siz olsanız napardınız??

arkadaşlar biliyorum bu bilgileri doğru olan yollardan edinmedim bunun doğruluğunu savunacak değilim yanımda yaptığı telefon konuşmalrından ve bazı davranışlarından kuskulandığım için yaptım karışmamak en iyisiydi belki ama ben merakıma yenik düştüm ve bi şekilde öğrendim kızmayın bana illa eşine anlatayım die de ısrarcı değilim beni yargılamanız için açmadım bu konuyu sadece yanlış bişe yapmak istemiyorum fikrinizi almak istedim hemen gidip anlatcak değilim daha öncede sölediğim gibi ben kendime bi sanane diyorum bi git kızla koonus diyorum bi kop bu kızdan die düşünüyorum bi git anlat kurtul ben kendimle çelişiyorum fikrinizi almak istedim siz olsanız napardınız die beni yargılayın die değil

Arkadaşınızın telefonunu mu karıştırıyorsunuz? Eğer bunu yapıyorsanız en az onun kadar adi bir konumda olduğunuzun farkındasınız değil mi?

Arkadaşınızın telefonunu mu karıştırdınız arama kayıtlarına ve mesajlarına bakarak,yaptığınız ne kadar doğru sizce ve arkadaşınız bunu öğrense sizi şikayet etme hakkına sahip biliyorsunuz değil mi?

Emin ol sen sessiz kalsanda o bir gün açık verecektir hiç bir şey sonsuza dek gizli kalmaz

telefonunu karıştırmadım sadece yanımda otururken msj ekranına baktım tıpkı dolmusta siz msj yazarken yanınızdaki insanın baktıgı gibi arama kayıtlarını sildiğini de bu şekilde gördüm bu insanla hergün işe 1 saatte yanyana oturarak gidiyoruz ve bir kere gördüğüm numarayı unutmuyorum bu şekilde numarasını biliyorum elime alıpta karıstırmıslığım yok

Dolmuşda yolculuk ederken yanımdaki insan kardeşimde olsa bakmıyorum kiminle mesajlaşıyor diye,bence siz de bu işe daha fazla karışmayın.

Karısmayın asla...Olay sizin üstünüze kalır..Güzel düşünce ama sizi de yalancı cıkarır...Delil yok elinizde...

Allah islah etsin ya bide kaç yıllık sevgilisiyle evlenmiş napabilirsinki ona söylesen inkar edicek sana kızıcak seninle görüşmeyi kendi kesicek boşver hiiç bilmemezlikten gel en iyisi bence

arkadaslar tesekkür ederim sanırım karışmayacagım ve olaydan da kızdan da uzak durmayı tercih edecegim yada gidip kızla konusurum hangisini yaparım bilmiyorum ama kesinlikle baska sekilde müdahale etmezsem sanırım daha iyi olacak

ben olsam hiçbişi söylemezdim elimde bi delil yokken hem kabak senin başına patlar hiç bulaşma boşver ne hali varsa görsün günahı boynuna

Merve, o gorduğunuz mesaj ve aynı numaradan başkalarının araması ve yine arama kaydını silmesi aldatıyor anlamını taşımıyor olabilir. İlla kızla konuşacaksanız arkadaş olarak yaklaşıp dolaylı yoldan birşeyler anlatabilirsiniz.
Merak başa beladır.

cidden sanane, eşi çok iyi bir insan olabilir ama kabak size patlar sonra da eşimde gözün mü var a döner kalırsın ortada...
İlk okuduğumda aynı şeyler geçti içimden hayırlı yaşa :) kesinlikle öyle. böyle onuru olmayan insanın herşeyi yapacağı. kanaatindeyim.

Fazla doğrucu davut olmak hoş bir şey değil. Ben yaşadım gördüm. Boşver. Görme,duyma,bilme.

Ben olsam karismam da sen ben buna dayanamiyorum ille mudahil olacagim diyorsan diye yazdim onerimi

Disarda görūşmūyosunuz yani cok samimi degilsiniz..ve kızın size bir zararı da dokunmamış..aldatıyorsa bile size ne bundan..o onun özel yasantısı..yargılamak da size dūsmez...eşi sizin cok yakın arkadasınız olsaydı soyleyin derdim ama oyle bir durum da soz konusu değil..yani kısacası size ne?

8 sayfanin tamamini okumadan yaziyorum, darlandim.
Siz bu olayi ese yansitmak istiyor ve bunun icin yol, destek geziyorsunuz hissine kapildim.

Oncelikle bu durum arkadasinizi ve esini baglar insanlarin hayatlarina bu kadar mudahele etmeyin, aldatiyorsa bu onun pisligi. Sizin yaptiginiz; yok telden numarasini ezberledim yok resimleri arastirdim faceten baktim, anlasilan hic isiniz gucunuz yok.

Diyelim bunu aldatilan ese soylediniz ve karisini oldurdu, bilmem kacinci cinayet haberi olarak okudunuz, bu sizi rahatsiz etmeyecek mi?
Birde esi cok iyi vs demissiniz, dort duvar arasini bilemezsiniz. Bu aldatmayi hakli cikarmaz tabiki.

islami acidan soylemem gerekirse gozunle gorsen bile uc kere ovalayacaksin gozunu yanlis gorebilirsin, senin sahidin var mi, aldattigina.

Aldatan kadini da savundum ya sayenizde

Kızla konussan işin aslını ogrensen daha iyi olur.yani seviyor olsa onunla evli olurdu böylesi saçma işin içinde bir yanlış anlaşılma olmalı.

Üzülüyorsun, ama sen kuzeninle konuş önce .Büyük ihtimal korku ve paniğe kapılıp yalanlar ama buna devam ederse sonuçlarından bahset.Ama kesinlikle eşine durumu söyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…