Siz olsanız gider miydiniz ?

hem anasına baktıracak hem de 1 ay yokluğunda kim bilir neler yapacak

kocan sağlam ayakkabı değil konularından anlaşılıyor

Bu adamın lafına göre hareket edilir mi ?
Anasına ölmeden gidip 1 ay kalmadın diye basına ekşiyecek adamın aldatma mevzularını açıp siz de onun başına ekşiyin.

En çok bundan tedirginlik duyuyorum yoksa yaşlı hasta kadın çok da zarar ı yok bana yani
Yazık ya siz orda annesine bakacaksınız, bebeğe bakacaksınız beyefendi burda at koşturacak. Dediğim gibi. Gitmeyin. Hem "Gitmiyorum" diyince verdiği tepkiden de anlarsınız bi iş çevireceğini

şahsen ben olsam gitmezdim,
hava değişimi olmasını istiyorsa haftasonu biryer ayarlasın öküz oraya götürsün seni ,
anasına hizmetçimi yolluyor

Ben tövbe gitmem.

Ha bi de bu adam seni aldattı daha önce?? Tövbeler tövbesi gitmem. Saf mısın sen biraz, git desek gidecek gibi bir halin var.

Valla aldatan adamın ne anası, ne danası, ne babası umurumda dahi olmaz.
Evliligim zaten aldatma yüzünden sallantıya girmişsse banane anasından yahu.
Çok gaddarca belki ama bildigin banane yani !
Çok istiyorsa koca kişisi gitsin kendisi ilgilensin, benim derdim bana yeter der otururdum aşagı şahsen.
Valla sizlerde bilmiyorum nasıl bir yumuşak yüz varsa adamlar çok güzel tekliflerle gelebiliyorlar.

Yani benim de sınavlarım var bende gitmekten yana değilim aldattığı için de korkuyorum açıkçası eve kadın madin getirir bende gelir evi ateşe veririm sonra :)
Valla bacım iş işten geçmiş kusura bakma.
Evi o zamanlar yakmayan kadın sonrasında hiç yakamaz.

Anladım canım ben doğum yaptım 8 aydır evdeyim çalışmıyorum suan hava değişikligi olması için git kal kafanı toparla diyor

Ben olsam tabii ki gitmem. Kafami kayınvalidenin köydeki evinde degil toplamak, iyice dagitirim galiba.
Bir de 8 aylik bebek var. Bu kışın sogugunda gidilir mi. Hasta olsa doktora gitmek bile dert.
Gitsin alsin gelsin oglu.

Ek: bir de aldatma meselesi varmis galiba. Gitmeyin bence.

Gitme bence seni aldatmiş aldattigi kadin boşanmak uzere yazmışsın eski konunda .tutar kadini eve meve getirir yerlestirir sen yokken

Ben olsam tabii ki gitmem. Kafami kayınvalidenin köydeki evinde degil toplamak, iyice dagitirim galiba.
Bir de 8 aylik bebek var. Bu kışın sogugunda gidilir mi. Hasta olsa doktora gitmek bile dert.
Gitsin alsin gelsin oglu.

Ek: bir de aldatma meselesi varmis galiba. Gitmeyin bence.

Şimdi arkadaşların yazdıklarından gördüm git deme sebebini!
Hiç bilmediğin yerde soğukta 8 aylık bebeğine mi bakıcaksın yaşlı bir kadına mı?
Hem getir diyor 1 ay niye kalacaksın .
Baya bekar hayatı yaşıayacak iyi ya...

iyi de kadın hasta ise küçük bebekle sizin köyde ne işiniz var

gidip alsın kadını gelsin madem

doktora da götürün, kendi evinizin düzeninde bakın iyileşsin

hani köyde yapılacak iş mi var o bitsin diye mi orada kalacaksınız

köy işi bilmeyen birisi hem de 8 aylık bebekle köyde yardım da edemez ki
İş bilsem ne olacak ki çocuğum daha küçük bana pek bi hayrı olmadı hiç birisinin yani ne düğünde ne yeni evlenirken ne sonrası aslına bakarsanız bir bardak su bile vermek istemiyorum başta yaptıklarından dolayı tabi

Yazık ya siz orda annesine bakacaksınız, bebeğe bakacaksınız beyefendi burda at koşturacak. Dediğim gibi. Gitmeyin. Hem "Gitmiyorum" diyince verdiği tepkiden de anlarsınız bi iş çevireceğini
Aynen akşam gelsin bakalım bi sakin sakin konuşayım şimdi sosyal medya hesapları bana verdi 1 aydır bende şifreler onun yani sıra hattı benim adıma telefon şifresini de çözdüm bir yaramazlık yok ama yokluğumda yapmayacağı anlamına da gelmiyor tabi ben maşa mi sıcak tutayım elimde yaramazlık yaptığı an yapistiririm

Back
X