kızlar bi sorum var sizlere ben napcamı bilemiyorum umarım bana yardımcı olursunuz
şimdi iş arkadaşlarımdan yakın olduğum bi kız arkadaşım var 2-5 3 senedir aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi evleneli 3 ayı geçti ve şu an evlendiği insanla yaklaşık 10-11 senedir beraberler eşi çok iyi efendi birisi yanlız şöle bi sorun var ki bu insan yani kız arkadaşım başka bi ilden bi adamla konuşuyor aynı zamanda. 1-5 senedir bunu biliyorum onceleri konuşmalarına şahit oldum konduramadım nişanlısıdır dedim ama sonra msjlarına şahit oldum ona yazdığı aşk msjlarını kendi gözlerimle gördüm konuşmayı denedim yapamadım araya biraz mesafe koydum belki evlenince yapmaz die düşündüm çünkü nişanlısı yani şimdi ki eşi çok seviyo onu karışmak istedim birazda ama evlendikten sonra da konuşmaya devam etti en son 2 hafta önce konuştugu adam buraya geldi hatta iş yerine getirdi kuzenim die bunu onunla konuşsam ne tepki vercegini bilmiyorum elimde kanıt yok yanlış görmüssün yada sanane derse die cekiniyorum ben ilişkimi tamamen kesip banane diyebilirim ama eşi çok iyi bir insan onun adına çok üzülüyorum bilmek hakkı die düşünüyorum ama napcağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız