- Konu Sahibi fnrbahce123
-
ayda bir , o zaman iletişim bu kadar iyi değildi dünyada. kameralı görüşme vardı ; ) her akşamda kameralı msn görüşmesi yapıyorduk. yapmadığımızda olabiliyordu gezme tozma işlerimize göre. hiçGörüşme sıklığınız neydi biz sürekli görüşemiyoruz bu da etkiliyor.
Ya aslında şöyle oda daha sessiz bence yani bilmiyorum bazen şey dediği oluyor ben anca elimden kaçırırım seni falan.ayda bir , o zaman iletişim bu kadar iyi değildi dünyada. kameralı görüşme vardı ; ) her akşamda kameralı msn görüşmesi yapıyorduk. yapmadığımızda olabiliyordu gezme tozma işlerimize göre. hiç
mi konuşamadık uyumadan önce gün nasıl geçti ? konuşması yapıyorduk. bu arada ben çok konuşkanım eşim çok sessiz bir tiptir.
Ayrılığa yol yapıyor şimdidenYa aslında şöyle oda daha sessiz bence yani bilmiyorum bazen şey dediği oluyor ben anca elimden kaçırırım seni falan.
Bence de, kesinlikle öyle. Konu sahibi konuyu açarken sanırım "aaaa ne olmuş iki gün yazmadıysa, o seni seviyor, yoğunluktan yazmamıştır" gibi cevaplar bekliyordu sanırım çünkü herkesin yorumuna karşı adamı savunuyorAyrılığa yol yapıyor şimdiden
Kaç daay uzaklıktadınızherkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Bazıları da sevgilisini seviyordur yada sevmiyordur sizinki sevmiyor üzgünümBazı erkekler telefonda konusmayi seviyordur ya da mesajlaşmayi bazısı da sevmiyordur gibi.
Neden hala berabersin bu adamla?Kendimi şu an gerçekten kötü hissediyorum. Bir de diyor ki bitanem haklısın acele oldu bu kadar rahatlık umursamazlık yazdıklarıma henüz cevap vermedi.
Yazdım zaten henüz yazmaziNeden hala berabersin bu adamla?
Sen bana değil daha iyilerine layıksın klasik erkek ayrılık cümleleriYa aslında şöyle oda daha sessiz bence yani bilmiyorum bazen şey dediği oluyor ben anca elimden kaçırırım seni falan.
Ne yazdınız?Yazdım zaten henüz yazmazi
Yaş 30 mu?Yazdım zaten henüz yazmazi
Sevgiliniz mi? Bir daha düşünün derim.herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
EvetYaş 30 mu?
Yol yakınken ayrılın lütfen kendinizi harcamayınherkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Arkadaşlar lütfen kadınlar olarak kendimize değer verelim ve bize değer veren, verdiği değeri gösterebilen adamlarla birlikte olalım elalemin sorunlu yetiştirdikleri çocuklarının ceremesini çekmeyelimKendimi şu an gerçekten kötü hissediyorum. Bir de diyor ki bitanem haklısın acele oldu bu kadar rahatlık umursamazlık yazdıklarıma henüz cevap vermedi.
Daha küçük gibi duruyor yazdıklarınızdan.Yaş 30 mu?
Onun 30 benim 25Daha küçük gibi duruyor yazdıklarınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?