- 5 Temmuz 2025
- 69
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Zaten yazdım bayağı şimdi şey diyor dönüşte oraya gelme planım var hafta sonu falan seni seviyorum ben falan demeye başladıArkadaşlar lütfen kadınlar olarak kendimize değer verelim ve bize değer veren, verdiği değeri gösterebilen adamlarla birlikte olalım elalemin sorunlu yetiştirdikleri çocuklarının ceremesini çekmeyelimKonu sahibi nişanlı değilsin evli değilsin çocuk yok bir bağ yok daha ne bekliyorsun hayat kaçıyor zaman kıymetli gönder gitsin ya bu yaşa bir daha dönmeyeceksin
Erkekler genelde böyledir şimdi kaybedeceğini hissediyor öyle denemeli manevralar yapıyor. Vakit kaybetmeyin huyunu suyunu çoktan belli etmişZaten yazdım bayağı şimdi şey diyor dönüşte oraya gelme planım var hafta sonu falan seni seviyorum ben falan demeye başladı
Tamma 25 uygun:)Onun 30 benim 25
Gerçekten çok sinirliyim biraz sinirlendigim içinde çok şey konuştum ben normalde aramadan konuşurum ama müsait değil mecburen yazdımErkekler genelde böyledir şimdi kaybedeceğini hissediyor öyle denemeli manevralar yapıyor. Vakit kaybetmeyin huyunu suyunu çoktan belli etmiş
bana uygun değil de yol üzerinde mi yaşadığın yer?Zaten yazdım bayağı şimdi şey diyor dönüşte oraya gelme planım var hafta sonu falan seni seviyorum ben falan demeye başladı
Sana hiç müsait değil zatenGerçekten çok sinirliyim biraz sinirlendigim içinde çok şey konuştum ben normalde aramadan konuşurum ama müsait değil mecburen yazdım
Biraz acil oldu o yüzden böyle oldu o yüzden haber veremedim vs vsGerçekten çok sinirliyim biraz sinirlendigim içinde çok şey konuştum ben normalde aramadan konuşurum ama müsait değil mecburen yazdım
Hayır memeleketiyle aramızda çok mesafe var ve ters benim yaşadigim yerebana uygun değil de yol üzerinde mi yaşadığın yer?
Aynen öyle.Sana hiç müsait değil zaten
Mübarek ceo bu adam hiç birşeye vakti yok enerjisi kalmıyor müsaitliği olmuyor.. Valla sinir oldum ben bile buradan ya. Bu erkeklerin kendilerini önemseme derecelerine hayranımGerçekten çok sinirliyim biraz sinirlendigim içinde çok şey konuştum ben normalde aramadan konuşurum ama müsait değil mecburen yazdım
Evet aile ortamında vs çok acele olmuşta ondan söyleyememiş dedim benim bilmem gereken bir şey varsa bilmek istiyorum bana diyor ki yeterince açık konuşuyorum zaten falanMübarek ceo bu adam hiç birşeye vakti yok enerjisi kalmıyor müsaitliği olmuyor.. Valla sinir oldum ben bile buradan ya. Bu erkeklerin kendilerini önemseme derecelerine hayranım
Feminist falan değilim bu arada evli ve çocuk sahibiyim sadece kızlar üzülmeden kırılmadan sevilerek yaşamanın hakkımız olduğuna inanıyorumMübarek ceo bu adam hiç birşeye vakti yok enerjisi kalmıyor müsaitliği olmuyor.. Valla sinir oldum ben bile buradan ya. Bu erkeklerin kendilerini önemseme derecelerine hayranım
Bir de ters. İyi bari bu nişanlanır evlenir sonrada sana haber verirEvet aile ortamında vs çok acele olmuşta ondan söyleyememiş dedim benim bilmem gereken bir şey varsa bilmek istiyorum bana diyor ki yeterince açık konuşuyorum zaten falan
Yapısı olarak biraz tersini gösterince ilk başta iyiydi usteleyince terslenmeye başlıyor ve tartışmaktan hiç hoşlanmaz.Bir de ters. İyi bari bu nişanlanır evlenir sonrada sana haber verir
Yapısı yapısı diye kandırma kendini nolur bırak şu adamı direkt.Yapısı olarak biraz tersini gösterince ilk başta iyiydi usteleyince terslenmeye başlıyor ve tartışmaktan hiç hoşlanmaz.
Arkadasimda diyor ki bence bekle hafta sonuna kadar gelmezse o zaman şey yap en son seviyorum yazdi ben de bir şey demedim daga.Bir de ters. İyi bari bu nişanlanır evlenir sonrada sana haber verir
Yok yapısı derken ters biri zaten o anlamda. Ama sadece böyle üstüne gidince tartışma açınca.Yapısı yapısı diye kandırma kendini nolur bırak şu adamı direkt.
Ya senin hoşlanmadıkların ne olacak? Başatan aşağı hoşlanmadığın özelliklere sahipYapısı olarak biraz tersini gösterince ilk başta iyiydi usteleyince terslenmeye başlıyor ve tartışmaktan hiç hoşlanmaz.
Hala şutlamadin mi bu herifi? Bahanelerine kanmazsin umarim...Yapısı olarak biraz tersini gösterince ilk başta iyiydi usteleyince terslenmeye başlıyor ve tartışmaktan hiç hoşlanmaz.
Gelse de anlık düzelecek evine dönünce sil baştan aynı olacak. Güven kaybetmedin mi şimdi günlerdir yoktu memleketten çıktı ilerde başka yerden çıkmayacağı ne malumArkadasimda diyor ki bence bekle hafta sonuna kadar gelmezse o zaman şey yap en son seviyorum yazdi ben de bir şey demedim daga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?