kuzeni olmadığından eminim telefonundan msj yazarken gördüm numaraları ilk okuyusta ezberlerim yine öle oldu ki zaten adı soyadı kayıtlıydı telefonunda evlenmeden önce. whatsaptan resmine baktım ve faceden de baktım kuzenim die tanıştırdıgı kişi ile aynı ve daha önce konusmamızdan da eşini o gece halı saha maçında olduğunu biliyorum yani bu olayın doğru olduğuna eminim bana ne kazandıracak konusuna gelince aynı şey benm basıma gelse ve tanıdığım konustugum biri bunu bana sölemese (ki iş gereği onunlada görüşüyoruz ben hastanede calışıyorum oda eczanede) die düşünüyorum yanlış mı bilmiyom ama zaten bilemediğimden size danışıyorumkuzeni olmadıgından nasıl eminsiniz? ben hala oraya takıldım.
illa soyadı tutması mı gerekiyor?
belki is yerindekilere dıdısının dıdısı demek istemedi de, kısaca kuzen dedi,
hatta siz boyle kurarken belki o aksam iş cıkısında esi de geldi hepberaber yemek yediler.
bunların olup olmadıgını nerden bilebilirsiniz ki?
ayrıca boyle bir dusunceniz varsa ve bu durumu uygunsuz buluyorsanız konusmaz gorusmezsiniz olur biter.
gitmis bir de eski dedikoduları sorguluyorsunuz. size ne kazandıracak ki bu durum?
il merkezinde oturuyoruz ikimizde ve yakın bi ilçeye gidiyoruz işe yaklaşık bir saat beraber yolculuk yapıyoruz nişanlısının yanından arabaya binip telefonda arabaya bindim demesinden kuşkulanarak msj yazarken göz ucuyla baktım belki yanlış bişeydi kesinlikle yanlış bişeydi ki bu duruma düştüm sonra bilgisayarının başına gittiğimde sistemden maili açıktı ve ondan gelen maili de gördümSamimi olsanız tamam uyarın da samimiyette yok.
Mesajları nasıl gordunuz?
kuzeni olmadığından eminim telefonundan msj yazarken gördüm numaraları ilk okuyusta ezberlerim yine öle oldu ki zaten adı soyadı kayıtlıydı telefonunda evlenmeden önce. whatsaptan resmine baktım ve faceden de baktım kuzenim die tanıştırdıgı kişi ile aynı ve daha önce konusmamızdan da eşini o gece halı saha maçında olduğunu biliyorum yani bu olayın doğru olduğuna eminim bana ne kazandıracak konusuna gelince aynı şey benm basıma gelse ve tanıdığım konustugum biri bunu bana sölemese (ki iş gereği onunlada görüşüyoruz ben hastanede calışıyorum oda eczanede) die düşünüyorum yanlış mı bilmiyom ama zaten bilemediğimden size danışıyorum
evet onu da düşünüyorum o sinirle napcagı belli olmaz gerci tanıdıgım kadarıyla sakin yapısı var sinirlense bile bagırdıgını hiç görmedim ama belli olmazZor bir durum. Karşıdaki erkek olunca korkuyor insan faciadan.
neden?aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacam
evet farkındayım yanlış mı anlıyorum die çok tartım gördüklerimi kimsenin günahını almak istemem ama bir numaraya seni çok seviyom sen benm herşeyimsin deyip baska zaman aynı numara aradığında bi arkadasım bi annem denilince numarnın sahibini hastaneye getirip kuzenim die tanıştırınca ve evlendikten sonra numara rehberden silinince ve aynı arama kayıtları da silinince yanlış anlamadığımı düşündümiftiraların bir kısmı da benzer emin olma durumlarıyla atılıyor, biliyorsunuz degil mi?
bence bildiginiz gibi yapın...
sadece yanlıs birsekilde sonuclanmasına neden olursanız sıvışmak degil temizlemek icin de aynı cabayı sarfedin,
tabi hic olmamıs ile birseyi olduktan sonra duzeltmeye calısmak insanların hayatını aynı etkilemeyecegi kesin.
kadının aldattığını bi şekilde ıspatlar ve sahte mail adresiyle gönderrdim.bunu nasıl yapardın faceden msj atsam facesi yok mailini de bilmiyorum gerçi öğrenilir bi şekide ama başka nasıl yapardın
ordan yazabilirsin.. kim oldugunu da bilmezse iyice tedirgin olur..herhangi bir hesabı yok bi mail adresi var
haklısın sende kafam çok karışık her olasılığı düşünüyorum kız arkadasımla konuşmayı denedim bi çok kez gittim yanına konusmamız lazım die yapamadım baska seyler anlattım bazen bende sen gibi sanane diyorum kendime bazende ayak üstü yalan sölediğini görünce dayanamıyorumsonra düşünüyorum bana hiç bi zararı yok aksine zamanında iyiliğini gördüm bana karşı yalan konusmadı yada ben yakalamadım bi şekilde ortaya çıkar zaten bu diyorum bazen gidip konusayım diyorum onu da yapamıyorum kocasına söleyim diyorum bi şekilde bilmek hakkı ama aklıma cok kötü senaryolar geliyo arkadaslarında dediği gibi bunların arasında gidip geldiğimden kendimle çeliştiğimden size danışıyorum arkadasımneden?
kusura bakma ama bana hiç güven vermedin aklıma soru işaretleri dizdin
bu kişi senin arkadaşın,kocası değil
eğer bu durumdan rahatsızsan arkadaşına söyleyeceksin
hani diyorsun ya çok iyi bir eşi var ona çok üzülüyorum diye
ozaman arkadaşına söyleyecek onu uyaracaksın
zaten söylicem ilişkimide kesecem diyorsun
eeee söyle arkadaşına ozaman neden eşine?
bence sen arkadaşının ne fettan ne düzenbaz bir kadın olduğunu kocasına söylemek göstermek istiyorsun
iyide neden sanane
sanamı düştü kocasına anlatmak
çok rahatsız oluyorsun kıza söyle bitir ilişkini
yok ben gelemem aldatmaya onu aldatan herkesi aldatır gibi ifadel kullanıyorsun
ama burda bir gram iyi niyet görmedim ben
arkadaşını uyar çekil kenara
sanane milletin hayatından bir de ne cesaret eşine anlatmak
millet birbirini kesiyor katlediyor karısına biri yan baktı diye
evet farkındayım yanlış mı anlıyorum die çok tartım gördüklerimi kimsenin günahını almak istemem ama bir numaraya seni çok seviyom sen benm herşeyimsin deyip baska zaman aynı numara aradığında bi arkadasım bi annem denilince numarnın sahibini hastaneye getirip kuzenim die tanıştırınca ve evlendikten sonra numara rehberden silinince ve aynı arama kayıtları da silinince yanlış anlamadığımı düşündüm
evet farkındayım yanlış mı anlıyorum die çok tartım gördüklerimi kimsenin günahını almak istemem ama bir numaraya seni çok seviyom sen benm herşeyimsin deyip baska zaman aynı numara aradığında bi arkadasım bi annem denilince numarnın sahibini hastaneye getirip kuzenim die tanıştırınca ve evlendikten sonra numara rehberden silinince ve aynı arama kayıtları da silinince yanlış anlamadığımı düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?