmeyen insana kıymet ver me ye cek sin .

O kadar iyi anlamışsınız ki beni. Eşime söylediğimde, iki gün yemek verdin de havalara mi girdin gibi bir şey söyledi. Beni bu konuda asla anlamıyor. Eşim bu konuda yanımda olsaydı keşke. Abisi hiçbir konuda eşine laf söyletmez. Aynı şeyi eşim yapsa, onu fena bozardi ama benim eşim böyle ne yazık ki.

Keşke takmasam, inanın değecek insanlar değiller ama iste biraz fazla hassasim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Çağırmak istemiyorum artık, çünkü diken üstünde olmaktan sıkıldım. Eşim çağırırsa, az yağlı salçalı bir şeyler yapacağım. Sanki mecbur gibi, of.
sen çağırma eşin çağırırsa da haber verseydin filan de surat yap yaranamıyorum de eşinin sana destek olmasını beklemeden söylen bence anlaşılan eşin sana asla destek olmayacak bari beklentin olmasın yok yere
ve bence aynı şekilde yemek yapmaya devam et, umduğunu değil bulduğunu yesin misafirliğini bilsin
sizinle aynı sofrada yemek yemiyor mu onun odası filan mı var odasına yemek mi taşıyorsun?

Cagiririm istedini yesin istemiyorsa yemesin keyfi bilir. Tabagida goturmem birakirim masaya.

Keşke takmasam, inanın değecek insanlar değiller ama iste biraz fazla hassasim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bazen bazı insanlara karşı hassas olmamak gerekir. Hem siz iyilik olsun diye yemeğe çağırın 2 günde bir, bir de sürekli eleştirilin. İnsan biraz minnet gösterir. Arada gelen biri olsa hadi ona göre yapın misafire hürmet gerekir ama sizinki misafir değil. Evde ne varsa isterse yer istemezse de gelmez...

Hem gel ye, hem eleştir. Hiçççç takmayın kafanıza. Bulursa yer bulamazsa da evde peynir ekmek yesin.

Tek kelimeyle TERBIYESIZ. Sen kalk çocuğunla yemek yap çağır adam hem karısını övsün hem de elestirsin. Ya önüne zehir koysalar oturup yer yazik beni çağırmak zorunda değiller sag olsunlar der minnet duyar. Misafirlikte hic yemeyecegim lezzetsiz şeyler gelir önüme, ev sahibi bana deger vermiş önüme tabak koymuş derim yerim hic bir organim da kopmaz yediğim için. Yani çok rahatsız oluyorsa kibarca ben evde yemek yapar yerim de ya da çık damak tadına göre dışarıda ye. Cok sinir oldum. Esimize de sakin boyun eğmeyin , bak sen abisini çağırmayınca o da yemek yemezmiş. Aynısını benim eşim yapsa asla geri adım atmazdım. Sizde haklı davanizda ezdirmeyin kendinizi.

O kadar sinir oldum ki yeter ya vallahi bu kadınların çektiği kocasi ayri, kv ayri kp ayri bir de abi çıktı. Bu kadinlar herkesin her şeyini çekmek zorunda mi ya? Yeter ezdirmeyin kendinizi. Zikkim yesinler KADINLAR KÖLE DEĞİL. Beğenmeyen o çok kıymetli pipisiyle mutfağa girsin yemek yepsın. Bize kadar bu erkek ve erkek ailelerini poh pohlayan başka millet yok!

Ay bir tabak yemeğinizi yiyemedi diye ne kadar alınmışsınız. Olabilir kimi acı sever kimi sevmez kimi yağlı bulur kimi bulmaz. Ben olsam tabi ki çağırırım, yani çağırıp çağırmamam yemeği beğenip beğenmemesine bağlı olmaz.

Benim eşimin abisi de evimizde köpeğimiz olduğu için bizde yemek içmek istemez malum yemekleri falan köpeğimiz partileri ile yaptığı için
,halbuki asla mutfağa giren bir çocuk değil ( kendisi evin büyük oğlu )
ben yine de böyle durumlar da çağırıyorum ben yapayım da o ister yer ister yemez ,sen de görmezden gel tavrını çağır yine de ...

eşi olsun yada olmasın adamın evi var eşide adamı bırakıp giderken düşünmüştür herhalde ne yiyeceğini , zaten eli ayağı tutuyorsa kendisi de yapar birşeyler en kötü kırar bir yumurta yer.. bence çağırmayın artık..

Hanımlar, bebeğim bugün biraz huysuz, tek tek alıntılayamiyorum şuan. Aranızda beni gerçekten anlayanlar oldu, cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Kirilmakta haklı oldugumu yazanlari okurken, kirilmakta ne hakliymisim dedim. Kırılacak bir durum yok, midesine dokunuyor olabilir şeklindeki yorumları okurken de, o da dogru ama o zaman niye geliyor, bir bahaneyle gelmese keşke dedim. Eşi tatilde bu arada. Yakın oturuyoruz, akşamları cagiriyorduk.

Eşim az önce aradı, sen haklısın. İşler yüzünden keyfim kaçık, üstüne gelme nedenim işler falan dedi. İstemiyorsan, çağırmayız dedi. Ben de istemediğimi, çünkü abisinin zorla getiriyoruz gibi davranışlarını çekmek zorunda olmadığını söyledim. Kendi evinde, istediği şeyleri yesin, biz görevimizi yaptık dedim. Haklısın dedi. Zor oldu ama anladı sanırım. : )

Gecen gün de yemek yedik, çay yapicam, kahven falan yok mu dedi. (Kahveyi yakın bir zamanda yapmıştım ve yoktu) sahlep yapayım mi dedim. Tarçınlı, hafif damla sakızlı kıvamı da yerinde bir sahlep yaptım, bebeğimde içeride mizmizlaniyor bu arada. Ugrastim ettim. Neler var içinde dedi daha içmeden, damla sakızı der demez ağzının içinden homurdanmata başladı. Damla sakızı sevmezmiş falan filan. Ben de çok az attım, farkedilmez bile dedim. Neyse içti. Bu seferde çok ağır geldi demeye başladı. Neymiş şekeri ağır gelmiş. O daha sulu sahlep severmiş. Hiç bozulmadan çayını falan servis ettim. Neyse ki çağırmayacagim bundan sonra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…