siz olsanız napardınız??

mervekrky

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
56
32
23
35
kızlar bi sorum var sizlere ben napcamı bilemiyorum umarım bana yardımcı olursunuz
şimdi iş arkadaşlarımdan yakın olduğum bi kız arkadaşım var 2-5 3 senedir aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi evleneli 3 ayı geçti ve şu an evlendiği insanla yaklaşık 10-11 senedir beraberler eşi çok iyi efendi birisi yanlız şöle bi sorun var ki bu insan yani kız arkadaşım başka bi ilden bi adamla konuşuyor aynı zamanda. 1-5 senedir bunu biliyorum onceleri konuşmalarına şahit oldum konduramadım nişanlısıdır dedim ama sonra msjlarına şahit oldum ona yazdığı aşk msjlarını kendi gözlerimle gördüm konuşmayı denedim yapamadım araya biraz mesafe koydum belki evlenince yapmaz die düşündüm çünkü nişanlısı yani şimdi ki eşi çok seviyo onu karışmak istedim birazda ama evlendikten sonra da konuşmaya devam etti en son 2 hafta önce konuştugu adam buraya geldi hatta iş yerine getirdi kuzenim die bunu onunla konuşsam ne tepki vercegini bilmiyorum elimde kanıt yok yanlış görmüssün yada sanane derse die cekiniyorum ben ilişkimi tamamen kesip banane diyebilirim ama eşi çok iyi bir insan onun adına çok üzülüyorum bilmek hakkı die düşünüyorum ama napcağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız

Karışmam,sonra kabak sizin başınızda patlar.

Önce gerçekten kuzeni olup olmadığını öğrenirdim o kişinin.
Gerçeği bilmeden nasıl karar vereyim?
Kuzeni değilse umrumda olmazdı. Kızı sağduyuya davet eder, peşini bırakırdım olayın.
Kuzeniyse de kendime kızardım, kendin emin olmadan neler yakıştırıyorsun insanlara diye.

cidden sanane, eşi çok iyi bir insan olabilir ama kabak size patlar sonra da eşimde gözün mü var a döner kalırsın ortada...

adama yazık kesin konduramazda eşine sizin söylediklerinizi bence siz geri planda kalın arkadaşınıza alet olmayın ama uzak durmanızda fayda var çünkü böyle insanlar olayların içinden çıkmaya çalışırlarken başkalrını dibe iterler

Bunu yapan sana iftira da atar.
Hic karisma..
aslında arkadaş ilişkilerinde çok iyi bir insan benmde çok kötü günlerim oldu bana hep yardımcı oldu ama eşini aldatan insan herkesi aldatır düşüncesi içinde olduğumdan karışmadım ama bilemiyorum ya herşey gözünüzün önünde olup bitince ... çıkmazlardayım

Hiç Karışma bence sen kötü olursun kocası bile sana inanmayabilir zaten eşini aldatcak karakterde bi insanın sana da zararı dokunur araya girersen

direk gidip böle böle demek anlatmaktan yana değilim dediğiniz gibi kızlar bana kalır ihale farkındayım ama dolaylı yollardan eşinin duymasını sağlamak istiyorum

Bence esine soyleyin ama esi sizin oldugunuzu bilmemeli birseyler yapin pislik insanlar ne kadar asagilik bir durum gercekten banane deyip geri cekilmeyin o pisligin yalanini dökün ortaya eger gercekten eminseniz aldattigina ve kuzeni olmadigina.esinin nosunu gizli numaradan alip arayin anlatin durumu vicdanen rahat olursunuz

Hayir hayir hic karisma. Bir faciaya yol acabilirsin. O kisiylede iletisimini kes.

Eşinin mail adresi varsa değişik bi mailden gözünü açması için ip ucu ver. Kendini açık etme ki sana sıçramasın. Mümkünse kendi bilgisayarını bile kullanma bunun için, Allah yardımcısı olsun. kimse bu kadar kaldırılmayı hak etmez.

Ya da faceden o cocuk adina bir hesap acıp esin benimle beraber sni aldatiyor falan yazabilirsin cocuk adina acmasanda farkli bir hesaptan esine herseyi anlatabilirsin ben anlatman taraftariyimm.

Arkadaşlığınızı bitirin rahat edin en mantıklısı o, eşini aldatan sizi de aldacaktır doğal olarak ama aldatmamış veya işinize gelmemiş gibi duruyor şimdi kocasına yetiştirme derdi olunca. Düşüncelerinizle yaptıklarınız birbirini tutsun. Vicdan azabı çekmezsiniz hem o zaman bir daha böyle bir olayla karşılaşırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…