siz olsanız napardınız??

Ben olsam soylerim kimse boyle asagilik bir sekilde aldatilmayi hak etmez ve sen sahitsin sessiz kalirsan sen de gunaha girersin.

kızlar aslında dahası da var işe ilk başladığımda (ki bu insan benden 2 yıl daha önce işe başlamış) hani sana yaranmak için bazı insanlar yok ondan uzak dur bundan uzak dur gibi nasihatlar eder ya o zamanlar iki farklı insandan duyduğum bazı dedikodular vardı idare katında evli çocugu olan bi insanla daha konuştuğu yönünde ki ben buna çok inanmadıydım ama bu mevzudan sonra acaba mı dedim

canım tam olarak ne demek istediğini anlamadım işine gelmemiş derken?

Elimde kanıtlayacağım bir şey olsa eşine soğuk kanlılıkla derdim. Adama yazık neden aptal yerine konularak sömürülsün? Benim başıma böyle bir şey gelecek ve birileri bildiği halde bana demeyecek fena şeyler olur... O yalana siz de ortaksınız bir nevi şuan çünkü biliyorsunuz. Yazık ya hem evli hem başkasıylaaa tüüüü

canım tam olarak ne demek istediğini anlamadım işine gelmemiş derken?

Eşini aldatan herkesi aldatır diyorsunuz ama bu kadın sizi şimdiye kadar aldatmamış, kötü gününüzde yanınızda olan iyi bir insanmış, sizin duygularınızı suistimal etmemiş.
Ya düşüncenizde hata var diyorum, ya da yaptığınız şeyde.
Arkadaşlığınızı bitirin tamamen; hiç sorun kalmaz, banane diyebilirsiniz artık, benden uzak olsunlar, ne yaparlarsa kendilerine.
Veya arkadaşlığınızı sürdürür susarsınız, aman ben kötü olmayayım diye düşünüp.

aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacam

haklısın bende bu çelişki arasında gidip geliyorum zaten aslında iyi kız bunu niye yapsın diyorum evet benmde kötü günümde yanımda çok oldu ama hiç aramızda kötü bişey geçmedi yani beni aldatacak yada zarar verecek bi durum oluşmadı ki zaten iş yerinde benden başka doğru dürüst konuştuğu kimöse yok genelde de zaten iş dışında görüşmüyoruz ne o beni arar ne de ben onu yani düşününce aklımda bi soru işareti daha yanıyo acaba başka arkadası olmadığı için mi bana yanaşıyo iyi davranıyo diyorum bilemiyorum canım ya

Böyle bir şeye şahit olup da, bunu hak etmeyen iyi bir insanın gururunun ayaklar altına alındığını görüp seyirci kalmak hiç kolay değil gerçekten.
Allah şaşırtmasın demek lazım, arkadaşınız şaşırmış.Ben şöyle düşünürüm, başkasına aşık olmak insanın elinde olan bir şey değildir belki, yoksa kalbe söz geçmez denmezdi ama madem böyle bir şey yaptın, o zaman diğer ilişkini bitir, o insanınne suçu var? Çok üzüldüm arkadaşınızın eşine...
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm, düşündüm, pişman olsa, eşine dönse susup unutmak en güzeli derdim ama bu şekilde eninde sonunda yakalanacak zaten, sanırım öğrenmesini sağlardım eşinin... Ama kendimi ortaya çıkarmadan tabii...

Fikrimi söylerdim, uyarirdim, akil verirdim... Egeer beni suclayip arkadasligi kesersede kessin, öyle bi sütü bozukla arkadas olmasam daha iyi zaten... Tabii eminsem olayin böyle olduguna yaparim bunu...

zor bir durum ama siz deseniz de durum değişmiyecektir bayadır görüşüp buluşuyorlar bi de söyleseniz sanane diyebilir mesafe koyun araya ve bol bol dua edin

Her ne olursa olsun ben olsam karışmazdım. Susardım gerçeği elbet öğrenir. Ama belki adam o anlık sinirle kadına bişey yapar bunun vebalini giremezdim. Susun sizde muhabbeti kesin ima da bile bulunmayın derim. Size kalmamış eşi ne kadar iyi olursa olsun çünkü sonunda siz kötü olursunuz.

ben olsam karışmazdım çünkü o bir şekilde sıyrılır olan sana olur ne lazım milletin ilişkisinden

herhangi bi sahte hesaptan kadina msj atsan, yaptiklarini biliyorum gibisine.. belki korkar ayagini denk alir ama korkuyla da duzelecek sey degil bu..
Allah sasirtmasin hic birimizi..

kuzeni değil biliyoırum eminim bundan adını sanını biliyorum ve faceden baktım aynı insan

kuzeni olmadıgından nasıl eminsiniz? ben hala oraya takıldım.
illa soyadı tutması mı gerekiyor?

belki is yerindekilere dıdısının dıdısı demek istemedi de, kısaca kuzen dedi,
hatta siz boyle kurarken belki o aksam iş cıkısında esi de geldi hepberaber yemek yediler.
bunların olup olmadıgını nerden bilebilirsiniz ki?

ayrıca boyle bir dusunceniz varsa ve bu durumu uygunsuz buluyorsanız konusmaz gorusmezsiniz olur biter.
gitmis bir de eski dedikoduları sorguluyorsunuz. size ne kazandıracak ki bu durum?

aslında telefon dökümü herşeyi anlatabilir ama bunu benden duymadan duymasını istiyorum sonradan onunla konusmayı tamamen kesmek istiyorum aksi takdirle ben iki yüzlü olacam
Tabi ki konuşmayacaksınız bir daha. Dediğiniz gibi telefon dökümü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…