Siz olsanız Ilk Bebeğinize Kullanılmış eşya, kıyafet kullanır mıydınız ?

Bence alın elinizde bulunsun evde giydirirsiniz kıza uygun olanları kusmasi ishali bitmiyor yıkıyorsun kurumuyor yine sizde yeni alırsınız tabi içinizde kalmasın

Benim öyle takıntılarim yok , ama bizim maaile çok hevesliler onu alalım bunu alalım herhalde onlardan fırsat olmaz.. bide bana da teklif ediyorlar bende alıyorum Ben kullanmazsam başka birine veririm .. Bı kere bile giymeden belki de kalkacak rafa.. Herşey çok çok çok pahalı Hala kullanisli ise alırım dert etmem

Temizse kullanırdim kendi aldıklarimi da kuculme ya da kullanmazsam başkasına verirdim bence anneler arasında bu değişim çok tatlı ya ilk bebek heyecanıyla hersey yeni olsun isteyebirsiniz fakat çocuklar hızla büyüyor ve baska masraflari çıkıyor başkalarıyla paylasirdim dediğim gibi anne dayanışması gibi tatlı geliyor bana

Kullanırım, kullandım da zaten. Fakat erkek kıyafetini kızıma kullanmazdım. Sürekli fotoğraf çekiliyor ilerde kızın üzülmez mi oğlan çocuğu gibi giydirmişsiniz diye. Hem zaten kaynanana ne ki yapılacak masraftan?! Onu dinleme ve her şeyini al. O mu alıcak masraf yapıcak da fikir sunuyor? Her şeye burunlarını sokacaklar illa.

Niye ayıp olsun pardon??
Hiç de ayıp olmaz bir kere net dille söyleyin ilk bebeğim ben kendi zevkime göre alıcam de bırak.
O ne karışıyor evine alınacak ıvır zıvıra ya ne haddine.
Durumun varsa sen kendi istediğini al

Bana da bisy aldirmayip eskilerini veriyolar ha bire sinir oluyorim ya herseyimiz ikinci el neredeyse cimrilikten olecekler

4 cocuklu arkadasim bebeklerin yedigi helal giydigi haram derdi
Yani cabuk büyüyorlar hicbir sey olmayacak kısa zamanda ztn
Etek elbise alırsiniz ama hemen büyürler

ben ikinci el kullandim. ama kimsenin soylemesi ile degil kendi istegimle. siz de caniniz nasil istiyorsa oyle davranin. benim kiz da 4 yasinda hic kiyafeti kalmadi mesela hep verdim. turkiye kosullarinda kiyafet saklamayi gereksiz buluyorum cunku her sey cok ucuz insan ozeniyor aliyor. ama misal benimkinin besigi, arabasi, oto koltugu tertemiz duruyor. onlari satsam baskasi kullanir, aileden biri hamile kalsa teklif eder miyim bilmiyorum. herkes ilk cocugunda kendisi almaya özeniyor.

bir arkadasim kizimin kiyafetlerini istemisti. hergun instagramda foto paylasiyor. daha bir kere benim.kizin kiyafetlerinden giydirmedi. neden iatedi de baska sehire kıyafet yollatti bana bilmiyorum. sanirim o da gorunce ozenip alıyor.

Öncelikle ben kullandım ama şöyle bebeğime kıyafetler aldım ama çok sık batıyor vs kuzenlerimin çocuklarının eşyalarını kullandım.Görümcemin kızının eşyaları var bize veriyor hepsini almıyorum beğendiklerimi seçip alıyorum.Fakat sizin bebeğiniz kızmış eltinizin erkek atıyorum kıza uyan kıyafetleri seçebilirsiniz ben erkek çocuktan gelen kıyafetleri öyle yaptım.Ama bebek arabası vs mavi renk ise kullanmazdım.Mesela biizm kahverengi bebek arabası kızım var görümcemin erkek o kullanacak şimdi.Yalnız kayınvalideniz kendi kafasında deyip duruyor bence siz eltinizle konuşun kayınvalidem böyle söylüyor fakat senin ikinci çocuk için ayırdığını biliyorum istersen sen konuş ikinci çocuga kullanacağını söyle bana ısrar ediyor vs gibi sözler diyebilirsiniz.Çünkü kayınvalideniz eltinizin haberi olmadan söyleyebilir bir tanıdığıma kayınvalidesi diğer torunun oyuncakalrını getirmiş gelinin haberi olmadan gelinde demiş sonra kızım oyuncaklarıı görünce burda ağlar diye o da geri vermiş

Kullaniyorum. Dogru durust seylerse niye kullanmayayim. Besigi, puseti, mama sandalyesi her sey arkadaslarimdan ya da ailemden geldi. Kiyafetleri saymiyorum bile. Kisa sureli kullanilacak seyler, evde yer kapliyorlar sonra bosuna. Besik falan almadigim icin cok mutluyum. Evde kalabaligini cekmek zorunda degilim. Isim bitince geri verdim.

Sonradan kafaya takmayacak,eşinizin ve ailesinin yüzüne bunlari en ufak bi kavgada vurmayacaksaniz kullanin tabii.Evlilik öyle menem bi sey ki genc iken yasadiklariniz,sabirlariniz,kanaatlariniz ileride dert ve pismanlik oluyor.Sadece bu actiginiz konu degil buna benzer her sey.İyi düsunun öyle hareket edin.Saglikla,sevgiyle bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim

İşime yarayacak olanları alır diğerlerini almazdım.bir ayda küçülecek o kıyafetler.. kıyafetlerini almazsanız bile bebek arabası oto koltuğu ne bileyim beşik bunları kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…