canım tam olarak ne demek istediğini anlamadımArkadaşlığınızı bitirin rahat edin en mantıklısı o, eşini aldatan sizi de aldacaktır doğal olarak ama aldatmamış veya işinize gelmemiş gibi duruyor şimdi kocasına yetiştirme derdi olunca. Düşüncelerinizle yaptıklarınız birbirini tutsun. Vicdan azabı çekmezsiniz hem o zaman bir daha böyle bir olayla karşılaşırsanız.
işte bunu nasıl yapacamBen olsam soylerim kimse boyle asagilik bir sekilde aldatilmayi hak etmez ve sen sahitsin sessiz kalirsan sen de gunaha girersin.
canım tam olarak ne demek istediğini anlamadımişine gelmemiş derken?
aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacamElimde kanıtlayacağım bir şey olsa eşine soğuk kanlılıkla derdim. Adama yazık neden aptal yerine konularak sömürülsün? Benim başıma böyle bir şey gelecek ve birileri bildiği halde bana demeyecek fena şeyler olur... O yalana siz de ortaksınız bir nevi şuan çünkü biliyorsunuz. Yazık ya hem evli hem başkasıylaaa tüüüü
Soyledim ya farkli bir face adresinden herseyi anlatarak esi face kullaniorsa soyleyeceksin.yapamiyorsaniz susacaksinizz maalesefişte bunu nasıl yapacam
haklısın bende bu çelişki arasında gidip geliyorum zaten aslında iyi kız bunu niye yapsın diyorum evet benmde kötü günümde yanımda çok oldu ama hiç aramızda kötü bişey geçmedi yani beni aldatacak yada zarar verecek bi durum oluşmadı ki zaten iş yerinde benden başka doğru dürüst konuştuğu kimöse yok genelde de zaten iş dışında görüşmüyoruz ne o beni arar ne de ben onu yani düşününce aklımda bi soru işareti daha yanıyo acaba başka arkadası olmadığı için mi bana yanaşıyo iyi davranıyo diyorum bilemiyorum canım yaEşini aldatan herkesi aldatır diyorsunuz ama bu kadın sizi şimdiye kadar aldatmamış, kötü gününüzde yanınızda olan iyi bir insanmış, sizin duygularınızı susitimal etmemiş.
Ya düşüncenizde hata var diyorum, ya da yaptığınız şeyde.
Arkadaşlığınızı bitirin tamamen; hiç sorun kalmaz, banane diyebilirsiniz artık, benden uzak olsunlar, ne yaparlarsa kendilerine.
Veya arkadaşlığınızı sürdürür susarsınız, aman ben kötü olmayayım diye düşünüp.
facesi yok maalesefSö
Soyledim ya farkli bir face adresinden herseyi anlatarak esi face kullaniorsa soyleyeceksin.yapamiyorsaniz susacaksinizz maalesef
zor bir durum ama siz deseniz de durum değişmiyecektir bayadır görüşüp buluşuyorlar bi de söyleseniz sanane diyebilir mesafe koyun araya ve bol bol dua edinkızlar bi sorum var sizlere ben napcamı bilemiyorum umarım bana yardımcı olursunuz
şimdi iş arkadaşlarımdan yakın olduğum bi kız arkadaşım var 2-5 3 senedir aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi evleneli 3 ayı geçti ve şu an evlendiği insanla yaklaşık 10-11 senedir beraberler eşi çok iyi efendi birisi yanlız şöle bi sorun var ki bu insan yani kız arkadaşım başka bi ilden bi adamla konuşuyor aynı zamanda. 1-5 senedir bunu biliyorum onceleri konuşmalarına şahit oldum konduramadım nişanlısıdır dedim ama sonra msjlarına şahit oldum ona yazdığı aşk msjlarını kendi gözlerimle gördüm konuşmayı denedim yapamadım araya biraz mesafe koydum belki evlenince yapmaz die düşündüm çünkü nişanlısı yani şimdi ki eşi çok seviyo onu karışmak istedim birazda ama evlendikten sonra da konuşmaya devam etti en son 2 hafta önce konuştugu adam buraya geldi hatta iş yerine getirdi kuzenim die bunu onunla konuşsam ne tepki vercegini bilmiyorum elimde kanıt yok yanlış görmüssün yada sanane derse die cekiniyorum ben ilişkimi tamamen kesip banane diyebilirim ama eşi çok iyi bir insan onun adına çok üzülüyorum bilmek hakkı die düşünüyorum ama napcağımı bilemiyorum siz olsanız napardınız
kesinlişkle eminimmmFikrimi söylerdim, uyarirdim, akil verirdim... Egeer beni suclayip arkadasligi kesersede kessin, öyle bi sütü bozukla arkadas olmasam daha iyi zaten... Tabii eminsem olayin böyle olduguna yaparim bunu...
kuzeni değil biliyoırum eminim bundan adını sanını biliyorum ve faceden baktım aynı insan
herhangi bir hesabı yok bi mail adresi varherhangi bi sahte hesaptan kadina msj atsan, yaptiklarini biliyorum gibisine.. belki korkar ayagini denk alir ama korkuyla da duzelecek sey degil bu..
Allah sasirtmasin hic birimizi..
Tabi ki konuşmayacaksınız bir daha. Dediğiniz gibi telefon dökümü olur.aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?