İşin içinden çıkamadık bir de sizin yorumlarınızı almak istedim
Annemle babam boşandı,annemin geliri yok kardeşim evi geçindiriyor ama onunda bir çok borcu var.annemle babam boşandığı zaman arabasını sattı ve şu an oturdukları evi ödüyor,yarın evlenmeye kalksa yüzük alıcak parası yok.
Annem sürekli düşünüyor ne yapıcam gelirim yok bu çocuk nasıl evlenicek diye,her ne kadar sonunu düşünmeden acele ederek boşanmasına kızsamda babamdan çok çektiği için bazen ona hak veriyorum.
Geleyim asıl konuya;anneannem ve dedem hayatta iken annem ve teyzeme 1 ev vermişti,dayıma 3 ev lüx bir araba kaldı,yedikleri paralar altınlar da extrası.annem şu an çok çaresiz ne yapıcam diye düşünüyor,sigorta numarası bile yok.dedemin sigortasını ödemesi için yüklü bir para vermesi gerekiyor.kardeşim de mahkemeye verelim sen de evlerden 1 tane al bak çok üzülüyorsun,ben sana elimden geldiği kadar bakarım ama yarın öbürgün evlenicem yüzük almaya param yok dedi.
bana ilk önce mantıksız gelse de mantıklı geliyor.annem burda sıkıntı içindeyken dayımın dedemlerin paralarıyla rahat etmesine kızıyoruz.sonuçta annemlerinde hakkı var.
siz olsanız ne yapardınız,bu kadın neyapıcak