Arkadaşınızın telefonunu mu karıştırıyorsunuz? Eğer bunu yapıyorsanız en az onun kadar adi bir konumda olduğunuzun farkındasınız değil mi?evet farkındayım yanlış mı anlıyorum die çok tartım gördüklerimi kimsenin günahını almak istemem ama bir numaraya seni çok seviyom sen benm herşeyimsin deyip baska zaman aynı numara aradığında bi arkadasım bi annem denilince numarnın sahibini hastaneye getirip kuzenim die tanıştırınca ve evlendikten sonra numara rehberden silinince ve aynı arama kayıtları da silinince yanlış anlamadığımı düşündüm
Arkadaşınızın telefonunu mu karıştırdınız arama kayıtlarına ve mesajlarına bakarak,yaptığınız ne kadar doğru sizce ve arkadaşınız bunu öğrense sizi şikayet etme hakkına sahip biliyorsunuz değil mi?arkadaşlar biliyorum bu bilgileri doğru olan yollardan edinmedim bunun doğruluğunu savunacak değilim yanımda yaptığı telefon konuşmalrından ve bazı davranışlarından kuskulandığım için yaptım karışmamak en iyisiydi belki ama ben merakıma yenik düştüm ve bi şekilde öğrendim kızmayın bana illa eşine anlatayım die de ısrarcı değilim beni yargılamanız için açmadım bu konuyu sadece yanlış bişe yapmak istemiyorum fikrinizi almak istedim hemen gidip anlatcak değilim daha öncede sölediğim gibi ben kendime bi sanane diyorum bi git kızla koonus diyorum bi kop bu kızdan die düşünüyorum bi git anlat kurtul ben kendimle çelişiyorum fikrinizi almak istedim siz olsanız napardınız die beni yargılayın die değil
Dolmuşda yolculuk ederken yanımdaki insan kardeşimde olsa bakmıyorum kiminle mesajlaşıyor diye,bence siz de bu işe daha fazla karışmayın.telefonunu karıştırmadım sadece yanımda otururken msj ekranına baktım tıpkı dolmusta siz msj yazarken yanınızdaki insanın baktıgı gibi arama kayıtlarını sildiğini de bu şekilde gördüm bu insanla hergün işe 1 saatte yanyana oturarak gidiyoruz ve bir kere gördüğüm numarayı unutmuyorum bu şekilde numarasını biliyorum elime alıpta karıstırmıslığım yok
ben olsam hiçbişi söylemezdim elimde bi delil yokken hem kabak senin başına patlar hiç bulaşma boşver ne hali varsa görsün günahı boynunakızlar bi sorum var sizlere ben napcamı bilemiyorum umarım bana yardımcı olursunuz
şimdi iş arkadaşlarımdan yakın olduğum bi kız arkadaşım var 2-5 3 senedir aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi evleneli 3 ayı geçti ve şu an evlendiği insanla yaklaşık 10-11 senedir beraberler eşi çok iyi efendi birisi yanlız şöle bi sorun var ki bu insan yani kız arkadaşım başka bi ilden bi adamla konuşuyor aynı zamanda. 1-5 senedir bunu biliyorum onceleri konuşmalarına şahit oldum konduramadım nişanlısıdır dedim ama sonra msjlarına şahit oldum ona yazdığı aşk msjlarını kendi gözlerimle gördüm konuşmayı denedim yapamadım araya biraz mesafe koydum belki evlenince yapmaz die düşündüm çünkü nişanlısı yani şimdi ki eşi çok seviyo onu karışmak istedim birazda ama evlendikten sonra da konuşmaya devam etti en son 2 hafta önce konuştugu adam buraya geldi hatta iş yerine getirdi kuzenim die bunu onunla konuşsam ne tepki vercegini bilmiyorum elimde kanıt yok yanlış görmüssün yada sanane derse die cekiniyorum ben ilişkimi tamamen kesip banane diyebilirim ama eşi çok iyi bir insan onun adına çok üzülüyorum bilmek hakkı die düşünüyorum ama napcağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız
İlk okuduğumda aynı şeyler geçti içimden hayırlı yaşa :) kesinlikle öyle. böyle onuru olmayan insanın herşeyi yapacağı. kanaatindeyim.cidden sanane, eşi çok iyi bir insan olabilir ama kabak size patlar sonra da eşimde gözün mü var a döner kalırsın ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?