Anladım canım ben doğum yaptım 8 aydır evdeyim çalışmıyorum suan hava değişikligi olması için git kal kafanı toparla diyorEski konuslarinizi bilmiyorum ama alip gelecekseniz ne diye gidip 1 ay kalacaksiniz ki? Gitsin alsin gelsin oğlu haftasonu. O gidemiyorsa da siz gidip 2 3 gun kadini toplayip getirin. 1 ay kalmanin anlami ne orada?
İşte bende en çok bundan dolayı tedirginim eve bile alır diye düşünüyorum o kadar yani ama tabi Allah biliray dur eski konularına baktım sakın gitme 1 ay falan bu adam yine bir aldatma vs peşinde olabilir otur evinde
Anladım canım ben doğum yaptım 8 aydır evdeyim çalışmıyorum suan hava değişikligi olması için git kal kafanı toparla diyor
Yani benim de sınavlarım var bende gitmekten yana değilim aldattığı için de korkuyorum açıkçası eve kadın madin getirir bende gelir evi ateşe veririm sonra :)gitmezdim. 8 aylik bebegimin duzenini bi ay bozmazdim. oglu alsin izin gitsin alsin gelsin.
eski konuda bosanamam demişsin o yüzden tekrar tekrar aldatilmak istemiyorsan gözünü açık tutacaksin evini bırakıp gitmeİşte bende en çok bundan dolayı tedirginim eve bile alır diye düşünüyorum o kadar yani ama tabi Allah bilir
Olur mu olur ha! Bence de gitmeyin meydanı boş bulmasınay dur eski konularına baktım sakın gitme 1 ay falan bu adam yine bir aldatma vs peşinde olabilir otur evinde
İşte bende en çok bundan dolayı tedirginim eve bile alır diye düşünüyorum o kadar yani ama tabi Allah bilir
Aynen öyle canım benim zorunda değilim ama kv de çok ısrar ediyor 1 yıldır söylüyor nerdeyse bende kadın ölürse falan sonra gitmedin diye başıma eksiye çek kafam karmakarışıkNeden git diyor ?
Gitmek zorundamısın?
Hiç gitmediğin bir yer 1 ay kalmak zor gelir .
Artı bebekle gitmek ayrı bir zorluk .bikere hava değişimi bebeği hasta edecektir .(genelde öyle olur )
Annesi hastaysa kendisi gitsin alsın .
Diyemem bunu çalışıyor ev kirası falan maalesef ondan dolayı diyemem yanieşinize sen git anneni de al gel demelisiniz.
8 aylık bebekle başka evde işiniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?