siz olsanız napardınız??

ilgilenmeyin başınız ağırır ,elbet her yapılan yanlış gün yüzüne çıkar .

Kiza yaptiginin yanlisligini, kendisinin farkettiyse herkesin farkedebilecegini soyler. En kotu boyle iliskileri tasvip etmedigi icin arkadasligimi bitirec3gimi dile getirirdim. Kendisine soyleyerek gorevimi yaptigimi baskala4ina soylemeyecegimi soylrdim
peygamber efendimiz: haksizlik ka4sisinda susan dilsiz seytandir buyuruyor. Hayatta hic susamadim.

Bence birileri elini taşın altına koymalı zaten aldatanlar kimsenin konuşmayacağına güvenip yapacağını yapmıyormu?
Allah belasını versin.Kesinlikle bir yolunu bulup haberdar etmelisin. yazık adama.

Bence birileri elini taşın altına koymalı zaten aldatanlar kimsenin konuşmayacağına güvenip yapacağını yapmıyormu?
Allah belasını versin.Kesinlikle bir yolunu bulup haberdar etmelisin. yazık adama.
Güzel söylüyorsun da aklına hayaline gelmeyecek şeyler çıkabilir altından. Her şey olasılık.
Bu konu için demiyorum kesinlikle, grup seks yapan, ya da fantazileri olan bir sürü çift var bilemeyiz kapalı kapıları.
O yüzden karışmak doğru değil.
dımdızlak kalır ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…