- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
kullanılır neden kullanılmasın.çocuğun yediği helal giydiği haram diye bir laf var .benimde kızım var görümcemin oğlunun bir çok kıyafetini giydirdim.evin içinde o kadar ihtiyaç oluyor ki anlatamam.gezmelik başka kıyafet alırsınız yine ama bence diğerlerinide kulanın.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Yerimi ?? Ne gerek vardı başkasının konusunda bir başkasına mesaj atıp konuyu hortlatmanın?Vallahi üşenmedim bütün hikayenizi okudum geçmişe dair. Benden kucuksunuz diye samimi mesaj atmak istiyorum. Canım benim o kadar problemli bir evliliğin var kendi ailen de sorunlu seni hayatta hep yalnız bırakmışlar 2. Bebeği niye yaptın kuzum. Her çocuk evlilikte bir travmadir üstelik ilki daha 2 yaşında aklım almıyor. Para yok sevgi yok ilgi yok dayak siddet sapik bencil bir koca ve ailesi bilmiyorum çok üzüldüm haline Allah sana yardım etsin
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Size neYerimi ?? Ne gerek vardı başkasının konusunda bir başkasına mesaj atıp konuyu hortlatmanın?
Kiziyolar oda yapicaktim surekli buraya bisy alma bisy yapma deyip duruyolar alibca da bosa para harciyo olur olmaz herseye heves ediyosun diyolarAlmanıza nasıl engel oluyorlar ki? Çıkın çarşıya alın.
O zaman o kadının durumundan size ne? Burası ortak platform rahatsız olduysam yazarım. Tek tek baştan sona bütün konuları hortlatin o zaman. Yazacaksanız gidin kadının kendi konusunda yazınSize ne
O zaman o kadının durumundan size ne? Burası ortak platform rahatsız olduysam yazarım. Tek tek baştan sona bütün konuları hortlatin o zaman. Yazacaksanız gidin kadının kendi konusunda yazın
[/QUOTE bildiğim kadarıyla oraya yazamazsiniz buraya yazamazsiniz eski konuları hortlatamazsiniz diye bir kural yok bu sebeple size ne
bildiğim kadarıyla oraya yazamazsiniz buraya yazamazsiniz eski konuları hortlatamazsiniz diye bir kural yok bu sebeple size ne. Hem insanların ilgisini çekti bir sürü mesaj yazdılar istemeseler yazmazlardi bu kadar.O zaman o kadının durumundan size ne? Burası ortak platform rahatsız olduysam yazarım. Tek tek baştan sona bütün konuları hortlatin o zaman. Yazacaksanız gidin kadının kendi konusunda yazın
Ne var canim kullandim.Kendimde aldim heveslendiklerimi kuzenimden gelenleri de bebeklerime giydirdim.Hatta onun tekrardan cocugu oldu ben cocuklarimin kiyafetlerini verdim.Zaten ne kadar giyinebiliyorlar kiMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?