siz olsanız napardınız??

Samimi olsanız tamam uyarın da samimiyette yok.
Mesajları nasıl gordunuz?

kuzeni olmadığından eminim telefonundan msj yazarken gördüm numaraları ilk okuyusta ezberlerim yine öle oldu ki zaten adı soyadı kayıtlıydı telefonunda evlenmeden önce. whatsaptan resmine baktım ve faceden de baktım kuzenim die tanıştırdıgı kişi ile aynı ve daha önce konusmamızdan da eşini o gece halı saha maçında olduğunu biliyorum yani bu olayın doğru olduğuna eminim bana ne kazandıracak konusuna gelince aynı şey benm basıma gelse ve tanıdığım konustugum biri bunu bana sölemese (ki iş gereği onunlada görüşüyoruz ben hastanede calışıyorum oda eczanede) die düşünüyorum yanlış mı bilmiyom ama zaten bilemediğimden size danışıyorum

Bir iftira atar senin başına patlar ben açık açık karışmam.
Ama böyle bir şeye şahit olup da susamam muhtemelen.
Bir yem atılabilir eşine sahte sosyal hesaptan falan.

Gözünü aç mesajı. Eee o da açsın bir zahmet daha ne yapacaksın?

Samimi olsanız tamam uyarın da samimiyette yok.
Mesajları nasıl gordunuz?
il merkezinde oturuyoruz ikimizde ve yakın bi ilçeye gidiyoruz işe yaklaşık bir saat beraber yolculuk yapıyoruz nişanlısının yanından arabaya binip telefonda arabaya bindim demesinden kuşkulanarak msj yazarken göz ucuyla baktım belki yanlış bişeydi kesinlikle yanlış bişeydi ki bu duruma düştüm sonra bilgisayarının başına gittiğimde sistemden maili açıktı ve ondan gelen maili de gördüm

iftiraların bir kısmı da benzer emin olma durumlarıyla atılıyor, biliyorsunuz degil mi?

bence bildiginiz gibi yapın...
sadece yanlıs birsekilde sonuclanmasına neden olursanız sıvışmak degil temizlemek icin de aynı cabayı sarfedin,
tabi hic olmamıs ile birseyi olduktan sonra duzeltmeye calısmak insanların hayatını aynı etkilemeyecegi kesin.

aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacam
neden?
kusura bakma ama bana hiç güven vermedin aklıma soru işaretleri dizdin
bu kişi senin arkadaşın,kocası değil
eğer bu durumdan rahatsızsan arkadaşına söyleyeceksin
hani diyorsun ya çok iyi bir eşi var ona çok üzülüyorum diye
ozaman arkadaşına söyleyecek onu uyaracaksın
zaten söylicem ilişkimide kesecem diyorsun
eeee söyle arkadaşına ozaman neden eşine?
bence sen arkadaşının ne fettan ne düzenbaz bir kadın olduğunu kocasına söylemek göstermek istiyorsun
iyide neden sanane
sanamı düştü kocasına anlatmak
çok rahatsız oluyorsun kıza söyle bitir ilişkini
yok ben gelemem aldatmaya onu aldatan herkesi aldatır gibi ifadel kullanıyorsun
ama burda bir gram iyi niyet görmedim ben
arkadaşını uyar çekil kenara
sanane milletin hayatından bir de ne cesaret eşine anlatmak
millet birbirini kesiyor katlediyor karısına biri yan baktı diye

evet farkındayım yanlış mı anlıyorum die çok tartım gördüklerimi kimsenin günahını almak istemem ama bir numaraya seni çok seviyom sen benm herşeyimsin deyip baska zaman aynı numara aradığında bi arkadasım bi annem denilince numarnın sahibini hastaneye getirip kuzenim die tanıştırınca ve evlendikten sonra numara rehberden silinince ve aynı arama kayıtları da silinince yanlış anlamadığımı düşündüm

bunu nasıl yapardın faceden msj atsam facesi yok mailini de bilmiyorum gerçi öğrenilir bi şekide ama başka nasıl yapardın
kadının aldattığını bi şekilde ıspatlar ve sahte mail adresiyle gönderrdim.
sonuçta bilmesi gerekir , kim olsa bilmek ister

haklısın sende kafam çok karışık her olasılığı düşünüyorum kız arkadasımla konuşmayı denedim bi çok kez gittim yanına konusmamız lazım die yapamadım baska seyler anlattım bazen bende sen gibi sanane diyorum kendime bazende ayak üstü yalan sölediğini görünce dayanamıyorumsonra düşünüyorum bana hiç bi zararı yok aksine zamanında iyiliğini gördüm bana karşı yalan konusmadı yada ben yakalamadım bi şekilde ortaya çıkar zaten bu diyorum bazen gidip konusayım diyorum onu da yapamıyorum kocasına söleyim diyorum bi şekilde bilmek hakkı ama aklıma cok kötü senaryolar geliyo arkadaslarında dediği gibi bunların arasında gidip geldiğimden kendimle çeliştiğimden size danışıyorum arkadasım
iyi niyet art niyete gelince ne yalan söleyim ne niyetle bunu yapmak istediğimi bilmiyorum şimdi düşünüyorum da itiraf etmek gerekirse sanırım kocasına bi şekilde çıtlatmak onla konuşmaktan daha kolay geliyor

Bu kadar detayı nasıl biliyorsunuz anlayamıyorum. Telefon mu karıştırıyorsunuz?

" seni çok seviyorum , benim her şeyimsin" bir ıspat değildir. Insan bu cümleyi amcasına, dayısına da yazar.

Bence kurcalamayın. Daha fazla özel hayata müdahale etmeyin. Bu bir zandır.
Hadi çok eminsiniz ve illaki konuşacaksınız arkadaşınızla konuşun eşiyle değil.

olay gercek veya degil,
supheleriniz dogru veya degil,
farketmez.

bir arkadasım benim mesajlasmama surekli goz ucuyla baksa,
super hafızasıyla numarayı ezberlese,
kusura bakmayın ama onu da cok iyi bir olarka gormezdim.

ahlaktan bahsederken sizin yaptıgınız elbette arkadasınızın hikayesiyle bir degil,
fakat yanlıs oldugu gercegini de degistirmez bu durum.

ayrıca eşiyle konustugunuzda boynunuza kimse madalyon takmayacak.

Ben şunu anlamadım bu insana gelen mesajardan, onun yazdığı cevaplardan, arayan numaraların farklı olduğundan ve aynı numara için farklı isimler dediğinden sizin nasıl haberiniz var. Cep telefonu bu kadar ortada mı bu insanın mesajlarını açık bırakmıyordur herhalde ya da teli çaldığında kimin aradığını numarayı ya da ismi görmeniz için teline bakmanız lazım çalarken neden bakıyorsunuz onu da anlamadım. Bu kadar detayı nasıl biliyorsunuz?zaten bu haltı yiyen kimsenin yanında konuşmaz da ve sevgilisini de tutup kuzenim diye işyerine asla getirmez yani. Şimdi arkadaşıma mesaj gelse ben neden bakayım yanında bile olsam ekrana neden bakayım çalınca kim arıyor diye neden bakayım hadi çaldı arkadşın yoktu bir kere ekrana baktın zaten aynı isimle kayıtlıdır sevgilisi olduğunu nasıl anladım ve illaeşine anlatıcam diye neden ısrar ediyorsunuz illa araları bozulsun istiyor gibidiniz bu kadın kaç senebu adamla çıkmış istemese de evlenmezdi daha yeni gelin neden aldattı soru işaretleri çok anlattıklarınızda madem iletişimi kesicem eşine deyince diyorsunuz şimdiden kesin ve karışmayın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…